Leyna ja najpierw ogladam na allegro później sprawdzam na żywo w sklepie i później kupuje na allegrojest tylko jeden defekt nie wszystko co na allegro można przetestowac w sklepie w większosci wózków i fotelikow tych co wystawiaja na allgro w sklepach nie ma
reklama
M
Majka01
Gość
A do nas wczoraj dotarła spacerówka. Jestem bardzo zadowolona, jest bardzo lekka, składa się i rozkłada jedną ręką. Super sprawa, no i wygląda nieźle
A do nas wczoraj dotarła spacerówka. Jestem bardzo zadowolona, jest bardzo lekka, składa się i rozkłada jedną ręką. Super sprawa, no i wygląda nieźle
Majka to pisz jaka spaceróweczka i wklejaj foteczki bo ja na etapie kupna
M
Majka01
Gość
Mada spacerówka firmy Miko model City, próżno szukać na necie bo przed kupnem sama chciałam o niej coś poczytać i niestety nic nie znalazłam. Zdjęcia real wkleję jutro. Jak znajdziesz gdzieś taką to polecam. Jedyny minus że nie ma pięciopunktowych pasów bezpieczeństwa, ale pasek ma solidnie zrobiony więc o małą się nie martwię, zresztą bardzo jej się spodobało nowe auto ponieważ pół dnia musiałam ją wozić w nim po domu
Poza tym super się prowadzi.
MIKO-SUPER WÓZEK-SPACERÓWKA (185853494) - Aukcje internetowe Allegro
Poza tym super się prowadzi.
MIKO-SUPER WÓZEK-SPACERÓWKA (185853494) - Aukcje internetowe Allegro
dzustta
Mama sierpniowa'06
MAJKA świetnie ten wózio sie składa.
A to ten co zamówiłam Zobacz załącznik 37097
I już w naszych rekach......Zobacz załącznik 37096
A to ten co zamówiłam Zobacz załącznik 37097
I już w naszych rekach......Zobacz załącznik 37096
majka, dzustta świetne wóziorki, niech służą jak najlepiej!!
ja jeszcze nie kupiłam "samochodowej" spacerówki, mam deltimy z nowej kolekcji na oku, poza tym tak strasznie jeszcze go nie potrzebowałam, ale wiem, że kupię jak na razie mój x-lander się świetnie spisuje, ale jak mam go pakować do auta na krótkie zakupy to mi się nie chce i zostawiam Alkę w domu
ja jeszcze nie kupiłam "samochodowej" spacerówki, mam deltimy z nowej kolekcji na oku, poza tym tak strasznie jeszcze go nie potrzebowałam, ale wiem, że kupię jak na razie mój x-lander się świetnie spisuje, ale jak mam go pakować do auta na krótkie zakupy to mi się nie chce i zostawiam Alkę w domu
M
Majka01
Gość
Aguśka nie chcę cię straszyć ale jeżeli to jest huśtawka na sprężynie przymocowana do sufitu to lepiej uważaj, mój brat kupił swemu synkowi taką i sprężyna strzeliła, przeleciała dziecku tuż przy głowie, wszyscy się najedli stracha a huśtawka wylądowała na strychu.
reklama
Podziel się: