reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Ana ja też mam z ikei - ogólnie okleina jest na sośnie, jak to w Ikei, łatwo porysować i obić (dotyczy to wszystkich ich mebli). Zawiasy u nas w szafce śmietnikowej się trochę rozkręcają (raz na 2 tyg trzeba dokręcić). Bardzo jestem zadowolona z jakości szuflad - mamy tam naładowane bardzo dużo (talerze, mąki itd na fulla) a chodzą lekko i wytrzymują obciążenie bez problemu. W ogóle wytrzymałość półek, zawiasy, odbijacze, rączki - wszystko ok - a dzieci nam na maksa szarpią w kółko. Raz nam się złamała śruba od uchwytu to nam od ręki dali cały worek śrub i nakrętek do tych szafek w ramach gwarancji. Też fajne że jak ci dziecko rozwali front to sobie możesz bez problemu dokupić i na pewno będzie.

reklama
hej:)

dzięki laseczi za info , tak sie na razie przymierzam , mi sę widzi biala z czarnymi blatami...ale to jeszcze nie wieadomo a w ikei takie ą .

dzisiaj mój mąż wylatuje ...ehh smutno....

U mnie stoi 1.5 roku kuchnia i jak dotąd nic nie nawala, front mamy dębowa okleina po bokach a w srodku dębowa deska - więc nie tylko same okleiny i sosny jak Kasia napisała, no i zakończyli już produkcję wzoru więc nie mogę dokupić- dlatego proponuję kupic nowe wzory aby właśnie nie było jak u mnie problemu z dokupieniem. :)

Cześć lasencje!!
U mnie katastrofa teście przyjechali i mam totalne załamanie nerwowe, teściowa jak przekroczyła tylko próg drzwi od razu zaczęła mnie krytykować, a to jaką ja jestem matką, a to, że dziecko dałam jedzenie ze słoika po prostu katastrofa. Wczoraj zaczęłam obierać ziemniaki na obiad to przyleciała o mało mi noża nie wyrwała bo co jest za obieranie!!! Myślałam, że zaraz wyjdę z siebie. Teraz siedzą oboje z teściem w kuchni i obiadek mi gotują. Mój mąż uważa, że to ja jestem winna i powinnam znosić humorki mojej kochanej teściowej bo to jest starsza kobieta. Ja rozumiem wszystko, ale niech zrozumie, że ja też nie wtrącam się w jej gotowanie, a tym bardziej nie krytykuję jej jedzenia, a także nie żądzę się w jej "garach".
No i ulżyło mi jak się tu wyżaliłam.

Karolinko Maciuś śliczny;-)
Iza jak tam urlopik?
Życzę miłego dnia i słoneczka

Cześć Kobitki :-)

Marta - wszystkiego NAJ w Dniu Urodzinek i niezapomnianego pobytu w Grodzie Kraka ;-)!

Pandorka - wiesz, ja w Trójmieście jestem od sierpnia, więc jeszcze nie bardzo się orientuję w niektórych odległościach:-);-)
A łóżeczko z regulacją wysokości i przewijakiem widziałam na Allegro za 250 zł

Ana - niestety nie pomogę w kwestii kuchni z Ikei, ale moja sister ma szafę i komody i jest bardzo zadowolona - wykończeniówka wytrzymała, tak jak napisała Kasia:tak:

Hausa - pamiętaj, na teściowe nie ma chyba lekarstwa... tylko spokój może nas uratować ;-) Jak będziesz się chciała wygadać lub wyrzucić z siebie wszystko to wal do nas śmiało:tak::tak:

Miłego dzionka!

Cześć Kobitki :-)

Marta -
Hausa - pamiętaj, na teściowe nie ma chyba lekarstwa... tylko spokój może nas uratować ;-) Jak będziesz się chciała wygadać lub wyrzucić z siebie wszystko to wal do nas śmiało:tak::tak:

Miłego dzionka!

he he święte słowa....

ja też juz nie mogę .....!!!!licze dni i godziny:)

Witajcie, w imieniu portali Aktywnemamy.pl i babyboom.pl serdecznie zapraszam Was na warsztaty

20 maja od 10.00 do 12.00

Miejsce: Królestwo Fantazji Gdańsk ul. Migowska 26 www.krolestwofantazji.pl

Termin: 20 maja 2010 (czwartek) godz. 10:00 – 12:00

Temat: Jak wspierać dziecko w rozwoju? – 120 minutowy wykład z elementami warsztatowymi połączony z dyskusją. W tym czasie dzieci mogą przebywać pod opieką opiekunki lub pozostać z rodzicem na sali.

Dodatkowo zapewniona będzie:

Opieka wykwalifikowanej kadry.
Dogodne dla dziecka i rodzica miejsce – do dyspozycji będą dwa piętra przedszkola Królestwo Fantazji, a w tym dwie sale, szatnia, toaleta, możliwość skorzystania z kuchni.
Poczęstunek.

Zapisywać się można w wątku spotkaniowym w waszym dziale ( mamy 10 miejsc dla osób dorosłych)

Czesc Dziewczyny

Witam sie z mokrego Krakowa.Sorki za brak polskich znakow,ale korzystam z hotelowego komputera.
Jak na razie siedzimy w hotelu,bo non stop pada.Wczoraj wieczorem wybralismy sie na rynek,ale dostanie sie tam z wozkiem graniczy z cudem.Wszystko jest tak rozkopane,ze Oliwia w wozku nam wysiedziec nie mogla,bo strasznie plakala.
Moze niedlugo przestanie padac to wyjde z mala na spacer.Nie musi byc cieplo,ale ten deszcze jest wkurzajacy...Tez sobie wybralismy pore na przyjazd :(

KAROLINA WIELKIE DZIEKI :)))))))))))))))

Buziole

Ostatnia edycja:
reklama
Hej, hej

Marta - nie masz za co dziękować. Tak, jak mówiłam, wal śmiało jak będziesz czegoś potrzebować:tak: Kurcze, nie udał Wam się ten wyjazd przez ten cholerny deszcz...
Nie wiem kiedy wracacie, ale podobno od czwartku ma przestać padać w Krakowie.

Ja siedzę w stresie w domu i słucham RMF'u :-( Mój Wujek (najbliższy, bo brat mojej mamy i mój chrzestny) mieszka na Tynieckiej, bardzo blisko Mostu Dębnickiego, który zamknęli, ponieważ poziom Wisły osiągnął poziom mostu :-( Zadzwoniłam do niego, cały w stresie... powiedział, że sytuacja jest o wiele gorsza niż w 1997 roku, a wtedy o mało co, a by go zalało... Cześć domów na jego ulicy już pływa w wodzie...

Nie chcę myśleć o najgorszym...

Do góry