reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Hello! Juz mi troche lepiej jakby... nazarlam sie prochow, popilam syropkiem i pospalam sobie 2 godzinki po 14, bo losiek zabral Mateusza na lotnisko samoloty ogladac ;)

agula pisze:
ikpi pisze:
Agula - widziałam jak Majka ładnie chodzi - no, no, pomyka super :-) Nie spodobało jej się dziś na basenie ???

Keterek, grzane wino jest dobre na takie dolegliwości.. no i masaż ;) koniecznie

No wlasnie sie Agula zastanawiam czy mi grzane piwko pomoze czy zaszkodzi... ;D bo winka nie mam, a najbardziej lubie Grzanca Galicyjskiego ;) No coz, chyba ide sprobowac :p

Dawidowa kuruj sie kuruj... Nie daj sie chorobie! Dawidek chociaz zdrowy?

reklama
e-mamo-NO NO NO moje najszczersze gratulacje,jesteś superowa !!!!.Tak to jest z tymi kujonkami "ja nic nie potrafię,nic się nie nauczyłam "'- a potem piąteczka.Jestem z Ciebie dumna.Sama mam prawko i jestem czynnym kierowcą ale nowego prawka to bym się baaaardzoooo bała!!!!

Keterek-co to za choroby, ale swoją drogą to pogoda jest tak wredna,że nie ma co się dziwić.Zdróweczka życzymy.

A ja mam jutro bardzo ciężki egzamin na który czekałam cały rok.Bardzo się boję!!!!!!!

To piwo postawilo mnie na nogi ;D Glowa juz nie boli, gardlo po Cholinexie mniej, jest ok! Korzystajac z okazji: dzisiaj mecz Polska-Ekwador... nie wiem jak Wy cioteczki, ale ja (Mateusz!) bede kibicowal! Naszym oczywiscie!!!

czer71fs.jpg

czer84mh.jpg

No to trzymajmy kciuki za naszych chlopakow!!!!

EDYTKO GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Normalnie Cię pdoziwiam!!!!! Brawo~!!!

Keterek ale swietny stórj ma mateuszek na mundial. Gdzie go kupiliście???? Mateuszek wygląda jak najwierniejszy kibic naszej reprezentacji ;D

Chorowitkom życzę zdrówka!!!!

Ja dalej myślę o opiekunce. W obrębie mojej miejscowosci tzn. W rumi i w Wejherowie są 2 żłobki, ale w żadnym nie ma już miejsca. Nie wiedziałam, że miejsce w żłobku to jest towar deficytowy. Czyli widocznie nie może tam być tak źle, skoro nabór na wrzesień się już skończył i maja komplet.

Ale przynajmniej ja nie muszę myśleć czy żłobek, czy opiekunka. W takim wypadku została mi tylko opiekunka. Chyba casting zrobię ;D

To co dziewczyny- męźczyźni dziś meczyk, a my imprezkę na skypie????

Ewka pisze:
To co dziewczyny- męźczyźni dziś meczyk, a my imprezkę na skypie????

Ewka, super pomysł!!! Ja jestem jak najbardziej za!!! Tylko w związku z tym musiałabym jakies zakupy zrobić.

Keterek, boski strój ma Mateusz. Normalnie nie mogłam się napatrzeć. Wygląda jak prawdziwy piłkarz.

Ewka, naprawdę nie ma już miejsc na wrzesień w żłobkach? :o Ojojoj, to ja muszę zadzwonić do tego na Chełmie i zapytać, jak sprawy stoją. A swoją drogą, to rzeczywiście masz rozwiązany dylemat, czy złobek czy opiekunka. Przynajmniej jeden problem z głowy, co? ;) ;) ;)

dziękuję za gratulacje :):):)
trochę dziś mam ciężką głowę hihihi
chyba się wezmę za sprzątanie , może mi przejdzie ;D

Hej babeczki!

Ja dzisiaj ide na bal gimnazjalny, ale mam pomysl, by sie urwac kolo 19-stej. Mezusia wygnalam na meczyk do pubu, bo poumawial sie z kumplami i moim Tata... u nas w domu... Stwierdzilam, ze jak mam robic im kanapki, salatki, sprzatac po nich puszki od piwa i znosic okrzyki ::) to dam mu dyspense ;D Tak wiec wieczor mam wolny!
Musze tylko skypa dokonczyc instalowac, co z moim super szybkim transferem moze potrwac...

Ewka stroj kupil moj maz w Smyku jak go wyslalam po sorter dla Matiego na Dzien Dziecka... twierdzil, ze nie mogl sie powtrzymac ::) No, ale sorter Mati dostalod chrzestnej, wiec wybaczylam mu to drobne nieposluszenstwo ;D

reklama
Do góry