reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kochani Tatusiowie

reklama
A u nas kochany tatuś zapomniał, ze ma synka.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: od tygodnia trąbie:
kup sudokrem, kup witaminę d3, kup to i tam to - bo ja nie mam dostępu do miasta, jak mąż zabierze auto do pracy...wiec proszę go, by przy okazji coś załatwił...:no::no:
A on jakby nie do niego...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dziś u nas święto parafialne, chciałam zabrać małego na odpust, kupić mu jakaś pierdołę, a on ze później i pojechał pieron wie gdzie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wrócił o 13 i mówi "chodź jedziemy" - :crazy::crazy::crazy: "teraz o tej godzinie, jak już nic tam nie ma"!!!!

Do tego od dwóch dni mówę Tomkowi, ze miała być dostawa w sklepie dziecięcym i mamy kupić kombinezon małemu, z resztą sam o tym wiedział --- k...a!!! nie doprosisz sie..znika gdzieś na całe dnie..a mój jedyny kontakt ze światem odbywa się przez internet...żeby to jeszcze budową sie zajmował to oki, ale on wsiada w auto i po sprawie....wieczorem wraca:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ale przyszła koza do woza!!! godzina 16 a mój luby - przyjedziesz na mecz z Filipem???
O NIE mój panie!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tak mnie wkurzył swoim ostatnio dniowym zachowaniem, że najchętniej to bym mu przyłożyła :-D:-D:-D

O nagrabił sobie pan Tomaszek :dry:

Ale tak poważnie Mysia to bardzo niedobrze, jak w małżeństwie mąż znika w domu na niewiadomo ile, a żona nie wie, gdzie on się podziewa :no:

reklama
popieram :baffled:
zainterasuj sie gdzie on tak znika
a moj jest kochany , wrucilismy z IKEA a on mowi ze jezdzie do MAKRO bo zauwazył ze mało pieluch no zupki ci sie koncza a przy okazji kupie mleko dla nas :szok: no i widze ze ci sie podpaski koncza i POJECHAł
teaz dzwonił i pyta tylko czy dokupic chusteczek:rofl2:
cos chyba chce:-pto moje kochanie

Do góry