reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kochany mężuś

pozazdrościć dziewczyny mężów....ja niestety nie mam takiego super szczęścia. Owszem przy małym pomaga ale żeby mi dać dzień wolnego!! Dwie godziny zostają sami i już mam telefon kiedy wracam bo cycol płacze.

reklama
U nas kupa to męska sprawa, a mega kupa to prawdziwe wyzwanie :) Dlatego jak tylko Irenka strzeli kupsko, oddaję ja w ręce Tomka. A niech sobie radzi :)

heheh
u nas tez Dawid spokojnie sobie radzi z mniejsza i wieksza "niespodzianka":)
Raz jak byl na kacu, specjalnie go zostawilam wlasnie z mega kupka:) przebral, ale jak skonczyl, to byl zielony na twarzy;-)

Aśka ty to masz pomysły heh chyba mu się pić odechciało ;-)

My wczoraj pojechaliśmy do smyka kupić małej jakąś zabawkę na jej wiek bo u nas dominują grzechotki i misie a z garnuszka z klockami jeszcze nei potrafi się bawić, Tomek wybrał zabawkę która mu sie bardzo podobała wsio było ok póki młej w domu nie włączyliśmy był mega płacz :-( tatuś pod swoim kątem dobieral a małej sie nie spodobała i musiałam dziś zwrócić zabaweczke ! ;-)

heheh, Karolla, przebierac sie odechcialo;-)

A co to byla za zabawka, ze Olcia zaczela plakac?
Tak pytam, bo Marcel uwielbia pieski, wykreca glowe jak widzi jakiegos na spacerku, u tesciowej tylko piesek jest wazny.
Wiec mu kupilismy takiego malutkiego na baterie...szczeka, siada, macha ogonem, wstaje.
Ale byl ryk jak mu wlaczylismy. Na razie schowalismy, dostanie jak zmadrzeje;-)

też chciałam zapytać co to była za zabawka :-)
Mój mężul nie ma problemu z przewijaniem ,kupa duża czy mała daje radę

Już wam mówie zabawa polegała na tym że wrzuca sie piłeczki i one wyskakują do góry pod wpływem powietrza i Ola tego odgłosu powietrza sie bała :-(
fotka z allegro
136184211op6.jpg

reklama
pozazdrościć dziewczyny mężów....ja niestety nie mam takiego super szczęścia. Owszem przy małym pomaga ale żeby mi dać dzień wolnego!! Dwie godziny zostają sami i już mam telefon kiedy wracam bo cycol płacze.

a tam klara_m nie ma co sie lamac, kazdy facet jest inny, jeden pomoze mniej drugi wiecej. Wazne, ze wogole to robi:tak: ;-)

Do góry