reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

reklama
mierzone miarką krawiecką;-) ok. 114cm x 35cm x 30cm, do moich dwóch bagażników (astra, thalia) wchodzi z palcem w *****:-D
Dzieki Bedytko,
kurde, musze znalezc jakis mniejszy wozek...Bo wymiary Graco wg allegro to:
WYMIARY WÓZKA ZŁOŻONEGO:
  • długość: ok. 88 cm
  • szerokość: ok. 48 cm
  • wysokość: ok. 58 cm
Ja tez mam duze auto z duzym bagaznikiem (bmw), ale bagaznik jest jakos tak skonstruowany, ze ogolnie to wozek sie miesci i miejsce jeszcze jest, ale cholernie trudno jest go tam wlozyc...
Potrzebuje czegos takiego jak juz wspomnialam wczesniej jak Quinny Zapp, ale zeby byla chociaz 2 stopniowa regulacja oparcia (siedzenie i na plasko). Chyba nie znajde...:-D

sandra no faktycznie też mały ten Twój graco, chyba będziesz musiała coś na miejscu przed sklepem po przymierzać do bagażnika, mam nadzieję, że coś znajdziesz:tak:

sandra no faktycznie też mały ten Twój graco, chyba będziesz musiała coś na miejscu przed sklepem po przymierzać do bagażnika, mam nadzieję, że coś znajdziesz:tak:

No wlasnie chyba tak zrobie. Pojade do sklepu, poogladam, pomierze itd. a potem zamwoie taki model na allegro, bo wychodzi duzo taniej.

zycie pokazalo,ze jednak moja spacerowka na duzych kolach, skladana,tak ze niech ja cholera wezmie, na wakacjach sprawdza sie idealnie:-)

wyboje, piasek na plazy,gorki i pagorki to dla niej pestka:tak:widzac,jak sie mamy mecza z parasolkami na piachu poklepalam swoja po kolkach i ciesze,sie,ze ja mam;-)

a tak na marginesie parasolka nie wejdzie mi do bagaznika,mamy butle z gazem na wierzchu i lipa, wchodza wozki skladane na plasko.......

kupiliśmy spacerówke:-):-):-)
jednak padło na bd active, ogólnie mi się podoba ale w trasę dopiero jutro mam nadzieje że moja radośc nie prysnie:happy: po pokoju prowadzi sie fajowo i nawet z mała jestem ja w stanie bez problemu podnieść:tak:jest zgrabniutka i kosztowała w sklepie tyle co na allegro (a na allegro bym musiała czekać i płacic za przesyłkę)
małej spacer nową fura po pokoju się bardzo spodobał:-D

reklama
Najlepiej byloby miec 3 wozki:
- parasolke
- miejski wozior
- na duzych dmuchanych kolach :-)
W moim przypadku ta opcja bylaby najwlasciwsza, ale ze fundusze na to nie pozwalaja musze sie zadowolic tym co mam i kupic ewentualnie jeszcze jakas spaceroweczke leciutka i mala :-)

Do góry