reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kochany mężuś

Mój mężuś spisał się na medal dziś widział jaki mam ciężki dzień w związku ze śmiercią babci - pojechał o 7.30 do robo
szybko wrócił spowrotem i cały dzien był ze mną, gdy pojechałam do dziadzia i mojej mamy to zabrał małą na 2h nad morze
żebysmy mogli wszystko spokojnie omówić ! BARDZO GO KOCHAM !!!!!

reklama
No i ja mogę pochwalić się wyczynami męża, jest teraz na urlopie i dzielnie wypełnia wszystkie obowiązki pani domu i taty, nawet wyprodukował 14 słoiczków dżemu z antonówek ;D ;D ;D ;D ;D Zwykle nie kupuje mi niespodzianek, bo nie ma kiedy wyjść na zakupy a wczoraj dostałam sexi-stringi ;D ;D ;D ;D ale to i tak mu w niczym nie pomoże, bo się zaparłam, że nici z tych rzeczy dopóki będzie palił >:D >:D >:D >:D >:D na razie jeszce pali :(

A u nas smiesznie.
Wczoraj wieczorem mieliśmy baaaaardzo poważną rozmowę o finansach :wściekła/y:. Ja na wychowawczym, nie mogę wrócic do szpitala bo mnie zwolnią. Nad mikroskopem siedze całymi dniami a zarabiam po 200-300 zł na miesiąc, akurat jest na pampersy. Tomek na UJ zarabia tyle że starcza na jedzenie i opłaty, a gdzie reszta? No i była awantura, jak zwykle przy rozmowach o kasie.
W końcu stwierdziłam że trzeba teraz liczyc na jakiś cud, i Tomek przypomniał sobie że złożyli z promotorem papiery o przyznanie Nagrody Prezesa Rady Ministrów dla wyróżniającej sie pracy doktorskiej. Sprawdziła na stronie i co? Okazało się że jest na liście laureatów!!! A ta nagroda to sporo pieniędzy, które uratuja nas w dość trudnej sytuacji.
Ten chłop doprawdy ma więcej szczęścia niz rozumu.
I za to go kocham :-D

reklama
gratuluje mezow
karolla przykro mi z powodu smiesci babci

a je swoim poklocilam sie przez internet , bo on jest w austrii pracuje a pisze czy moze kase wybrac bo mu brakuje niby szef jeszcze nie zaplacil ja na to zeby spytal szefa a ten jak ryknal i jedno slowo dalo drugie i teraz sa ciche dni dzwoni tylko do dzieci

Do góry