reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

Falbana, a jaka masz nianie??? Jaka polecasz?

Ja musze kupic. Cieplo sie robi, wiec wyjezdzam z Malym na dzialke. No a tam wielki ogrod, duzy dom, przyda nam sie bardzo.

A mam pytanie co do fotelikow. Bedziemy wymieniac fotelik co prawda dopiero po wakacjach, ale nasuwa mi sie takie pytanie. Czy te juz wieksze foteliki mozna umieszczac na przednim siedzeniu, obok kierowcy??
Chyba niepewnie bym sie czula majac Malego z tylu .

czekaj ide sprawdzic jaka mam nianie :-D ja mam taka w ksztlcie tygrska Niania elektroniczna Baby Monitor z lampką _warto (179432085) - Aukcje internetowe Allegro z lampka mi tez sie teraz przyda na lato jak nic :-D :-D ta jest fajna tylko ze wrazliwa na zaklocenia podobno baby ono tez jest dobra i nie droga.
Co do fotelika to mozna wozic dziecko obok kierowcy jak sie nie ma poduszki powietrzenej z tej strony :tak: a jak sie ma i cie zlapia to sie mowi ze jest w warsztacie odlaczona bo musisz wozic tu dziecko i po problemie :-D o ile sie jej faktycznie nie odlaczy

reklama
My chyba kupimy taki wozek
-------- Maclaren TECHNO XT 2007 PREMIERA -------- (177305087) - Aukcje internetowe Allegro
kolor powder pink.
Szwagierka ma i jest bardzo zadowolona i nam poleca. Leciutki, stabilny i wygodny dla dziecka.
Jedyny minus to dosyc wysoka cena, ale ze 2 lata bedzie nam sluzyl.

Co do nian elektronicznych to tez sie zastanawiam, bo lato idzie, grille, garden party itd. wiec nie musialabym non stop latac sprawdzac czy oby mala sie nie obudzila.

My chyba kupimy taki wozek
-------- Maclaren TECHNO XT 2007 PREMIERA -------- (177305087) - Aukcje internetowe Allegro
kolor powder pink.
Szwagierka ma i jest bardzo zadowolona i nam poleca. Leciutki, stabilny i wygodny dla dziecka.
Jedyny minus to dosyc wysoka cena, ale ze 2 lata bedzie nam sluzyl.

Co do nian elektronicznych to tez sie zastanawiam, bo lato idzie, grille, garden party itd. wiec nie musialabym non stop latac sprawdzac czy oby mala sie nie obudzila.

fajny, ale falbala ma podobny i duuuzo tanszy;-):tak:

ja mam nianię philipsa, taki prosty model, do dużej chałupy i do tego z ogrodem idealna, u nas się sprawdziła:-D

Sandra bardzo fajna ta spacerówka. czytałam dużo dobrych opinii o Maclarenie. szkoda, że jest tylko do wagi 15 kg. no i ta cena :-(

Sandra, fajny wózior. Sama jeżdziłam w MacLarenie (mój ojciec pływał i przywiózł mi taka parasolke granatowao-biała, jak na ówczesne czasy supre sprzecior;-) to był mój ukochany "dugek" ("wózek" w mojej bardzomałoletniej nomenklaturze;-)).

My na razie jezdzimy nasza roanowa spacerówa i chyba nie bedziemy parasolki kupowac, bo pszczole jest w tym bardo wygodnie. Moze latem sie zdecydujemy, ale na jaki to nie mam pojecia:confused:

Co do niań elektronicznych, to kupilismy Philipsa, taki prosty model, za 120zł chyba, na allegro. Baardzo sie przydaje, jak jestem u mamy, bo dom duzy i jak jestem nawet kilka pieter wyzej, to moge podsluchiwac Pszczole:tak: W naszym mieszkaniu za to kilka razy jej uzyłam, jak byłam sama z Pszczola, a musialam np. pojsc sie wykapac, a ona akurat kimala. Albo jak spala w wozku na balkonie, a ja gotowalam lub sprzatalam.

reklama
Ja tez to przeczytalam i zrozumialam, ze ten wozek jest do 25 kg, a nie jak wiekszosc polskich, do 15...

Do góry