reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Hello! Juz mi troche lepiej jakby... nazarlam sie prochow, popilam syropkiem i pospalam sobie 2 godzinki po 14, bo losiek zabral Mateusza na lotnisko samoloty ogladac ;)

agula pisze:
ikpi pisze:
Agula - widziałam jak Majka ładnie chodzi - no, no, pomyka super :-) Nie spodobało jej się dziś na basenie ???

Keterek, grzane wino jest dobre na takie dolegliwości.. no i masaż ;) koniecznie

No wlasnie sie Agula zastanawiam czy mi grzane piwko pomoze czy zaszkodzi... ;D bo winka nie mam, a najbardziej lubie Grzanca Galicyjskiego ;) No coz, chyba ide sprobowac :p

Dawidowa kuruj sie kuruj... Nie daj sie chorobie! Dawidek chociaz zdrowy?

reklama
e-mamo-NO NO NO moje najszczersze gratulacje,jesteś superowa !!!!.Tak to jest z tymi kujonkami "ja nic nie potrafię,nic się nie nauczyłam "'- a potem piąteczka.Jestem z Ciebie dumna.Sama mam prawko i jestem czynnym kierowcą ale nowego prawka to bym się baaaardzoooo bała!!!!

Keterek-co to za choroby, ale swoją drogą to pogoda jest tak wredna,że nie ma co się dziwić.Zdróweczka życzymy.

A ja mam jutro bardzo ciężki egzamin na który czekałam cały rok.Bardzo się boję!!!!!!!

To piwo postawilo mnie na nogi ;D Glowa juz nie boli, gardlo po Cholinexie mniej, jest ok! Korzystajac z okazji: dzisiaj mecz Polska-Ekwador... nie wiem jak Wy cioteczki, ale ja (Mateusz!) bede kibicowal! Naszym oczywiscie!!!

czer71fs.jpg

czer84mh.jpg

No to trzymajmy kciuki za naszych chlopakow!!!!

EDYTKO GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Normalnie Cię pdoziwiam!!!!! Brawo~!!!

Keterek ale swietny stórj ma mateuszek na mundial. Gdzie go kupiliście???? Mateuszek wygląda jak najwierniejszy kibic naszej reprezentacji ;D

Chorowitkom życzę zdrówka!!!!

Ja dalej myślę o opiekunce. W obrębie mojej miejscowosci tzn. W rumi i w Wejherowie są 2 żłobki, ale w żadnym nie ma już miejsca. Nie wiedziałam, że miejsce w żłobku to jest towar deficytowy. Czyli widocznie nie może tam być tak źle, skoro nabór na wrzesień się już skończył i maja komplet.

Ale przynajmniej ja nie muszę myśleć czy żłobek, czy opiekunka. W takim wypadku została mi tylko opiekunka. Chyba casting zrobię ;D

To co dziewczyny- męźczyźni dziś meczyk, a my imprezkę na skypie????

Ewka pisze:
To co dziewczyny- męźczyźni dziś meczyk, a my imprezkę na skypie????

Ewka, super pomysł!!! Ja jestem jak najbardziej za!!! Tylko w związku z tym musiałabym jakies zakupy zrobić.

Keterek, boski strój ma Mateusz. Normalnie nie mogłam się napatrzeć. Wygląda jak prawdziwy piłkarz.

Ewka, naprawdę nie ma już miejsc na wrzesień w żłobkach? :o Ojojoj, to ja muszę zadzwonić do tego na Chełmie i zapytać, jak sprawy stoją. A swoją drogą, to rzeczywiście masz rozwiązany dylemat, czy złobek czy opiekunka. Przynajmniej jeden problem z głowy, co? ;) ;) ;)

dziękuję za gratulacje :):):)
trochę dziś mam ciężką głowę hihihi
chyba się wezmę za sprzątanie , może mi przejdzie ;D

Hej babeczki!

Ja dzisiaj ide na bal gimnazjalny, ale mam pomysl, by sie urwac kolo 19-stej. Mezusia wygnalam na meczyk do pubu, bo poumawial sie z kumplami i moim Tata... u nas w domu... Stwierdzilam, ze jak mam robic im kanapki, salatki, sprzatac po nich puszki od piwa i znosic okrzyki ::) to dam mu dyspense ;D Tak wiec wieczor mam wolny!
Musze tylko skypa dokonczyc instalowac, co z moim super szybkim transferem moze potrwac...

Ewka stroj kupil moj maz w Smyku jak go wyslalam po sorter dla Matiego na Dzien Dziecka... twierdzil, ze nie mogl sie powtrzymac ::) No, ale sorter Mati dostalod chrzestnej, wiec wybaczylam mu to drobne nieposluszenstwo ;D

reklama
Do góry