reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

A z kolei moja znajoma radzila mi kupowac z odpinana barierka, albo bez. :-D Jej Maly stasznie sie denerwowal jak mial cos przed soba. I sam wchodzil do wozka, jak byl bez barierki. Zeby wszystkie dzieciaczki byly takie same, zycie byloby latwiejsze. ;-)

reklama
Sluchajcie ja mam pytanie czy ktoras mama zamontowala barierke w drzwiach bo akurat nam jest potrzebna bo miedzy pokojami mamy mamy korytarz i schodu na dol :confused: :confused: :confused:

Sluchajcie ja mam pytanie czy ktoras mama zamontowala barierke w drzwiach bo akurat nam jest potrzebna bo miedzy pokojami mamy mamy korytarz i schodu na dol :confused: :confused: :confused:

My jeszcze nie, ale bedziemy musieli cali sie zabarykadowac juz wkrotce :-D ;-) bo mamy otwarta przestrzen i wszedzie schody :-)

Moja kuzynka montowala kiedes bramke na schodach. Pierwsza powazna umiejetnoscia jaka posiadl jej synek bylo wchodzenie na schody od tylu (stopnie nie byly zabudowane). :-D :-D :-D

Sandra ten jest leciutki i fajnie się składa, ma dwie wersje jedną z barierką druga bez:
HAUCK TRAXX CANDY+2007+folia Wys.12 h @E.@OKAZJiA (191936303) - Aukcje internetowe Allegro
a ja kupiłam delti duck i jestem zachwycona, waży 5.5kg i super się prowadzi, są też inne kolorki, tylko żeby go pooglądać w internecie ściągnęłam sobie katalog z deltima, a potem znalazłam w sklepie w Rybniku:-D

Bedytko, a ten Wasz Deltim jakie ma wymiary po zlozeniu?
Nad tym Hauckiem w linku sie zastanawialam, ale on duzo wielkoscia po zlozeniu nie odbiega od mojego Graco - roznica max. 10 cm w danych wymiarach. Graco jest nawet krotszy...
Chcialabym cos takiego malego jak Quinny Zapp, ale on nie ma regulacji oparcia chyba z tego co mi wiadomo...

reklama
Do góry