aredzimska
mama Amelki 20.02.09
caroline świetny mały urwisek , dzięki za życzenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pandorko - real lub tesco b. często mają promocje. Ostatnio jumbo packi były też w promocji w Kauflandzie
a udało się wam załatwić łóżeczko turystyczne? pamiętam że kiedyś szukałaś
Dzięki kochana, ale do Tesco to z Wrzeszcza jednak kawał drogi :-/Pandorka - ja kupiłam parę dni temu w Tesco Pampersy Active Baby 3 za 49,99 zł (96 sztuk). Czasami fajne promocje są też w Rossmannie.
Poza tym każdy market ma aktualną gazetkę z promocjami na swojej stronie w necie, więc zawsze możesz sobie wcześniej sprawdzić i wybrać najbardziej korzystną opcję :-)
Owszem sa i takie za 97zł, ale mi zależy żeby było z opcją "regulacji" wysokości i najlepiej przewijakiem, bo mam zamiar zostawić dla kolejnego malucha ;-)A jeśli chodzi o łóżeczko to na Allegro są nawet za 97 zł :-)
pandorka - ja też kupuję w Realu najczęściej, albo w ETC na Zaspie, bo czesto są promocje, ale najlepiej jak byś sprawdziła przed samym przyjazdem gdzie akurat trwa promocja