reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

MOGE Z CZYSTYM SUMIENIEM POLECIC ACTIVE:-)
duży plus to okienka w budce -wiem kiedy mała juz kimie i co robi
fakt jest jeden, jest to całkiem co innego niz to do czego byłam przyzwyczajona, skrętne koła-jednak trzeba się przyzwyczić, dzielona rączka -tez potrzeba czasu bo cos mi nie idzie prowadzenie jedna ręka:baffled:, waga -ten mi lata a fokus jednak jak się toczył to się toczył pchała go sama jego waga:-D ale za to ten wnosze razem z mała na drugie piętro(zadyszkę mam oczywiście) a już do tramwaju to tylko cyk i już jesteśmy nie msze sie nikogo prosić:happy:
jeden feler to kosz pod wózkiem -tylko na drobiazgi a byłam przyzwyczajona że fokusem robiłam duuuże zakupy:-p
ale spacerówke od fokusa zostawiamy bo do lasu lepsze jednak pompowane koła, więc jednak jeszcze nam posłuży, no i może jak będę musiał skoczyć sama na zakupy to kosz wielki sie przyda:-p

reklama
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:własnie doczytalam drobnym druczkiem na ostatniej stronie instrukcji ze wózek jest dla dzieci powyżej 18miesiaca:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i co ja mam kurna teraz zrobić przeciez to jeszcze 9miechów!!!!!! nigdzie tego nie pisali ani na stronie producenta ani na allegro :baffled::baffled::baffled:
Ewa- Travel też jest od 18miesiąca:no:
no chyba nic się nie stanie jak już bedziemy nim jezdzic:eek: zwłaszcza ze oparcie jest mocno usztywnione...

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:własnie doczytalam drobnym druczkiem na ostatniej stronie instrukcji ze wózek jest dla dzieci powyżej 18miesiaca:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i co ja mam kurna teraz zrobić przeciez to jeszcze 9miechów!!!!!! nigdzie tego nie pisali ani na stronie producenta ani na allegro :baffled::baffled::baffled:
Ewa- Travel też jest od 18miesiąca:no:
no chyba nic się nie stanie jak już bedziemy nim jezdzic:eek: zwłaszcza ze oparcie jest mocno usztywnione...

a wiesz,że nie wiedziałam...

tylko tak jak piszesz, oparcie jest sztywne i nie widzę przeciwwskazań do wożenia w nim julki teraz....
ja tylko dodatkowo wymościłam siedzonko miękim kocykiem... i jest ok!!!

z resztą mada- często na ulicach mijam dzieciaki (w naszym wieku, albo i młodsze) w tych spacerówkach...

Dobra kochane mamusie, zeby odswiezyc watek to pisac mi tu szybko co planujecie kupic swoim pociechom na dzien dziecka. :confused::confused:
Bo ja juz nie mam zielonego pojecia co mam kupic bo moja mala nowa rzecza jest zainteresowana przez chwile pozniej idzie w kat

my kupiliśmy gadającego pieska i wszystko bo był kurew..............ko drogi:-:)no:
za to znajomi mają i ewka była nim wręcz oczarowana wiec postanowilismy tez sie rzucic

Ja chce Sarze kupic taka konsole/panel (nie wiem jak to nazwac) - stawia sie na podlodze przed siedzacym albo stojacym dzieckiem, w ksztalcie polksiezyca, ma rozne przyciski, gra melodyjki, sa narysowane zwierzatka, ktore jak sie naciska wydaja dzwieki, cos sie obraca, cos mruga it. Wiecie o co mi chodzi? :-) Znajomi maja dla synka, super jest, Sara byla zachwycona, ale nigdzie tego nie widzialam :baffled: Musze w piatek jechac do Bielska i sie rozgladnac za czyms takim.

A jak nie to kupie jej cos w stylu "garnuszka na klocuszek" :-)

ja rowniez mysle o tym ,aby kupic jej cos co bedzie grac, piszczesc i wydawac inne tego rodzaju dzwieki, bo na razie to ja interesuje:baffled:.....albo komplet garnkow, bo ostatnio na nich sie wyzywa:tak:

reklama
Do góry