reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Witam w ten "ciepły", "słoneczny" dzionek ( ;) :().

AbEjA, ja też miałam okropne mdłości do czwartego miesiąca, ale u mnie było odwrotnie, w pracy ok, funkcjonowałam normalnie, a jak tylko wróciłam do domu, do od razu okupowałam toaletę w przerwach pomiędzy spaniem.
Co do truskawek, to chyba na te prawdziwe trzeba jeszcze troszkę poczekać. Ja ostatnio kupiłam, a potem w nocy wstawałam zażyć Fenistil, bo wszystko mnie swędziało.

Ewka, w kwestii opiekunek, też się zastanawiałam, czy lepiej młodszą czy starszą babkę i doszłam do wniosku, że należy to gdzies wypośrodkować. Zbyt młodej dziewczyny, to chyba bym nie chciała, bałabym się, że jeszcze nie jest wystarczająco odpowiedzialna. Z kolei zbyt wiekowa pani może też już nie mieć takiej cierpliwości i ochoty, żeby się z dzieckiem bawić itp. Takie są moje przemyślenia, ale nie wiem czy słuszne. Może ulegam stereotypom?
Jak się przejedziesz po żłobkach, to czekam na twoje wrażenia.

reklama
Z D A Ł A M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Z D A Ł A M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Z D A Ł A M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Z D A Ł A M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Z D A Ł A M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Z D A Ł A M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Z D A Ł A M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Z D A Ł A M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Z D A Ł A M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Z D A Ł A M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Z D A Ł A M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Z D A Ł A M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Z D A Ł A M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Z D A Ł A M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Z D A Ł A M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Z D A Ł A M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Z D A Ł A M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Z D A Ł A M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Z D A Ł A M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Z D A Ł A M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Z D A Ł A M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Dziewczyny a ja jestem chora.... Tak sie fatalnie czuje... Obkupilam sie lekami, apetytu nie mam w ogole, leb mi peka... szkoda gadac. Najchetniej walnelabym sie pod kocyk, ale jak? Mati dopiero ma drzemke po 14 ::) Umre chyba zaraz...

Dobrze, ze juz z malym lepiej, nie ma takiego kataru jak w poniedzialek i wtorek- czyzby mnie zarazil? Ide po ciepla herbatke...

uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

para z gwizdka :):) dzięki za wszystkie kciuki i za gratulacje !!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D

_anna pisze:
e_mama super z ciebie babka - gratulacje! to teraz pochwal sie jaka bryką będziesz jeździc  ;)

hehehehehe Aniu, jak mi łosiek da to naszym starym hyundaikiem :-D kto wie, może z czasem kupimy drugą bryczkę, ale na pewno nie wcześniej niż kiedy wrócę do pracy... a tej muszę najpierw na nowo poszukać :):):)

jeszcze raz dziękuję Wszystkim za gratulacje :laugh: ;)

reklama
Gratuluję!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Przede wszystkim tego, że chyba podbudowałaś sobie poczucie własnej wartości,bo teraz masz na to jakiś obiektywny dowód! ;D ;D ;D ;D ;D ;D To kiedy umawiamy się na jakieś wyjazdowe spotkanie?? 8)

Do góry