Mada- moze sie okze, ze ty wyszukasz sie tej spacerowki , a Ami zrobi cie w konia i w wieku dwoch lat , ani mysli usiasc w wozku , tylko sama wszedzie na nozkach bedzie chciala;-) moj brat tak mial , wozeczek byl bleeee i sam chodzil , a jak go nozki bolaly to rece zostawaly ...biedna to moja mama byla ;-)
reklama
Mam to gdzieś co będzie za 2 lata, kupujemy spacerówkę, która mi się będzie podobać i spełniać moje wymagania, będzie co ma być, i tak kiedyś trza będzie dokupić parasolkę choć nie wiem czy na pewno bo są wagowo zbliżone do spacerówek niektórych i też maja nośność 15kgale z podjęciem decyzji mam czas do połowy czerwca wiec poczekam jeszcze na wasze testowanie i opinie
dzustta
Mama sierpniowa'06
A tak na marginesie znalazłam fajniutkie parasoleczki do wózków na słoneczne dni
efik1 - PARASOLKA do wózka - PROMOCJA cena HURT (184936796) - Aukcje internetowe Allegro
efik1 - PARASOLKA do wózka - PROMOCJA cena HURT (184936796) - Aukcje internetowe Allegro
Mada ja uważam tak jak Silunia, że nie wiadomo czy Ami będzie chciała w wieku 2-3 lat jeszcze jeździć w spacerówce. A poza tym... wydaje mi się, że swobodnie można przekroczyć ciężar o 1-2 kg byle nie o 5-10
dzustta ja też mam taka parasolkę. kupiłam już w zeszłym roku, jak urodził sie Piotruś i chodziliśmy z nim na spacerki
dzustta ja też mam taka parasolkę. kupiłam już w zeszłym roku, jak urodził sie Piotruś i chodziliśmy z nim na spacerki
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
cholera mam dylemat czy kupowac spacerowke parasolke czy nie za 2 tyg, wyjezdzamy i by sie przydala, bo mniej miejsca w samochodzie
ale z drugiej str. bardzo lubie swoja obecna spacerowke i jestem z niej zadowolona...jest wysoka i mala nie siedzi na wysokosci rur wydechowych samochodow....no ale fotelik i gora spacerowki i zero miejsca na tylnej kanapie auta nie wiem.,....doradzcie...brac czy nie brac
ale z drugiej str. bardzo lubie swoja obecna spacerowke i jestem z niej zadowolona...jest wysoka i mala nie siedzi na wysokosci rur wydechowych samochodow....no ale fotelik i gora spacerowki i zero miejsca na tylnej kanapie auta nie wiem.,....doradzcie...brac czy nie brac
Redaktorka- nam parasolka sie bardzo przydaje, praktycznie tylko z niej kozystamy, latwo ja zapakowac do auta , a my duzo jezdzimy i jest mega lekka...ja na twoim miejscu wybralabym jakis mega tani model , ktory bedzie wam sluzyl sporadycznie na takie wlsnie wypady ..
Bedyta parasolka jest fajna i w sumie się sprawdza, ale... jak spacerujesz to słońce masz z różnych stron i żeby buźka była cały czas w cieniu to musiałabyś parasolkę non stop przekładać z jednej na druga stronę a tak się nie da czasami nie da się jej tak wykręcić żeby to słońce nie świeciło, więc bywają momenty, że słońce i tak świeci na twarz. no, ale tego trudno uniknąć.
reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Dzustta, woziorek superowy! Na pewno sie sprawdzi!
A my dalej nie zamowilismy tej spacerowki, bo dogadac sie z T. na takie tematy to juz w ogole graniczy z cudem
Co do sloneczka to ja w graco mam bude przekladana, wiec jak malej swieci sloneczko to wystarczy ze dam bude bardziej do przodu i juz jest ok, wiec parasolki nie potrzebujemy.
A my dalej nie zamowilismy tej spacerowki, bo dogadac sie z T. na takie tematy to juz w ogole graniczy z cudem
Co do sloneczka to ja w graco mam bude przekladana, wiec jak malej swieci sloneczko to wystarczy ze dam bude bardziej do przodu i juz jest ok, wiec parasolki nie potrzebujemy.
Podziel się: