reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Martynko super,że fasolka zdrowa! Masz tydzień napięty więc nie ma czasu na nudę:) Sto lat dla Rafałka!!!!

Caroline jakoś nie mogę sobie Ciebie wyobrazić z takimi krótkimi włosami! szok! i czemu aż tak drastycznie?? ja schodziłam z blond ponad pół roku ale fryzjerka nie kazała tak ścinać tylko powoli odrastały a ja ścinałam końce...

Kasiu swietne fotki :)

Ja się piszę na jutro,bo w zeszłym tyg nikt się nie zdeklarował....halooooo:no:

Ostatnia edycja:
reklama
Hello. My po bilansie dwulatka. Wzrost 91cm, waga 14,8kg. Po za tym wszystko ok, oprocz lekkiej wady zgryzu, a na kupki dalej Debridat i Laktuloza, wiec zobaczymy. Jutro rano jedziemy na USG brzuszka.
No a niedawno Rafał biegał, walnął w szafke, krew sie polała, warga cała rozwalona od srodka i spuchnieta, na szczescie zęby całe... Ale jak zobaczyłam sporą ilosc krwi to sie przestraszyłam, a to jeszcze takie głupie miejsce, ze podraznia jezykiem, smiejac się itd, wiec długo krew leciała.

No i mam nadzieje, ze mały łobuz niedługo zasnie, bo rano musimy wstac, na 8.30 w szpitalu sie stawic, na szczescie tesciowa po nas wpadnie, bo Patryk w pracy bedzie :-)

Ostatnia edycja:
Hej, hej,

jeśli chodzi o spotkanko to pewnie się piszę, ale najwcześniej w kolejną środę, bo dzisiaj to w sumie dopiero teraz jestem wolna.... ale i tak zaraz muszę znowu wyruszyć z domku... :eek:

Kasia - zdrowiej szybciutko!

Martynka - super, że z fasolką wszystko ok. I gratuluję super dwulatka.:tak:

Beata - już chyba wszystko ok u Ciebie z zamkniętym, prawda?;-)
Nieeeee, na całkiem krótko na pewno bym się nie ścięła :szok:
Pozbyłam się jakiś kolejnych 13 cm. Skąd taka decyzja? Dalej karmię, a to powoduje u mnie drastyczne wypadanie włosów i ich mega osłabienie, mimo zażywania witamin.
A wczoraj walnęłam sobie sama kolor: średni brąz - zdjęcie na zamkniętym :-)

Pozdrowionka dla Wszystkich i duuuużo zdrówka!

Zaraz pędzę zobaczyć Twoją nową fryzurkę Carola :) Dzisiaj też obcięłam Petunii włosy bo mi dziecko je ciągle żuło :/ Teraz ma za ucho i żadnych szans na wkładanie ich do ust :)) A jak tam sprawy?

Martynka - dobrze że teraz masz ślubnego pod ręką, mam nadzieję, że już się dotarliście po rozłące i wszystko już ok?

Wybaczcie że się nie wpisuję na spotkania środowe ani nie zapraszam ale nie mam czasu przez obróbkę no i remont w domu stoi wszystko rozbabrane bo szwagier ma grypę. Obiecuję się potem poprawić!

Ja dziś cały dzień u rodziców, dopiero właściwie przyjechałam, byliśmy w parku oliwskim- pogoda bombowa ale już się szybko zimno robi...

Kurcze a ja na przyszłą środę wstępnie umówiłam się ze znajomą do multikina baby-może się przyłączycie??

Ostatnia edycja:
Babeczki, mam wejściówki dla 2 osób (dzięki mężowi który robi stronkę temu klubowi) na imprezę Haloweenową w klubie Hormon, ul. Sędzickiego 19 (dawny Bulaj) 29.10 w ten piatek o 20:00. Może tym razem zlocik zrobimy w klubie i potańcujemy, odstresujemy się przy okazji? Można mężów brać ;) No i pierwszy drink gratis hihi.

Iza - bardzo proszę o update fryzurki Patusi :tak::tak::tak:
A jeśli chodzi o moje "sprawy" to napiszę na zamkniętym...
Dzięki za propozycję imprezki, ale tym razem odpadam. Chociaż nie ukrywam, że bardzo tęsknię za wyszaleniem się na parkiecie :rofl2:

Beata - ale super propozycja! Gratulacje! Kurcze, a wysyłałaś jakieś zgłoszenia, czy dostałaś propozycję w inny sposób?

Fajno, właśnie rozmawiam ze ślubnym o wyjściu, jak moja mama się zgodzi to przyjedziemy....więc dziewczyny u nas raczej tak:)

Ostatnia edycja:
reklama
a my pewnie gdzies wyjdziemy jak maly pojdzie na studia :)
jak pojechalam wymienic opony to co pare minut dzwonilam czy wszytko okey, nadgorliwa matka, ale opny mi 2 godziny wymieniali, az na nich nawrzeszczalam, ze mi dziecko w domu z glodu placze, a maly grzecznie spal obudzil sie dopiero jak wrocilam :)
Martynka ciesze sie, ze z malenstwem okey by rosl zdrowy, zazdroszcze ci tego brzuszka, jak na swoj patrze, to tak mi brakuje tego malenstwa pod serduszkiem jakos :)
caroline ja chyba tez musze wlosy sciac, bo wypadaja mi garsciami, normalnie szok

Do góry