reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

Majka -za taka cene to naprawd swietny zakup...zdaj pozniej relacje jak sie Oliwce w niej jezdzi ;-)

a my na basenie nie bylismy juz dwa tygodnie z powodu Paque...tutaj maja w szkole z tego powodu 2 tygodnie wolnego , uwierzycie :szok: wiec dopiero w ta sobote pojdziemy kolejny raz:tak:

reklama
No w końcu i ja zdecydowałam sie kupiłć spacerówkę :-)) nie jestem do końce pewna czy będę zadowolona bo wazy 9,5 kg :baffled: ale przynajmniej ma wszystko to co potrzebowałam a i cena do zniesienia. Jutro powinnam ją już mieć w domku !!!
SPACERÓWKA BABY DREAMS RIDER + SUPERPROMOCJA !!!! (188454622) - Aukcje internetowe Allegro
a po weekendzie z córcią sam na sam mąż pognał do sklepu i kupił krzesełko do karmienia, bo gdy próbował podać dziecku obiadek to miseczka była pusta ale i on i Ola i mój fotel był cały w zupce :-)
krzesełko sprawdza się rewelacyjnie !!! KRZESEŁKO BABY DREAMS PEPE + SUPERPROMOCJA !!!!!! (188455505) - Aukcje internetowe Allegro

Marlena- fajne sprzeciory..wozeczek mi sie naprawde podoba :tak:

a ja jeszcze zamieszczam obiecana fotke naszej parasolki do naszej parasolki :-D

Dziewczymy sprzęd dojechał i jest REWELACYJNY !!! i sama nie wiem czy fajniejszy jest wózeczek :-) czy krzesełko :-D Ola nie chce wysiąść ani z jednego ani z drugiego :laugh2:

Ewa , Fabala jak sie sprawdzaja wóziorki z Baby dreams???

teraz wypuscili active i bardzo mi się podoba tyle ze nie wiem za bardzo czym się różni od trawel co ma Ewa:confused: bo w opisach to samo jest:baffled: tylko 2kg lżejszy active

Baby Design, wózek dziecięcy, foteliki samochodowe, krzesełka do karmienia, artykuły dziecięce, foteliki samochodowe, krzesełka do karmienia, wózek dziecięcy, artykuły dziecięce

i podoba mi się ten z kolorkiem zielonym, cena tez nie wygórowana i ma wszystko czego od wózeczka wymagam:-)co sadzicie??

jeszcze z BD podoba mi się mini co ma Fabala ale składa się jak spacerówka a waży o 2 kg mniej niż active i cholerka mam dylemat:baffled: musze obejrzec a żywca i wtedy zdecyduję:tak:

reklama
Mada, tez wzielabym ten z zielonym. :tak: Gdybym sie zdecydowala. Ja ciagle w takim zawieszeniu: kupowac? nie kupowac? Chyba zostaniemy przy tej co byla w komplecie z glebokim wozkiem...

Do góry