reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Hej hej hej!
Ja już po egzaminie-dzięki Anna,że trzymałaś kciuki.Jestem bardzo zadowolona,aż mnie roznosi.
Oglądam właśnie meczyk z piwkiem w ręku !

I po co oni trąbią, skoro na razie przegrywamy???? Jeszcze mi dziecko obudzą. Boże, co to będzie po meczu, jak wygramy. Chyba wszyscy wyjda na ulice z tymi trąbkami.

Ania K, gratuluję zdanego egazminu. Ja też siedzę z piwkiem, ale meczu nie oglądam. Nie wiedziałam, że ty jesteś też fanką piłki nożnej.
Ale po pustkach na forum wnioskuje, że wszystkie mecz oglądacie.

Ja też oglądam mecz z piwkiem ;D nasi muszą wygrać, bo postawiłam na nich!!! Dzis pierwszy raz złozyłam zakłady sportowe w zakładzie bukmacherskim i jak nasi wygrają to troszkę wpadnie do portfela ;D Więc choć narazie przegrywają to nadal trzymam za nich kciuki!!!!

Aniu K- gratuluję zdania egzaminu- ale to było wiadomo ;) przecież zdolna jesteś , no nie???

Ania_K - gratulacje! Same zdolne dziewczyny na tym forum ;D
Ja też oglądam mecz z piwkiem pod bokiem. Bezalkoholowe, ale jednak :laugh: Tyle, że wynik na razie nie bardzo... No ale zostało jeszcze 45 minut i trzymam kciuki!

ale bekowy ten meczyk  ;D ;D ;D ;D ;D

już pisałam na lipcówkach, że na naszym osiedlu faceci oszaleli bo w oknach wiszą szaliki biało-czerwone i flagi, przed meczem chodzili z trąbami i mnie wkurzali bo akurat młoda zasypiała, a nawet do śmietnika wychodzili w koszulkach takich piłkarskich, ech ci faceci gorzej niż dzieci hihihihi
a tu taka porażeczka  ;D ;D ;D ;D ;D aż miło  ;D ;D ;D ;D ;D
no cóż, zdrówko Ekwadoru hihihihihihihi

I ja oglądam meczyk :D Tylko z deską do prasowania u boku...  Piwko będzie innym razem,jak wydobrzeję i przestanę się faszerować lekami.

Też bym chciała,żeby wygrali,no bo tak głupio,pierwszy mecz i już kicha... No nic właśnie się zaczęła druga połowa,do BOJU chłopaki!!!

AniaK gratulacje,dzielna dziewczynka :D

Ania_K GARATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laugh: :) :) :) :) co to był za egz. jeśli oczywiście mogę zapytać ?

e_mama pisze:
ale bekowy ten meczyk ;D ;D ;D ;D ;D

już pisałam na lipcówkach, że na naszym osiedlu faceci oszaleli bo w oknach wiszą szaliki biało-czerwone i flagi, przed meczem chodzili z trąbami i mnie wkurzali bo akurat młoda zasypiała, a nawet do śmietnika wychodzili w koszulkach takich piłkarskich, ech ci faceci gorzej niż dzieci hihihihi
a tu taka porażeczka ;D ;D ;D ;D ;D aż miło ;D ;D ;D ;D ;D
no cóż, zdrówko Ekwadoru hihihihihihihi

Zdrówko Ekwadoru, hehehehe.
Ja mijałam kilka samochodów przejeżdżających przyozdobionych chorągiewkami itp. Normalnie polewam z tego wszystkiego, a i tak przegramy. A faceci to się napalają, jak nie wiem co.

reklama
Mówiłam, że wszystkie mecz oglądacie. A w przerwie to się rozpisałyście.

A mój łoś się wkurzył i przełączył tv na Szkło Kontaktowe. Też o meczu, ale przynajmniej można się posmiać z ich tekstów.

Do góry