reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kochani Tatusiowie

A moj mezus dzisiaj mnie tak zaskoczyl ze hoho:szok:
Od tygodnia trabi ze idzie dzisiaj na jakas impreze z pracy....sam oczywiscie
A on mi jakas godzinke temu dzwoni, ze ide z nim bo wszyscy beda z partnerami:-p:happy2: nie chce mi sie jak cholerka, nie mam co ubrac i wogole....mialam wymowke, ze mala CO Z NIA , a on skubany nawet zalatwil juz opieke dla malej:-D i nie mam wyjscia:wściekła/y:buuuu

reklama
nuśka 23, nie masz wyjscia musisz isc.
Mojego meza firma organizuje dla pracownikowi ich rodzin wyjazd w lutym na narty w Alpy!!! Oczywiscie nie dla wszystkich pracownikow, tylko kto pierwszy ten lepszy. A ci co nie umieja jezdzic na nartach maja oplacona szkolke. Niezle co? :tak::tak::tak:

Heh bylam trzy godzinki:tak::-) i bylo calkiem sympatycznie, troszke odpoczelam od Julci:zawstydzona/y:
Ledwo weszlam to ona w placz i do cyca dopadla, pije juz dobre 10 min:szok:

A Majka potrafi się czasami też przyssac. Szczególnie teraz jak jej te zęby idą, to lubi sobie powisiec i to nie tylko w nocy.

.....
A on dziś przyjeżdża i mówi, że kupił bilety do kina na Katyń na niedziele, a po filmie zabiera mnie na kolacje..:szok::szok::szok::szok::szok: Jestem w takim szoku....:szok::szok::szok::szok::szok: wow, wow, wow...

Mysia, no to teraz trzeba bić się w pierś. Czytałam już wypad się udał, więc życzę żeby małżonek robił coraz częściej takie niespodzianki :tak:

A moj mezus dzisiaj mnie tak zaskoczyl ze hoho:szok:
Od tygodnia trabi ze idzie dzisiaj na jakas impreze z pracy....sam oczywiscie
A on mi jakas godzinke temu dzwoni, ze ide z nim bo wszyscy beda z partnerami:-p:happy2: nie chce mi sie jak cholerka, nie mam co ubrac i wogole....mialam wymowke, ze mala CO Z NIA , a on skubany nawet zalatwil juz opieke dla malej:-D i nie mam wyjscia:wściekła/y:buuuu

Najlepsze w tym jest to, że faceci wpadają na pomysł żeby nas zabrać jak inni idą ze swoimi partnerkami, mam nadzieję że impreza sie udała. A małzonek jaki zorganizowany sam opiekunkę zalatwił. POGRATULOWAĆ!!!

nuśka 23, nie masz wyjscia musisz isc.
Mojego meza firma organizuje dla pracownikowi ich rodzin wyjazd w lutym na narty w Alpy!!! Oczywiscie nie dla wszystkich pracownikow, tylko kto pierwszy ten lepszy. A ci co nie umieja jezdzic na nartach maja oplacona szkolke. Niezle co? :tak::tak::tak:

No proszę jaka dobra firma, z chęcią bym się wybrała na naukę bo ostatnio jeździłam chyba z 5 lat temu ale też wychodziło mi to raczej kulawo :-)
Karolina, czekamy na wieści z Alp choć to jeszcze parę miesięcy :tak:

Julka tak ogolnie tez najada sie przez ok 5 min.
Tylko jak sie steskni za cycusiem to go puscic nie chce:-D:happy2:

Moja Lenka też je coraz krócej 5 minut i koniec bo juz zaczyna się wygłupiać :-):-)

reklama
No tydzień temu było oki, ale nie jest tak jak powinno...Tomek nadal mało czasu spędza z Filipem, ale za to coraz więcej czasu poświęca budowie....no dla mnie to już i tak extra..im szybciej skończy, tym szybciej będziemy na swoim:tak::tak:

Do góry