reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kochany mężuś

Mój mężuś miał teraz 2 dni wolnego.Pierwszego dnia wysprzątał całe mieszkanie i zrobił obiad a następnego wstał rano i zajął się Jankiem, bo marudziłam, żechcę sie chociaż raz wyspać. No więc wstaję o 12 w południe, idę do pokoju a tam świerze bułeczki, biały ser na 5 sposobów, polędwiczka, inne wędlinki, herbata w filiżankach i nawet wafelki w czekoladzie na deser :tak: A potem zreperwał okno (chociaż ja byłam pewna, że się nie da) i świetnie się bawiliśmy wieczorem na łażeniu po naszej wsi :-)

Mam nadzieję, że to nie jest zadośćuczynienie za coś o czym nie mam pojęcia :confused: ;-) :-D

reklama
to ja musze mojego tez pochwalic, a co!:) Gotuje obiadki, pomimo tego ze pracuje, bo ja nie lubie gotowac:tak: Sprzata mieszkanko, wstaje do malego w nocy, karmi go, przewija, kapie, chodzi na spacerki. Po prostu zyc mi nie umierac:-D :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

Aga a jak nauczyłaś męża przewijać??? M,ój na widok serka na ubraniu Janka zadzyna kaszleć, wstrzymywać oddech, odwaracać głowę i ze łzami w oczach, trzymając dziecko metr od siebie krzyczy: Weź go ode mnie, bo na nim to już zaczyna gnić :baffled:

reklama
Aga a jak nauczyłaś męża przewijać??? M,ój na widok serka na ubraniu Janka zadzyna kaszleć, wstrzymywać oddech, odwaracać głowę i ze łzami w oczach, trzymając dziecko metr od siebie krzyczy: Weź go ode mnie, bo na nim to już zaczyna gnić :baffled:

Moj wprawiony jest, ze tak powiem zawodowo:tak: pracuje w szpitalu, wiec praktyki na oddziale dzieciecym tez mial:-D Nie brzydzi sie niczego i jest kochany!!!!:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: W nagrode zabiore go na jego urodzinki na urlopik w Alpy:)

Do góry