reklama
S
Szczęściara20
Gość
Nie no Karolla Ty jesteś prze
Karolla co Ty chcesz, dzielnie zamontował co trzeba
no to ja w końcu muszę pochwalić mojego ...
otóż przez okrągły rok nie mieliśmy zamontowanej zasuwki do kibelka, no i wiadomo jak się siedziało na "tronie" to nie było zbyt komfortowo i parę razy się zdarzyło że się weszło do zajętej łazienki : ale oto wczoraj mój małż wziął wiertarę, skrzynkę z narzędziami i dorobił hihi, teraz muszę go wyprosić o przybicie obrazków do ściany... normalnie sama bym to zrobiła, ale nie chcę trafić w kable elektryczne... :laugh:
no to ja w końcu muszę pochwalić mojego ...
otóż przez okrągły rok nie mieliśmy zamontowanej zasuwki do kibelka, no i wiadomo jak się siedziało na "tronie" to nie było zbyt komfortowo i parę razy się zdarzyło że się weszło do zajętej łazienki : ale oto wczoraj mój małż wziął wiertarę, skrzynkę z narzędziami i dorobił hihi, teraz muszę go wyprosić o przybicie obrazków do ściany... normalnie sama bym to zrobiła, ale nie chcę trafić w kable elektryczne... :laugh:
ciiiicho sza jak mu nie powiesz o sie nie dowieMagduska pisze:Karolla hehehe mam nadzieję , że Tomek nie dowie się że wkleiłaś tu te fotki hehe
Aska K
Mama Marcelka:)
misia_q pisze:Karolla co Ty chcesz, dzielnie zamontował co trzeba
hihi, teraz muszę go wyprosić o przybicie obrazków do ściany... normalnie sama bym to zrobiła, ale nie chcę trafić w kable elektryczne... :laugh:
Brawo dla Tomka!!!!
Brawo dla Kuby!!!
Misia, 2 lata temu, jak sie wprowadzilismy to robilismy dla paru znajmonych sylwka. I se ubzduralam, ze lusterka, takie male z Ikei maja wisiec zanim goscie przyjda. I tak celowalam, ze prosto w rurke z ciepla woda ucelowalismy. Tak zamotalam meza, ze zapomnial, ze tam ida rurki. Dodam, ze rureczka jest grubosci palca wskazujacego, a my w sam srodeczek Woda sie lala, ja ryczalam, wiec ostroznie z tym wierceniem
reklama
Aska K
Mama Marcelka:)
buahahahhahahahahahaaaaaaaa
Podziel się: