no wlasnie a te bramki drogie jak cholera kolo 150-200 zl jednaMy jeszcze nie, ale bedziemy musieli cali sie zabarykadowac juz wkrotce ;-) bo mamy otwarta przestrzen i wszedzie schody :-)
reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Super, jakbys mogla to bylabym wdzieczna (wymiary po zlozeniu).sandra zmierzę w domu wózeczek, bo nie umiem znaleźć na internecie żadnych informacji
sandra1982
no wlasnie a te bramki drogie jak cholera kolo 150-200 zl jedna
No to z torbami pojdziemy, bo my chyba z 10 takich bramek i plotkow bedziemy potrzebowac
mierzone miarką krawiecką;-) ok. 114cm x 35cm x 30cm, do moich dwóch bagażników (astra, thalia) wchodzi z palcem w *****Super, jakbys mogla to bylabym wdzieczna (wymiary po zlozeniu).
sandra1982
Dzieki Bedytko,mierzone miarką krawiecką;-) ok. 114cm x 35cm x 30cm, do moich dwóch bagażników (astra, thalia) wchodzi z palcem w *****
kurde, musze znalezc jakis mniejszy wozek...Bo wymiary Graco wg allegro to:
WYMIARY WÓZKA ZŁOŻONEGO:
- długość: ok. 88 cm
- szerokość: ok. 48 cm
- wysokość: ok. 58 cm
Potrzebuje czegos takiego jak juz wspomnialam wczesniej jak Quinny Zapp, ale zeby byla chociaz 2 stopniowa regulacja oparcia (siedzenie i na plasko). Chyba nie znajde...
sandra1982
sandra no faktycznie też mały ten Twój graco, chyba będziesz musiała coś na miejscu przed sklepem po przymierzać do bagażnika, mam nadzieję, że coś znajdziesz
No wlasnie chyba tak zrobie. Pojade do sklepu, poogladam, pomierze itd. a potem zamwoie taki model na allegro, bo wychodzi duzo taniej.
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
zycie pokazalo,ze jednak moja spacerowka na duzych kolach, skladana,tak ze niech ja cholera wezmie, na wakacjach sprawdza sie idealnie:-)
wyboje, piasek na plazy,gorki i pagorki to dla niej pestkawidzac,jak sie mamy mecza z parasolkami na piachu poklepalam swoja po kolkach i ciesze,sie,ze ja mam;-)
a tak na marginesie parasolka nie wejdzie mi do bagaznika,mamy butle z gazem na wierzchu i lipa, wchodza wozki skladane na plasko.......
wyboje, piasek na plazy,gorki i pagorki to dla niej pestkawidzac,jak sie mamy mecza z parasolkami na piachu poklepalam swoja po kolkach i ciesze,sie,ze ja mam;-)
a tak na marginesie parasolka nie wejdzie mi do bagaznika,mamy butle z gazem na wierzchu i lipa, wchodza wozki skladane na plasko.......
kupiliśmy spacerówke:-):-):-)
jednak padło na bd active, ogólnie mi się podoba ale w trasę dopiero jutro mam nadzieje że moja radośc nie prysnie po pokoju prowadzi sie fajowo i nawet z mała jestem ja w stanie bez problemu podnieśćjest zgrabniutka i kosztowała w sklepie tyle co na allegro (a na allegro bym musiała czekać i płacic za przesyłkę)
małej spacer nową fura po pokoju się bardzo spodobał
jednak padło na bd active, ogólnie mi się podoba ale w trasę dopiero jutro mam nadzieje że moja radośc nie prysnie po pokoju prowadzi sie fajowo i nawet z mała jestem ja w stanie bez problemu podnieśćjest zgrabniutka i kosztowała w sklepie tyle co na allegro (a na allegro bym musiała czekać i płacic za przesyłkę)
małej spacer nową fura po pokoju się bardzo spodobał
reklama
sandra1982
Najlepiej byloby miec 3 wozki:
- parasolke
- miejski wozior
- na duzych dmuchanych kolach :-)
W moim przypadku ta opcja bylaby najwlasciwsza, ale ze fundusze na to nie pozwalaja musze sie zadowolic tym co mam i kupic ewentualnie jeszcze jakas spaceroweczke leciutka i mala :-)
- parasolke
- miejski wozior
- na duzych dmuchanych kolach :-)
W moim przypadku ta opcja bylaby najwlasciwsza, ale ze fundusze na to nie pozwalaja musze sie zadowolic tym co mam i kupic ewentualnie jeszcze jakas spaceroweczke leciutka i mala :-)
Podziel się: