reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Hej hej hej!
Ja już po egzaminie-dzięki Anna,że trzymałaś kciuki.Jestem bardzo zadowolona,aż mnie roznosi.
Oglądam właśnie meczyk z piwkiem w ręku !

I po co oni trąbią, skoro na razie przegrywamy???? Jeszcze mi dziecko obudzą. Boże, co to będzie po meczu, jak wygramy. Chyba wszyscy wyjda na ulice z tymi trąbkami.

Ania K, gratuluję zdanego egazminu. Ja też siedzę z piwkiem, ale meczu nie oglądam. Nie wiedziałam, że ty jesteś też fanką piłki nożnej.
Ale po pustkach na forum wnioskuje, że wszystkie mecz oglądacie.

Ja też oglądam mecz z piwkiem ;D nasi muszą wygrać, bo postawiłam na nich!!! Dzis pierwszy raz złozyłam zakłady sportowe w zakładzie bukmacherskim i jak nasi wygrają to troszkę wpadnie do portfela ;D Więc choć narazie przegrywają to nadal trzymam za nich kciuki!!!!

Aniu K- gratuluję zdania egzaminu- ale to było wiadomo ;) przecież zdolna jesteś , no nie???

Ania_K - gratulacje! Same zdolne dziewczyny na tym forum ;D
Ja też oglądam mecz z piwkiem pod bokiem. Bezalkoholowe, ale jednak :laugh: Tyle, że wynik na razie nie bardzo... No ale zostało jeszcze 45 minut i trzymam kciuki!

ale bekowy ten meczyk  ;D ;D ;D ;D ;D

już pisałam na lipcówkach, że na naszym osiedlu faceci oszaleli bo w oknach wiszą szaliki biało-czerwone i flagi, przed meczem chodzili z trąbami i mnie wkurzali bo akurat młoda zasypiała, a nawet do śmietnika wychodzili w koszulkach takich piłkarskich, ech ci faceci gorzej niż dzieci hihihihi
a tu taka porażeczka  ;D ;D ;D ;D ;D aż miło  ;D ;D ;D ;D ;D
no cóż, zdrówko Ekwadoru hihihihihihihi

I ja oglądam meczyk :D Tylko z deską do prasowania u boku...  Piwko będzie innym razem,jak wydobrzeję i przestanę się faszerować lekami.

Też bym chciała,żeby wygrali,no bo tak głupio,pierwszy mecz i już kicha... No nic właśnie się zaczęła druga połowa,do BOJU chłopaki!!!

AniaK gratulacje,dzielna dziewczynka :D

Ania_K GARATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laugh: :) :) :) :) co to był za egz. jeśli oczywiście mogę zapytać ?

e_mama pisze:
ale bekowy ten meczyk ;D ;D ;D ;D ;D

już pisałam na lipcówkach, że na naszym osiedlu faceci oszaleli bo w oknach wiszą szaliki biało-czerwone i flagi, przed meczem chodzili z trąbami i mnie wkurzali bo akurat młoda zasypiała, a nawet do śmietnika wychodzili w koszulkach takich piłkarskich, ech ci faceci gorzej niż dzieci hihihihi
a tu taka porażeczka ;D ;D ;D ;D ;D aż miło ;D ;D ;D ;D ;D
no cóż, zdrówko Ekwadoru hihihihihihihi

Zdrówko Ekwadoru, hehehehe.
Ja mijałam kilka samochodów przejeżdżających przyozdobionych chorągiewkami itp. Normalnie polewam z tego wszystkiego, a i tak przegramy. A faceci to się napalają, jak nie wiem co.

reklama
Mówiłam, że wszystkie mecz oglądacie. A w przerwie to się rozpisałyście.

A mój łoś się wkurzył i przełączył tv na Szkło Kontaktowe. Też o meczu, ale przynajmniej można się posmiać z ich tekstów.

Do góry