reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kochany mężuś

Ja również przyjęłam to za tak zwaną dobrą monetę i się nie obraziłam. W pierwszym momencie nawet chciałam mu lutnąć, ale pomyślałam sobie, że lepszy taki komplement niż żaden  ;D. A Basię musze poznać, tak czy inaczej... ;D ;)

reklama
A mojemu coś odwaliło i ostatnio jak wyszliśmy się przejść to mnie na 4 piętro wtachał tak sobie, bo lekka jestem. Nie wiem czy traktować to jako przejaw odurzającego zakochania, czy pokazania jaki to on silny, ale cieszę się, że już nie jestem hipopotamem, to i na ramie roweru mnie przewiezie na rękach nosi :D Wczoraj w nocy wmawiał mi jak to mu wszyscy mnie zazdroszczą, a alkoholu od niego nie wyczułam ;)

A u mnie ostatnio sielanka. :laugh: Kolacja się sama robi, naczynia się myją, pranie rozwiesza. I ja o nic nie proszę ;D . Oby tak dalej.
Kachna, a może co innego było a nie alkohol ;)

Fajnie Ewako a ja słomianą wdową jestem od wtorku dziś se nawet obrączkę wcisnęłam na palec tak mi jakoś tęskno :(

prosze Madzia mówi że to specjalnie dla ciebie
Karola jaka obrączka ? Ja swoją noszę na lewej ręce bo na prawą nie moge wcisnąć

reklama
Do góry