reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

Leyna ja najpierw ogladam na allegro później sprawdzam na żywo w sklepie i później kupuje na allegro:tak:jest tylko jeden defekt nie wszystko co na allegro można przetestowac w sklepie w większosci wózków i fotelikow tych co wystawiaja na allgro w sklepach nie ma:no:

reklama
A do nas wczoraj dotarła spacerówka. Jestem bardzo zadowolona, jest bardzo lekka, składa się i rozkłada jedną ręką. Super sprawa, no i wygląda nieźle :)

Mada spacerówka firmy Miko model City, próżno szukać na necie bo przed kupnem sama chciałam o niej coś poczytać i niestety nic nie znalazłam. Zdjęcia real wkleję jutro. Jak znajdziesz gdzieś taką to polecam. Jedyny minus że nie ma pięciopunktowych pasów bezpieczeństwa, ale pasek ma solidnie zrobiony więc o małą się nie martwię, zresztą bardzo jej się spodobało nowe auto ponieważ pół dnia musiałam ją wozić w nim po domu :)
Poza tym super się prowadzi.

MIKO-SUPER WÓZEK-SPACERÓWKA (185853494) - Aukcje internetowe Allegro

majka, dzustta świetne wóziorki, niech służą jak najlepiej!!
ja jeszcze nie kupiłam "samochodowej" spacerówki, mam deltimy z nowej kolekcji na oku, poza tym tak strasznie jeszcze go nie potrzebowałam, ale wiem, że kupię:-D jak na razie mój x-lander się świetnie spisuje, ale jak mam go pakować do auta na krótkie zakupy to mi się nie chce i zostawiam Alkę w domu:-D

myśmy wczoraj kupili Filikowi huśtawkę "baletkę" to jest coś w rodzaju worka do którego wsadza sie dziecko i ono sobie skacze:-) hihih Filipek jeszcze nie umie skakać ale za to huśtanie w tym to faaajna zabawa:-p

Aguśka nie chcę cię straszyć ale jeżeli to jest huśtawka na sprężynie przymocowana do sufitu to lepiej uważaj, mój brat kupił swemu synkowi taką i sprężyna strzeliła, przeleciała dziecku tuż przy głowie, wszyscy się najedli stracha a huśtawka wylądowała na strychu.

reklama
Dzustta, ale mi sie podoba ta Twoja (a właściwie Matyldy:-p :-D ) spacerówka, no naprawdę jest zaj*****:tak: :-) . Normalnie żałuję, że mamy już wózek (kupowała teściowa:dry: ), bo od razu bym sie w taki sam zaopatrzyła:tak: :tak: :tak: :tak: :cool2:

Do góry