reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

obrotowe to Bebe Confort
axiss_face.jpg
axiss_profil.jpg

http://www.allegro.pl/item197257191_nowosc_obrotowy_fotelik_axiss_firmy_bebe_confort.html

reklama
no bajerancki ten fotelki, a cena jeszcze lepsza:-D:-D:-D
sandra a na co Ci obracany bokiem, masz wielkie auto to chyba bez poblemu wkładasz Sarkę do fotelika, chociaż z drugiej strony mógłby się T. szarpnąć na taki;-)

Bedyta, tak sobie mysle, ze jakbym gdzies z mala jechala w dluzsza podroz to fajnie jest rozlozyc dziecku taki fotelik na plasko i przekrecic bokiem i wtedy lezy sobie wygodnie :-) Albo jak slonce swieci mocno to wtedy polozenie fotelika tez mozna sobie odpowiednio dostosowac.
A tak btw: te foteliki bez funkcji obracania, ale z funkcja polozenia oparcia, na jakiej zasadzie dzialaja? Normalnie mieszcza sie takie rozlozone za fotelem pasazera??:confused:

Co do T. to powinien sie szarpnac, bo jak narazie to praktycznie ja sama utrzymuje mala :baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dziewczyny ogladalam ten fotelik bebe confort w sklepie...jest bardzo pomocny przy malych samochodach ..ale sam stelaz na ktorym fotelik sie obraca tez jest duzy izajmuje duzo miejsca...i nie wolno jezdzic nim jak jest tak obrucony...musi byc obrucony w kierunku jazdy niestety...taka pozycja to tylko do wkladania

ja polecam nasz fotelik 1,2,3 Evolva ultra Britax

jestem bardzo zadowolona z niego

Bedyta, tak sobie mysle, ze jakbym gdzies z mala jechala w dluzsza podroz to fajnie jest rozlozyc dziecku taki fotelik na plasko i przekrecic bokiem i wtedy lezy sobie wygodnie :-) Albo jak slonce swieci mocno to wtedy polozenie fotelika tez mozna sobie odpowiednio dostosowac.
A tak btw: te foteliki bez funkcji obracania, ale z funkcja polozenia oparcia, na jakiej zasadzie dzialaja? Normalnie mieszcza sie takie rozlozone za fotelem pasazera??:confused:

Co do T. to powinien sie szarpnac, bo jak narazie to praktycznie ja sama utrzymuje mala :baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no to sruuu maila ślij do T. będzie miał skromny prezent na Dzień Dziecka dla Saruni:-D
sandra akurat deltim w wersji dla najmniejszych jest dość wysoki i nie ma problemu przy pochylonym foteliku, bo je się tylko pochyla, myślę, że żaden nie rozkłada się na płasko, poza tym to musisz spradzić, czy ten wybrany przez Ciebie fotelki może być obrócony bokiem podczas jazdy, mnie się wydaje że to tylko taki bajer do wygodnego sadzania dziecka przed wyruszeniem w drogę, lepiej to sprawdź przed zakupem:tak:

:-D Bedytko uprzedzilam cie troszke ...albo czytam w twoich myslach :-D nasz fotelik jest od 9-36 kg i sie nie pochyla ..ale malej to zupelnie nie przeszkadza w spaniu ..jak widze , ze zaczyna kimac to wkladam jej na szyje takie poduszki ...wkleje fote bo mamy taki tylko niebieski...i mala spi sobie i nie ma glowki odchylonej...tez polecam...na poczatku musiala sie przyzwyczaic do tego , ale teraz to rutyna

Mysmy mieli zakupic własnie deltima małego podroznika bo bratowa zachwalała ale w koncu kupilismy Coneco model zenith od 9do 25kg i tez jest bardzo fajowy starsznie podobny do deltima ma 6 pozycji do rozkładania kosztował 330zł wiec cena tez ok zresztą jutro go przetestujemy bo jedziemy do stolicy:-)

reklama
A ja zakupiłam Pszczole wózek spacerowy Chicco Ct0.4 kolor lollipop (nie jest moze najlezejszy, bo 10kg wazy, ale w nim malej bylo najwygodniej, no i kola spore ma; dobrze sie tez prowadzi; kosztował na allegro 469 + 20 zł za przesyłke pobraniowa).
A fotelik kupiłam Maxi-Cosi Priori 9-18kg, kolor Bobby. Kosztowal 600zł w sklepie. Po dlugich przemysleniach i konsultacjach ze sprzedawcami oraz ze znajomymi rodzicami, stwierdzilam, ze nie bede oszczedzac na bezpieczenstwie Pszczoly, a poza tym jej ten fotelik od razu przypadl do gustu:tak:Zastanawiałam sie tez nad Jane Racing 0-18kg, ale Malej nie pasowal, krecila sie na nim z niezadowolona mina strasznie;-).

Do góry