reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Dawidkowi z okazji pierwszych urodzinek - zdrowia, zawsze świetnego humoru, mnóstwa zabawek i towarzyszy zabaw życzą Majka i Iwona

reklama

Dla Dawidka:

Dziś są Twoje urodziny!
Zatem zawsze dziarskiej miny,
Do zabawy mnóstwa siły,
Żeby każdy dzień był miły,
Pełen śmiechu i radości,
Stu urodzinowych gości,
Aut, lal, klocków i pluszaków
Stu prezentów, stu buziaków,
Zdrowia, szczęścia i słodyczy
Basia i Amelka Tobie życzy.

oglądałam dziś prognozę pogody na przyszły tydzień - zapowiada się piękna pogoda - może w końcu uda się nam wspólnie wybrać na jakiś spacerek? ;D

jejkus, chyba zaraz wyjde z siebie i stane obok!!!!!!
hej, mam na imie Sylwia i po baardzo dlugich poszukiwaniach znalazlam fajne forum i teraz na dodatek znalazlam dziewczyny z trojmiasta!!
mieszkam z mezem i synkiem Lukaszem w Denver ale moja dusza jest ciagle w Gdyni (na Morskiej, przy Dworcu Glownym).
Bardzo tesknie za Polska i wszystkim co polskie. Lukasz mowi i rozumie wszystko po Polsku i po angielsku (maz/ hamerykaniec ;) ), skonczy 2 latka 1-go sierpnia. Jestem teraz baardzo podekscytowana. Czytam wszystkie posty (jestem na stronie 4 z 300, woohooo ale mam do nadrobienia).
Mam 32 lata i szukam moich "starych" znajomych z 3miasta
pozdrawiam, mam nadzieje ze bedzie mi tu dobrze na tym forum
do jutra
pozdrawiam i dolaczam sie do wszystkich zyczen urodzinowych!!!
Sylwiasta

heheh.. mam nadzieję, że znajdziesz znajomych starych, no i nowych :) Witaj Sylwiasta w naszym gronie :)

Witaj Sylwiasta :)
Przez parę lat mieszkałam niedaleko Ciebie, na Komandorskiej w Gdynii (równoległa do Morskiej) :) Ale przyznam, że jakoś zawsze ciągnęło mnie do Gdańska. No i teraz jestem Gdańszczanką od ponad 5 lat ;D Jak tam pogoda w Denver? Pewnie macie upały. U nas teraz mamy całkiem ładne lato :D

Dawidkowi spoznione, ale najszczersze zyczenia urodzinowe!!! 100 lat....!!!

Ja wczoraj wyrwalam sie z kumpela na male zakupki i ploteczki przy piwe ;D Wrocilam po 3 i maz ma focha do tej pory... hihihihi... Zla jestesm jak diabli, bo kupilam fajne zamszowe sandalki i ledwo dojechalam dzisiaj do Gdanska- patrze nie mam jednego fleka ::) No to poszlam szukac, ale niestety nie znalazlam... mysle sobie- zniszcze sobie buty, bo obcas tez obciagniety zamszem :mad: patrze- a juz nie mam drugiego fleka... No i co teraz? Niby gwarancja na 2 lata, ale nikt mi jej nie uzna, bo powiedza, ze to od zlego uzytkowania kurna! Zla jestem na te buty!!!!!!!!!!!

Oj bardzo nam tutaj goraco!! normalnia temp to 36C w ciagu dnia, spada do 25C okolo 21tej. Na dodatek extremalnie sucho!! Ale jakos sobie radzimy.
Musze sie Wam dziewczyny pochwalic, moj Glus powtorzyl dzisiaj dwa nowe slowa. Mowi wyraznie: samolot i uwazaj.
dzisiaj krzyczal: mamus samolot!! ooo no samolot!!! widzisz?
ciesze sie ze mowi po polskiemu!
a, co nowego dzisiaj w mojej ukochanej Gdyni?
hej, jestem na stronie 16 Waszych postow!! niektore z Waszych slodkich Maluszkow jeszcze sie nie urodzily i omawiacie jak Wasze ciaze przechodza!! super lekturka!!
pozdrawiam
Sylwiasta
keterek, nie ociagaj sie tylko zanies butki do reklamacji. jak mozna zle uzytkowac buty? zycze powodzenia, nie daj sie!!

Witaj Sylwiasta na trójmiejskim wątku!
Też jestem z Gdyni - tzn pochodzę, bo mieszkam juz trzy lata na Żuławach. Do Gdyni jeżdżę co tydzień ;D, więc świeże nowiny mogę przywieźć wieczorem.

Byłysmy wczoraj z Kingą na placu zabaw - pierwszy raz tak na dłużej, wstyd, ale wakacje dopiero się zaczęły ;) - ale mi piszczała z radości na huśtawce, super. :)
Dalej nie chce mi jeść, paskuda mała. Jeden posiłek w ciagu dnia zjada normalnie, reszty po pół i to po wielkich kombinacjach. No i dalej super jej smakuja parówki.
Ostatnio przestawiłam Kingą z soczków dzidziowych typowo, typu Gerber, na "normalne" Tymbarki. Smakują jej bardzo i pije ich duże ilości, prawie pół litra potrafi w ciągu dnia wciągnąć. Może dlatego nie chce jeść? Ale staram się nie dawać jej przed posiłkiem.

Keterek - z butami zaraz jutro idź do reklamacji, muszą uznać, po dwóch dniach. Co to za buty, jak się zaraz rozwaliły?

reklama
hej kobitki,
już raz dzisiaj do Was pisałam, ale kompuś zaliczył zwiechę i całego posta  >:D tafił :( !!!

Sylwiasta witaj wśród nas, wklej nam trochę fotek Twojego małego szczęścia :)  ;D

zbieramy się do aqua parku, oczywiście ja prowadzę hehehheee

mamuśki roczniaków, poprosimy o fotki z urodzinek !!!  :p :p :p :p :p :p :p :p
Jula raczkuje na całego, normalnie tornado nie dziecko hihihihi
w końcu się doczekałam :)
no dobra spadam, bo jeszcze gdzieś po drodze muszę kupić te nieprzemakalne pieluchy dla młodej

miłej niedzielki trójmiejskie mamuśki !:) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Do góry