reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

Leyna ja najpierw ogladam na allegro później sprawdzam na żywo w sklepie i później kupuje na allegro:tak:jest tylko jeden defekt nie wszystko co na allegro można przetestowac w sklepie w większosci wózków i fotelikow tych co wystawiaja na allgro w sklepach nie ma:no:

reklama
A do nas wczoraj dotarła spacerówka. Jestem bardzo zadowolona, jest bardzo lekka, składa się i rozkłada jedną ręką. Super sprawa, no i wygląda nieźle :)

Mada spacerówka firmy Miko model City, próżno szukać na necie bo przed kupnem sama chciałam o niej coś poczytać i niestety nic nie znalazłam. Zdjęcia real wkleję jutro. Jak znajdziesz gdzieś taką to polecam. Jedyny minus że nie ma pięciopunktowych pasów bezpieczeństwa, ale pasek ma solidnie zrobiony więc o małą się nie martwię, zresztą bardzo jej się spodobało nowe auto ponieważ pół dnia musiałam ją wozić w nim po domu :)
Poza tym super się prowadzi.

MIKO-SUPER WÓZEK-SPACERÓWKA (185853494) - Aukcje internetowe Allegro

majka, dzustta świetne wóziorki, niech służą jak najlepiej!!
ja jeszcze nie kupiłam "samochodowej" spacerówki, mam deltimy z nowej kolekcji na oku, poza tym tak strasznie jeszcze go nie potrzebowałam, ale wiem, że kupię:-D jak na razie mój x-lander się świetnie spisuje, ale jak mam go pakować do auta na krótkie zakupy to mi się nie chce i zostawiam Alkę w domu:-D

myśmy wczoraj kupili Filikowi huśtawkę "baletkę" to jest coś w rodzaju worka do którego wsadza sie dziecko i ono sobie skacze:-) hihih Filipek jeszcze nie umie skakać ale za to huśtanie w tym to faaajna zabawa:-p

Aguśka nie chcę cię straszyć ale jeżeli to jest huśtawka na sprężynie przymocowana do sufitu to lepiej uważaj, mój brat kupił swemu synkowi taką i sprężyna strzeliła, przeleciała dziecku tuż przy głowie, wszyscy się najedli stracha a huśtawka wylądowała na strychu.

reklama
Dzustta, ale mi sie podoba ta Twoja (a właściwie Matyldy:-p :-D ) spacerówka, no naprawdę jest zaj*****:tak: :-) . Normalnie żałuję, że mamy już wózek (kupowała teściowa:dry: ), bo od razu bym sie w taki sam zaopatrzyła:tak: :tak: :tak: :tak: :cool2:

Do góry