reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Kochana Maju :laugh:
W czerwcu a nie w maju
życzymy Ci z Julką szczęścia jak w raju
radości i zdrówka
odróżniania co konik a co krówka ;D
szybkiego biegania
nocnego spania
ząbkowania przyjemnego
i wszystkiego dobrego !!! :laugh:

reklama
Majeczko wszystkiego najlepszego z okazji pierwszego roczku, moc życzeń, dużo prezentów i wszystkiego co sobie zapragniesz
okazyjne__16_.gif
okazyjne__19_.gif

Ślicznie dziękujęmy wszystkim cioteczkom za pamięć i życzonka :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

Gorace życzenia dla wszystkich jubilatów

witam po przerwie, w niedzielę wróciliśmy z urlopu - bylismy w górach, było świetnie szkoda że tylko tydzień.
Mój synek juz staje w łóżeczku, ale ciagle nie chce raczkować  :(
teraz ma faze na ciąłe stanie wszędzie gdzie się da, i płacze jak ma sam zostac w pokoju, a ja np.: wychodze do kuchni  ::)
pozdrawiam

Majeczko - dużo słonka, radości z poznawania świata, bezbolesnego wychodzenia kolejnych ząbków, zdróweczka i spełnienia marzeń
-
życzą Kinga i ciocia Ania

BDAY-bunchofballoons.gif

Witam!
WSZYSTKIM DZISIEJSZYM I JUTRZEJSZYM SOLENIZANTOM DUZO ZDROWKA I STU LAT ZYCZIA W ZDROWKU I SZCZESCIU!!!
przepraszam ze bledy jezeli takie sa, ale od wczoraj mam jedno oko zaklejone. Moja kochana coreczka skaleczyla mi rogowke!!! Bolalo ja 150. Wsadzila mi palca do oka i paznokciem zachnoczyla rogowke. Goi sie to bardzo szybko, ale bardzo mocno boli. jutr ojuz bede bez opatrunku i juz bedzie wszystko normalnie.

Isska, trzymaj się kobitko. Nie wiedziałam, że nasze dzieci mogą być aż tak niebezpieczne. ;)

Słuchajcie dziewczyny. Mam pytanie. Czy miksujecie jeszcze dzieciom zupki. Bo moje dziecko za Chiny Ludowe nie chce jeść obiadku, jak jej tego nie zmiksuję. Ma odruch wymiotny, a potem zamyka buzię na kłódke i koniec jedzenia. Próbuje dawac jej nie zmiksowane papu juz od dobrych 2 miesięcy, ale nic z tego nam nie wychodzi na razie. A jak to u was wygląda?

_Basia moje jest młodsze, ale dokładnie tak samo to wyglada, jak dostaje moja zupe troche grubiej zmiksowaną niz ta kupiona. Czytałam ze mozna uczyc dziecko jedzenia np: ugotowane ważywa ( typu klalafioer, fasolka szparagowa - żeby samo gryzło, ale u mnie to jeszcze ciagle tylko teoria :)

reklama
No i ja tak na końcu,ale pamiętałam i tak wspominałam jak rok temu sie próbowałam dodzwonić do Agi,a ona tam wrzeszczała na porodówce :D

Maju Wszystkiego Najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!

Kurcze jestem tak zmęczona,że nawet nie mam weny,żeby jej wymyśleć jakieś ładne życzenia jak wy :(

My powoli szykujemy się do imprezy,tylko ja coś cholera za sprzątanie się nie mogę wziąć,wczoraj tylko okno umyłam i firanke zmieniłam.Jutro zakupy w Geant,wieczorem pieke ciasto nr. 1,w piątek ciasto nr.2 i sałatkę.Będzie tort,ciacha i grill z sałatkami.Mam nadzieję,że pogoda dopisze!!!

Ja na razie Łosia nie oddaję,bo przed chwilą mi przyniósł pycha kolacje,no i pracuje na ogrodzie,żeby było ładnie do soboty :) Ale to dzięki mojej kumpeli,która go tak pogoniła!!! :D

A w przyszły weekend wybieramy się do Chałup,nareszcie!!! Bo to nasza tradycja,co roku tam jeździmy,tylko zeszły nas ominął.

Do góry