reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

Mada- moze sie okze, ze ty wyszukasz sie tej spacerowki , a Ami zrobi cie w konia i w wieku dwoch lat , ani mysli usiasc w wozku , tylko sama wszedzie na nozkach bedzie chciala;-) moj brat tak mial , wozeczek byl bleeee i sam chodzil , a jak go nozki bolaly to rece zostawaly ...biedna to moja mama byla ;-)

reklama
Mam to gdzieś co będzie za 2 lata, kupujemy spacerówkę, która mi się będzie podobać i spełniać moje wymagania, będzie co ma być, i tak kiedyś trza będzie dokupić parasolkę choć nie wiem czy na pewno bo są wagowo zbliżone do spacerówek niektórych i też maja nośność 15kg:-pale z podjęciem decyzji mam czas do połowy czerwca wiec poczekam jeszcze na wasze testowanie i opinie:cool2:

Mada ja uważam tak jak Silunia, że nie wiadomo czy Ami będzie chciała w wieku 2-3 lat jeszcze jeździć w spacerówce. A poza tym... wydaje mi się, że swobodnie można przekroczyć ciężar o 1-2 kg byle nie o 5-10

dzustta ja też mam taka parasolkę. kupiłam już w zeszłym roku, jak urodził sie Piotruś i chodziliśmy z nim na spacerki :tak:

dzustta parasolka jest BOSKA!! zobaczę jaka będzie ostatecznie nasza wyjazdowa spacerówka, i pewnie się skuszę, Leyna i jak Ci się sparwdziła??

cholera mam dylemat czy kupowac spacerowke parasolke czy nie:confused: :dry: za 2 tyg, wyjezdzamy i by sie przydala, bo mniej miejsca w samochodzie

ale z drugiej str. bardzo lubie swoja obecna spacerowke i jestem z niej zadowolona...jest wysoka i mala nie siedzi na wysokosci rur wydechowych samochodow....no ale fotelik i gora spacerowki i zero miejsca na tylnej kanapie auta:baffled: nie wiem.,....doradzcie...brac czy nie brac:confused:

Redaktorka- nam parasolka sie bardzo przydaje, praktycznie tylko z niej kozystamy, latwo ja zapakowac do auta , a my duzo jezdzimy i jest mega lekka...ja na twoim miejscu wybralabym jakis mega tani model , ktory bedzie wam sluzyl sporadycznie na takie wlsnie wypady ..

:-D a co do parasolki to mamy wlasnie cos takiego , tyle , ze trojkolorowa szaro-stalowo- rozowa pod kolor naszego wozia...swietna sprawa, polecam ..bo nie wyobrazam sobie zebysmy wyszly na takie slonce bez niej :tak:

Bedyta parasolka jest fajna i w sumie się sprawdza, ale... jak spacerujesz to słońce masz z różnych stron i żeby buźka była cały czas w cieniu to musiałabyś parasolkę non stop przekładać z jednej na druga stronę a tak się nie da :tak: czasami nie da się jej tak wykręcić żeby to słońce nie świeciło, więc bywają momenty, że słońce i tak świeci na twarz. no, ale tego trudno uniknąć.

reklama
Dzustta, woziorek superowy! Na pewno sie sprawdzi!

A my dalej nie zamowilismy tej spacerowki, bo dogadac sie z T. na takie tematy to juz w ogole graniczy z cudem :-D

Co do sloneczka to ja w graco mam bude przekladana, wiec jak malej swieci sloneczko to wystarczy ze dam bude bardziej do przodu i juz jest ok, wiec parasolki nie potrzebujemy.

Do góry