Mój przez weekend był chory w sobote został w domku i jego obecnosc na nic sie zdała bo i tak cały czas małą sie zajmowałam na 40 min z nia został jak do sklepu pojechałam a potem usłyszałam ze on myślał że ona śpi cały dzień dzis chociaz jedzie po zakupy!
reklama
Madzia_S
Matka Polka
Zostawiłam chłopa na cały dzień z dzieckiem, pojechałam na uczelnię, bo koniec bliski i trzeba się pokazać ;D. Kupiłam na wszelki wypadek Bebilon Pepti, jakby mleka zabrakło. Wyła mu cały dzień ( a on biedak myślał, ze ja przesadzam jak mówię, ze jest baaardzo absorbująca ). Mleko się skończyło,ale tak się bał, ze po sztucznym dostanie jakichś sensacji i nie przestanie już w ogóle płakać, ze jakbym wcześniej nie wróciła, to wszedł by z nią na wykład do karmienia : : :. Nigdzie wyjść nie można na dłużej...
Madzia_S
Matka Polka
Już nawet wstyd wspomnieć, że jak wczoraj wróciam, to mieszkanie nie do poznania. W sensie negatywnym oczywiście. Cały dzień będę usuwać ślady męskiej opieki nad dzieckiem. Obiadu tez nie ugotował... A podobno zajmowanie się Maleństwem to czysta , chciałoby sie rzec, metafizyczna wprost przyjemność ;D. Muszą częściej sami zostawać.
karola7
Fanka BB :)
A ja w sobotęi dzisiaj cały dzień sama z dziećmi - niby normalka, ale z wiatrówką Matiego nie do przeżycia. Nie daje wysmarować a zsypany cały. No i Iga jak wyczuje ze go smaruje to zaczyna wycie - no i jak tu sie rozdwoić? Madzia rzeczywiscie "czysta przeyjemność". No i takie będą najbliższe 2 - 3 tygodnie. Jak nie zeswiruje to bedzie dobrze.
Kachna321bum
A to już doczytałam o ospie
blond
mama dwoch urwiskow
nie no moj dzisiaj do pochwalenia i mamusia to wykorzystala i sobie pospala o prosze jak mamusia wyspana to i rymowanie idzie
Madzia_S
Matka Polka
Ja sie zapomniałam pochwalić, jaki mi mąż uroczy komplement wczoraj zafundował.
Cytuję: " Ależ ty masz fajny zadek, nawet lepszy niż Basia od nas z księgowości !"
Mam się cieszyć...???
Cytuję: " Ależ ty masz fajny zadek, nawet lepszy niż Basia od nas z księgowości !"
Mam się cieszyć...???
reklama
dytek
Madzia_S pisze:Ja sie zapomniałam pochwalić, jaki mi mąż uroczy komplement wczoraj zafundował.
Mam się cieszyć...???
Pierwsza część to KOMPLEMENT , a druga- noooo niewiem jak to odczytać, ale ważne że lepszy, a nie gorszy
Podziel się: