reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

Fajne te wasze cacuszka. Maluszki na pewno beda zachwycone.
My postanowilismy za nie bedziemy malej kupowac jednej i drozszej zanbawki (bo raz sie nacielismy i prawie w ogóle sie tym nie bawiła) tylko kupimy kilka tanszyn zabawek.
Własnie teraz zamówiłam jej takie klocuszki
FISHER PRICE NOWE KLOCKI SENSORYCZNE DŹWIEKOWE (197849424) - Aukcje internetowe Allegro

Jeszcze kupie chyba takiego bączka kubusia dżwiękowego i ślimaka co jak sie wrzuca do niego klocki to wydaje dzwieki

reklama
Ten chodzik pchacz fajowy, ale ja jednak chyba byłabym bardziej skłonna kupić jeździk, w jeździku można dziecko na spacer zabrać a w tym chodziku to tylko po domu.:dry: Dzustta te klocki są naprawdę ekstra:tak:;-):-)

Dziewczyny bardzo prosze o radę u nas czas zmienić fotlik samochodowy na większy wiem ze część z was już ma to za sobą, napiszcie jak się sprawdzaja i co polecacie.
Szukam czegoś co będzie maiło oczywiście tysiąc zalet ale przedewszyskim taki w który mała nie będzie sie strasznie pocić jak w tym co mam obecnie, jazda w te upały dla niej to masakra.
Więc co się sprawdza?

Oj Agacz to chyba bedziesz musiała cofnąc sie w stecz na tym watku bo ten temat przerabialismy. Chyba ze teraz będziemy opisywac jak sprawuja sie nasze nowe foteliki ;)
Wiec ja mam Romera 9-20kg i jak na razie nie narzekam. Jak jest goraco to sciagam malej zagłówek ale to nie gwarantuje tego ze sie nie spoci w upalne dni.Tego to chyba zaden fotelik nie gwarantuje. Ale życze miłego polowania bo ja sie ciesze ze juz mam to za soba;-)

ja mam deltima "mały podróżnik":tak: jeszcze dwie dziewczyny z forum mają ten fotelik, ja jestem bardzo zadowolona i polecam, wszystkie bajery za w miarę niską cenę:-D

My postanowilismy za nie bedziemy malej kupowac jednej i drozszej zanbawki (bo raz sie nacielismy i prawie w ogóle sie tym nie bawiła) tylko kupimy kilka tanszyn zabawek.
FISHER PRICE NOWE KLOCKI SENSORYCZNE DŹWIEKOWE (197849424) - Aukcje internetowe Allegro

Jeszcze kupie chyba takiego bączka kubusia dżwiękowego i ślimaka co jak sie wrzuca do niego klocki to wydaje dzwieki

Dzustta, super te klocki! A jakie tanie! W sklepie kosztowalyby pewnie 2 razy tyle!

Bedyta, bo nie chce mi sie wracac, a ten Deltim ma regulacje oparcia do pozycji lezacej lub pollezacej i mozliwosc obracania?

ja mam takie klocki juz chyba z 3 miesiace tylko ze mam ze zwierzakami i zabawa nimi jest przednia dla mojej Julka (tylko ze kupilam jej kuleczki a nie kwadraciki) bo te co na allegro sa to mam w zyrafce do wrzucania przez buzie fisher price tez :-D i ma radoche jak jej sie uda wrzucic klocek :-D

Bedyta, bo nie chce mi sie wracac, a ten Deltim ma regulacje oparcia do pozycji lezacej lub pollezacej i mozliwosc obracania?

rowniez mam Deltima, i nie ma opcji obracania ale jest 3 stopniowa regulacja oparcia....:tak:na poczatku mialam do swojego fotelika male watki:baffled:, ale gdy Maja przejechala w nim 8 godz,. non stop, bez krzykow i wiercenia sie to stwierdzilam,ze chyba ten fotelik jest jak najbrdziej ok;-)ma super zaglowek dzieki, ktoremu glowa nie lata na boki.....

Agacz ja też mam Deltima "mały podróżnik"9-36 kg i jestem bardzo zadowolona. A w takie upały jak były, i jakie zapowiadają na wakacje:baffled:, to nie ma siły, żeby dziecko się nie spociło:no:, w każdym fotliku się spoci. My na razie jeździmy z maksymalnie rozłożonym fotelikiem, bo mała zaraz po ruszeniu w aucie zasypia:tak::-D

Sandra a o jakiej Ty funkcji obracania mówisz, bo nie bardzo rozumiem:oo2::dry:, że niby przodem i tyłem mogą być montowane w samochodzie:eek::confused: Chyba nie ma takich fotelików w tym przedziale wagowym:no:

reklama
Sandra a o jakiej Ty funkcji obracania mówisz, bo nie bardzo rozumiem:oo2::dry:, że niby przodem i tyłem mogą być montowane w samochodzie:eek::confused: Chyba nie ma takich fotelików w tym przedziale wagowym:no:

Renne,
to jest taka funkcja, ze mozna dziecku rozlozyc oparcie na plasko i ustawic fotelik rownolegle z oparciem kanapy albo np. jak chcesz dziecko nakarmic w samochodzie to tylko sobie ten fotelik przekrecasz. Wiesz o co mi chodzi? Nie potrafie tego wytlumaczyc :-)

Do góry