Lady Loka
Fanka BB :)
Jeju no to wróć do pracy już teraz, niech mąz przejmie resztę urlopuDziękuję, mam wrażenie, że tu od razu przyjęto że jestem złą matką. Bo jak to być niezadowolonym z macierzyństwa.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeju no to wróć do pracy już teraz, niech mąz przejmie resztę urlopuDziękuję, mam wrażenie, że tu od razu przyjęto że jestem złą matką. Bo jak to być niezadowolonym z macierzyństwa.
Wgl to fajnie byłoby gdyby ludzie rodzili się już z zębami tylko żeby były gumowe, no bo jak inaczej karmić.Ja nie wiem czemu zęby nie mogą wychodzić po jednym na spokojnie wcześniej wyszły mu masowo wszyskie dwójki i górne jedynki w ciągu tygodnia... a jeszcze u nas jest tak, że widać, ze coś tam idzie i to tak trawa 3-4 miesiące, a potem w kilka dni przebijają się wszystkie i yolo.
Nie no, wiem. Ale stary się zachwyca, że siada, wstaje itd. Obiektywnie to są nowe umiejętności, dla mnie to właśnie jest takie podejście, że każdy się nauczył stać, siadać itd. więc czym się tu zachwycać...
Moja praca niestety nie wygląda tak, pracuje na projektach i nowe dla mnie będą od lutego, teraz nie miałabym nawet co robić bo są już rozpisane pomiędzy konkretne osoby.Jeju no to wróć do pracy już teraz, niech mąz przejmie resztę urlopu
Ja też, a jednak jak wrócilam to znaleźli robotę.Moja praca niestety nie wygląda tak, pracuje na projektach i nowe dla mnie będą od lutego, teraz nie miałabym nawet co robić bo są już rozpisane pomiędzy konkretne osoby.
No to do tego lutego musisz wytrzymać nie masz wyboru.Moja praca niestety nie wygląda tak, pracuje na projektach i nowe dla mnie będą od lutego, teraz nie miałabym nawet co robić bo są już rozpisane pomiędzy konkretne osoby.
Internet ma na to sposóbJa nie wiem czemu zęby nie mogą wychodzić po jednym na spokojnie wcześniej wyszły mu masowo wszyskie dwójki i górne jedynki w ciągu tygodnia... a jeszcze u nas jest tak, że widać, ze coś tam idzie i to tak trawa 3-4 miesiące, a potem w kilka dni przebijają się wszystkie i yolo.
Nie nie nie, nie jesteś złą matką. Może pomoże myślenie, że teraz na macierzyńskim jest ten czas, że to dziecko jest najważniejsze, a zaraz macierzyński się skończy, dziecko podrośnie, zmieni się ten mały człowiek tak samo jak zmieni się Twoja codzienność bo wrócisz do pracy.Dziękuję, mam wrażenie, że tu od razu przyjęto że jestem złą matką. Bo jak to być niezadowolonym z macierzyństwa.
Mąż by mnie zabił jakbym przekłula uszy synowiInternet ma na to sposób Zobacz załącznik 1656175