reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

mada tak, tak, to typowa spacerówka na krótkie przejazdy, tak na zakupy, na działeczkę do babci i do kościółka, no i na wczasy nie musimy już targać tej wielkiej, spacerówkę to ja mam full wypas x-landera xt, niestety do auta niewygodna, za duża jest, ale na fachowe spacery po wsi, nie powiem, rewelacyjna jest:-D

reklama
nie rozkłada się na płasko, tylko tak do połowy, waży 5,5kg, do wagi dziecka 15kg, budka i pałąk odczepiany, łatwo się składa, i ma pasek na ramię, mi zależało na tym żeby był lekki i mały do bagażnika samochodowego i do samolotu, no i przede wszystkim ZIELONY!! zapłaciłam 284zł z czego połowę brat dokłada:tak:
Alka też się w nim zakochała, nie dała się z niego wyciągnąć:-D:-D:-D
to najwazniejsze ze sie i dzecku podoba bo czesto jest tak ze mama szaleje za jakims modelem wozko kupuje z uciulanych pieniedzy a dziecko ryczy jak je sie tylko wlozy :-D

bedyta- spacerówka fajniusia... i napewno będzie dobrze wam słuzyć... nasza "parasolka" jest non stop w ruchu... wymościłam ja tylko miekim kocykiem:tak::tak: juz zupełnie zapomniałam o tej wielkiej i nieporęcznej z adbora

no i był dzisiaj pierwszy spacerek nowej furze;-) Alka zachwycona, prowadzi się leciutko, dobry zakup:-D

Cos mi ten kleks znajomo wyglada... Czy ktoras z dziewczyn takiej nie ma?

W ogole fajne wozeczki. :tak: Ale dgybym miala wybierac, to wzielabym chyba pierwszy.

No wlasnie tez jakis znajomy mi sie wydaje :-) A jakbym miala kupic to ten pierwszy. Potrzebuje wozka, ktory bylby jak najlzejszy i skladal sie na jak najbardziej plasko - taki do samochodu, na wyjazdy, na zakupy itd.

Sandra wózeczek ładniutki i cena i waga przekonujaca bardzo:tak:
tylko ja z zasady upierdliwa jestem i uparłam sie na pałąk, jakos bez pałąka mało bezpiecznie mi sie wydaje, zwłaszcza ze moja mała za szelkami nie przepada:no:

Sandra wózeczek ładniutki i cena i waga przekonujaca bardzo:tak:
tylko ja z zasady upierdliwa jestem i uparłam sie na pałąk, jakos bez pałąka mało bezpiecznie mi sie wydaje, zwłaszcza ze moja mała za szelkami nie przepada:no:
dokładnie,
ewka co prawda przypiąc sie da ale lubi sie barierki trzymac.gdyby nie to to moze bym sie skusiła

reklama
Kurde, nawet nie zwrocilam uwagi na brak palaka :baffled: No w sumie jak mala bedzie miec z 2 latka to wystarczy sama barierka...Szlag, musze sie rozejrzec za czyms innym :-)

Do góry