reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Pogoda beznadziejna, a mnie zakupy czekają i wyprawa do banku :/ Ale właśnie widzę, że się słońce przebija, więc może uda się wyjść razem z Emilką. Dobrze, że P. już z Mazur wrócił, to może mnie troszkę zmobilizuje do działania :) Bo jak go nie było to kompletnie nic mi się nie chciało i przekładałam załatwianie wszystkich spraw na później...

reklama
Cześć Dziewczyny

U nas szpitalowo...Oliwka już tydzień chora i w poniedziałek do przedszkola również nie pójdzie,bo ma jeszcze kaszel.Grzesiek dzisiaj też poległ i ledwo żyje,ja zatoki zapachane Wszystko nam się poprzesuwało przez chorobę małej :/ Na dodatek wpadła nam średnio miły wydatek do urzędu skarbowego...

Ostatnio mam mega lenia.Jakoś odzwyczaiłam się od tego,że mała jest non stop w domu i cieżko mi coś przy nie zrobić.Od rana chodzi i powtarza mama tato tato mama mama tato tato mama...Wczoraj jej się coś przypomniało i domagała się dwojego cycusia,ale powiedziałam jej,że już nie mam ani grama mleczka i się uspokoiła...

Idę zaraz ją myć może pójdzie wcześniej spać.

Poza tym właśnie w piekarniku piecze się ciasto marchewkowe wg przepisu Joli :)))))))) Co tam u Ciebie??????

Dobrze,że jutro mam gości,bo mój mąż marchewki nie lubi

Beata jak Tymuś po wypadku?

Iza czekam na relację ze ślubu...Mi się sukienka podoba...

Kasia a jak Wy się czujecie?Chłopaki zdrowe?

Martynka jak się czujecie?Spóźnione wszystkiegooooooooo najjjjjjjjj dla Rafałka z okazji 2 latek...Kurde,ale czas szybko leci.Pamiętam jak czekaliście na małego,a to już 2 lata...

Dominika jesteś?wróciliście już???

Agnieszka serdecznie gratulujemy nowego członka rodziny :))

Cris jak tam studia,dzieciaczki...??????????

Anja jak się czujesz?Jak Nadia i Gabrysia?

Dziuba a co u Was??Pewnie zapracowana jesteś :)

Ana jak Maciuś i Czarek?

Karolina jak Maciuś?

No chyba nikogo nie pominęłam.Dzisiaj jest piątek i z miłą chęcią sobie Was poczytam...

Ostatnia edycja:
Hej Marcia, ale fatal u Was, życzę ogromu zdrowia i wygranej w totka:) Tymek na drugi dzień znów wchodził na krzesła więc nie pamięta hehe, siniaki i guzy zeszły, ma jakieś nowe, kiedy on przestanie się obijać.....

Ostatnia edycja:
żebym grała w totka to może bym wygrała 16zł a tak to nic...

Oliwka też dzisia zaliczyła glebe uciekła z wanienki która stała pod prysznicem Grzesiek na chwile wyszedł z łazienki ja byłam w kuchni myk do pokoju,a że byłą mokra zaliczyła porządną glebe ma guza na czole,ale do wesela się zagoi...

Beata a co wykłada Twój mąż???

Hello.
My wczoraj mielismy małą "imprezke" urodzinowa Rafała i w sumie jestem zła, bo bardzo mało jedzenia poszło, wiec zapraszam laseczki jutro na kawe i ciacho, mam tez 2 sałatki i łazanki, wiec moze się skusicie na małe spotkanko?? Tyle że ja mam czas od rana gdzies do 14, bo koło 15 jade do gina. A jak nie jutro to we wtorek mam cały dzien wolny, wiec jak wolicie. Zapraszam :-)

Martynka - wycałuj Rafałka ode mnie i Pati z okazji 2 latek!

Marta - piękny ślub, wspaniałe wesele... Wodzireje dali czadu, super muza i zabawy, pełen parkiet prawie non stop, mnóstwo pysznego jedzenia i ogólnie same pozytywne emocje (pomijając może mojego teścia który nie zachował umiaru i się zrobił agresywny ale go szybko do domu synowie wyekspediowali).

Sukienka spisała się na medal, czułam się w niej sexi i latynosko ;) Tylko strasznie się czepiała panów z którymi tańczyłam hihih :) - przez te frędzle. Filmik mały poglądowy na fejsie.

A ja życzę miłego dnia i zmykam do szarej rzeczywistości - czyli obróbki zdjęć ;)

Cześć Babeczki,

długo mnie nie było, wybaczcie... ale miałam najważniejszych i najbliższych mi gości z Krakowa... przyjechała moja mama, siostra z mężem i dwójką dzieciaczków :-) Było wspaniale, ale niestety czas BARDZO szybko zleciał i już dzisiaj wyjechali :-(

Zaległości postaram się szczegółowo nadrobić później, teraz tylko na szybko:
Agnieszka81 i Margerrita - gratulacje. Niech się Dzieciaczki zdrowo chowają!:tak:
Martynka - wszystkiego naj, naj dla Rafałka! Buziaczki!

I w skrócie: dokonaliśmy dwóch zakupów dla Maćka (spacerówka parasolka Dot Delti + fotelik samochodowy Britax) i.... niestety musiałam ściąć włosy buuuu :-(
Ale fryzjerka pocieszyła mnie, że zaczynają się regenerować i powracać do poprzedniego stanu, bo na całej głowie mam jeżyka długości ok. 1 cm, a więc odrastają, hurrrrraaaa!:-)

Buziole dla Wszystkich i zdrówka dla chorowitków!

Hej hej,
My powoli zdrowiejemy - dzieci jak na razie niezniszczalne, w ogóle nie chorowały. D. jeszcze gorączka trochę skacze, a ja po wczorajszym powrocie z przedszkola (1,5 godziny na dworze) niestety dziś mam chore gardło (musiało być niedoleczone).
Weekend był zakupowy - kupowaliśmy tzw. akcesoria zimowe (czapki, szaliki) i kurtkę dla Maćka. Tak jak Piotrek miał wszystko firmowe, tak teraz dzieci mają wszystkie ciuchy z hipermarketu albo Biedrony ;-) Jakbyście szukali czegoś dla dzieci, to jestem na bieżąco z asortymentem Tesco, Reala i Carrefoura, więc pytajcie :-)
Jutro odpadam niestety z potencjalnego spotkania znów bo się boję pozarażać was i dzieci :-(
Aaa. jak prawdziwy Polak w niedzielę byliśmy w GB budować z Lego (przy okazji mama moja wygrała jakieś klocki chłopakom)
To zdjęcie wrzucę:
014.JPG

020.JPG

Ściskam :-)

reklama
Hello
Ja wczoraj po USG wszystko ok. Serducho bije, wymiary ok, dziecko ma rączki, nóżki itd, wierci się w brzuszku :-D Szyjka ok, płyn owodniowy tez, wiec wszystko super :biggrin2: Nastepna wizyta dopiero 29.11.

A dzisiaj koło 16 na bilans dwulatka idziemy.

No a ja mam ogolnie tydzien zawalony w sumie lekarzowo, wczoraj gin, dzisiaj z Rafałem na bilans, jutro rano na USG brzuszka jedziemy, w czwartek ide z Fafikiem do weterynarza na strzyzenie i szczepienia, a w piatek ja mam dentyste, wiec w sumie wesoło... :-D

A teraz mykam sprobowac polozyc mojego potworka, chociaz on ostatnio coraz mniej chetnie spi w dzien, a jak nie pojdzie spac to koło 17-18 ma mega kryzys i jest nie do wytrzymania a wtedy juz go przeciagam do wieczora. Jak uzywalismy smoczka do zasypiania było jakos łatwiej, no ale dobrze sie ze go pozbylismy i to w sumie bez problemu :-) Niech sie jeszcze skonczy ten problem z kupkami bo mam dosc...

Ehhh Cris usciski dla Ciebie...

Do góry