mada tak, tak, to typowa spacerówka na krótkie przejazdy, tak na zakupy, na działeczkę do babci i do kościółka, no i na wczasy nie musimy już targać tej wielkiej, spacerówkę to ja mam full wypas x-landera xt, niestety do auta niewygodna, za duża jest, ale na fachowe spacery po wsi, nie powiem, rewelacyjna jest
reklama
to najwazniejsze ze sie i dzecku podoba bo czesto jest tak ze mama szaleje za jakims modelem wozko kupuje z uciulanych pieniedzy a dziecko ryczy jak je sie tylko wlozynie rozkłada się na płasko, tylko tak do połowy, waży 5,5kg, do wagi dziecka 15kg, budka i pałąk odczepiany, łatwo się składa, i ma pasek na ramię, mi zależało na tym żeby był lekki i mały do bagażnika samochodowego i do samolotu, no i przede wszystkim ZIELONY!! zapłaciłam 284zł z czego połowę brat dokłada
Alka też się w nim zakochała, nie dała się z niego wyciągnąć
bedyta- spacerówka fajniusia... i napewno będzie dobrze wam słuzyć... nasza "parasolka" jest non stop w ruchu... wymościłam ja tylko miekim kocykiem juz zupełnie zapomniałam o tej wielkiej i nieporęcznej z adbora
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
A co myslicie o tej? Bo calkiem fajnie wyglada, no i cena niezla.
Wózek Spacerowy ZOOPER SALSA 5 kg - Zobacz Warto (190737592) - Aukcje internetowe Allegro
I jest jeszcze taka, z tej samej firmy - mniejsza i tansza:
Wózek Spacerowy ZOOPER STOMP 4,8kg - Zobacz Warto (190754948) - Aukcje internetowe Allegro
Wózek Spacerowy ZOOPER SALSA 5 kg - Zobacz Warto (190737592) - Aukcje internetowe Allegro
I jest jeszcze taka, z tej samej firmy - mniejsza i tansza:
Wózek Spacerowy ZOOPER STOMP 4,8kg - Zobacz Warto (190754948) - Aukcje internetowe Allegro
sandra1982
No wlasnie tez jakis znajomy mi sie wydaje :-) A jakbym miala kupic to ten pierwszy. Potrzebuje wozka, ktory bylby jak najlzejszy i skladal sie na jak najbardziej plasko - taki do samochodu, na wyjazdy, na zakupy itd.
Sandra wózeczek ładniutki i cena i waga przekonujaca bardzo
tylko ja z zasady upierdliwa jestem i uparłam sie na pałąk, jakos bez pałąka mało bezpiecznie mi sie wydaje, zwłaszcza ze moja mała za szelkami nie przepada
tylko ja z zasady upierdliwa jestem i uparłam sie na pałąk, jakos bez pałąka mało bezpiecznie mi sie wydaje, zwłaszcza ze moja mała za szelkami nie przepada
aga31
dokładnie,Sandra wózeczek ładniutki i cena i waga przekonujaca bardzo
ewka co prawda przypiąc sie da ale lubi sie barierki trzymac.gdyby nie to to moze bym sie skusiła
reklama
sandra1982
Kurde, nawet nie zwrocilam uwagi na brak palaka No w sumie jak mala bedzie miec z 2 latka to wystarczy sama barierka...Szlag, musze sie rozejrzec za czyms innym :-)
Podziel się: