reklama
Kachna321bum
Fanka BB :)
A ja ak z innej beczki. Zawsze myślałam, że jak się facetowi daje "męską" robotę to czuje się ważny i dowartościowany. Kurna 2 tygodnie się prosiłam o nasmarowanie zawiasów, aż wczoraj sama zdjęłam drzwi i to zrobiłam i tak jest ze wszystkim. Tylko ja tu wbjam gwoździe, wkręcam śruby kleję itd
Z męskich zajęć najlepiej wychdzi Piotroi picie piwa :
Z męskich zajęć najlepiej wychdzi Piotroi picie piwa :
A ja po 2 miesiacach kupiłam w końcu nowy kontakt bo sie nie mogłam doczekac ( Tomek ma przy pracy sklep elektryczny )
i w koncu zmusiłam go do założenia nowego gniazdka nawet to udokumentowałam bo mój mąż i srubokręt to widok baaaardzo rzadki !
a coś mi zaba nie dziła wiec foty nie wkleje !
i w koncu zmusiłam go do założenia nowego gniazdka nawet to udokumentowałam bo mój mąż i srubokręt to widok baaaardzo rzadki !
a coś mi zaba nie dziła wiec foty nie wkleje !
Aska K
Mama Marcelka:)
Dobrze chociaz ze wymienil to gniazdko.Karolla, dawaj ta fote przez
http://fotosik.pl/ Zaba ostatnio czesto strajkuje
A ja sie doprosilam ( w grudniu bedzie dwa lata jak tu mieszkamy) zalozenia kontaktu kolo kompa, bo juz mnie te przedluzacze przez cale pokoje dobijaly. I sie doczekalam...w sobote
http://fotosik.pl/ Zaba ostatnio czesto strajkuje
A ja sie doprosilam ( w grudniu bedzie dwa lata jak tu mieszkamy) zalozenia kontaktu kolo kompa, bo juz mnie te przedluzacze przez cale pokoje dobijaly. I sie doczekalam...w sobote
Aska K
Mama Marcelka:)
Maż: Może wypróbujemy dzis wieczorem inna pozycję?
Żona: Z przyjemnoscia... ty stań przy zlewie, a ja usiadę w
fotelu i będę pierdzieć.
Żona: Z przyjemnoscia... ty stań przy zlewie, a ja usiadę w
fotelu i będę pierdzieć.
Kachna321bum
;D ;D ;D ;D
casia1
Mamy lutowe'06 Zadomowiona(y)
co do prac majsterkowych, to mam coś super świeżego z naszego domku. Dziś przysłali nam krzesełko do karmienia dla Zuzi. No i ja w pracy a mąż zabrał się za składanie, po godzinei dzwonię do domu czy Zuzia już w nim siedzi, a on mi mega wkur....., że to krzesełko popsute przysłali nic nie pasuje i on idzie na spacer i składać nie będzie. Jak przyjechałam do domu wzięłam instrukcję obsługi i stwierdziłam że pasować nie miało prawa, bo mąż złożył nóżki tył na przód. Tragedia
reklama
Kachna321bum
Ja też nasze sama składałam Tyle, że mąż był w pracy, a ja się nie mogłam doczekać.
Podziel się: