reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

No to "Chalupy welcome to...", ale Wam zazdroszcze :p Mi tez sie chce do Leby, ale tak jak za starych dobrych czasow... wyjsc sobie na plaze, lazic po Lebie od pubu do pubu... nie patrzec na zegarek... kurka ile na jeszcze takich "uwiazanych" lat czeka? 2, 3? Czy 18 ;D????

Kochanej Majeczce w dniu Jej pierwszych urodzin- zyczymy samych pogodnych dni, slodyczy, usmiechu... i tego by ZAWSZE byla taka szczesliwa jak jest teraz!!!!!!!!!!!!!!

My po szczepieniu i dodatkowo na ospe, jeszcze laryngologa zaliczylismy, bo mlody mi sie od miesiaca za ucho lapie... babaeczka cienkim drucikiem wygrzebywala mu woskowine z ucha.... Poczulam sie podle... jakbym o swoje dziecko nie dbala i uszu nie czyscila... a ona mi mowi, ze absolutnie mi nie wolno, tylko jej jako lekarce.... I niby te lapanie jego to od tego, ze go gilalo ;D Biedaczek po tym grzebansku i 2 szczepionkach padl w samochodzie jak kawka :) A potem zrobilismy sobie dlugi spacer po Chelmie, zachaczylismy pizze w Pasibrzuchu i na koniec moja kumpela (fryzjerka meska) obciela pierwszy raz Mateusza ;D Wyglada slicznie ;D Ale od nadmiaru wrazen spi.............

reklama
Majeczko, wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych poważnych urodzinek życzy imienniczka Maja i ciocia Iwona ;D
Basia - ja obecnie nie miksuje Majce zupek tylko rozgniatam warzywa widelcem. Tylko z miesem jest gorzej, bo widelcem sie nie da za bardzo rozdrobnić, więc samo mięso miksuję i dorzucam do reszty. Ale ostatnio rzadko robiłam obiadki z mięsem, więc nie było tego problemu.
Isska - kurcze, ja też jakoś do tej pory nie pomyślałam, że dziecko może uszkodzić dorosłemu oko. Chociaż właściwie można to sobie bardzo łatwo wyobrazić, bo maluchy wciąż wsadzają rodzicom paluszki to nosa, oka itp. o drapaniu nie wspominając.

witam - cos mi sie ta stronka rozjechała
u nas po staremu - walczę z maluchem, bo ciągle chce na rączki a mi juz plecy wysiadają.
Ja za bardzo nie lubię naszego morza - wolę góry - albo jakies czyściejsze i cieplejsze morze. A latem to juz wcale się nie zapuszczam w rejony plażowe. Na wakacje w tym roku pozostały mi Kaszuby :)

_anna pisze:
witam - cos mi sie ta stronka rozjechała
u nas po staremu - walczę z maluchem, bo ciągle chce na rączki a mi juz plecy wysiadają.
Ja za bardzo nie lubię naszego morza - wolę góry - albo jakies czyściejsze i cieplejsze morze. A latem to juz wcale się nie zapuszczam w rejony plażowe. Na wakacje w tym roku pozostały mi Kaszuby  :)

ja mam dokładnie o samo i nie wiem z czego to wynika, ale nigdy nie ciągnęło mnie nad morze za to zawsze w góry :)
no i co prawda to prawda, ale nie jestem rodowitą gdańszczanką i może dlatego wolę inne rejony... a kaszuby też uwielbiam :):):)
może w tym roku uda się wyskoczyć nad jakieś jeziorko ?

KOCHANY

w dniu Twoich pierwszych urodzin,
życzymy Ci z Julką
wszystkiego najlepszego, dużo miłości, zdrówka, radości
rośnij pięknie na pocieszkę mamusi
oraz w przyszłości na super gościa, za którym
będą wzdychać małe babeczki  ;D ;D ;D
Cudownego dnia Urodzin !!!!!

o Qurcze ale ze mnie gapa!

Dla Ciebie wszystkie cuda tego świata...
Dla Ciebie ciepło słonecznego lata
Dla Ciebie gwiadki, co błyszczą na niebie
Dla Ciebie nutki w ptaszków śpiewie
Dla Ciebie kwiatki kolorowe
I marzenia deserowe...
Dla Ciebie wszystko co zapragnie dusza
Bo jesteś Aniołkiem, który wciąż do radości nas zmusza!:)

Dla Dawidka od Anny i Mikołaja

e_mama pisze:
ja mam dokładnie o samo i nie wiem z czego to wynika, ale nigdy nie ciągnęło mnie nad morze za to zawsze w góry :)
no i co prawda to prawda, ale nie jestem rodowitą gdańszczanką i może dlatego wolę inne rejony... a kaszuby też uwielbiam :):):)
może w tym roku uda się wyskoczyć nad jakieś jeziorko ?

e_mama ja za to rodowita gdańszczanka, ale chyba powinnam być góralką, bo te góry to zawsze mnie jakos tak pobudzają. ;D

KOCHANY DAWIDKU - ZDRÓWKA, SZCZĘŚCIA I SPEŁNIENIA MARZEŃ, WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ Z OKAZJI TWEGO ŚWIĘTA ŻYCZĄ KINGA I CIOCIA ANIA

boys-cake.gif

DAWIDOFF!!
Radości, uśmiechu i słoneczka, zdrówka i siły z okazji pierwszych tak ważnych urodzin :-* :-* :-*

reklama
NAJSZCZERSZE ŻYCZONKA URODZINOWE, SPÓŹNIONE DLA MAJECZKI I DZISIEJSZE DLA DAWIDKA !!!

DUŻO ZDRÓWKA I SZCZĘŚCIA,
SAMYCH RADOSNYCH CHWIL,
SŁONECZKA
I DUUUZO UŚMIECHU!!!!

Do góry