reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Cześć po przerwie!

Dziewczyny! Wiem, że rzadko się tu udzielam, ale od czasu do czasu Was podczytuję ;-)
Licze na waszą pomoc. Otóż! W czerwcu przyjeżdżam do Gdańska na pponad tydzień, no i wiadomo jak to z dzieckiem trzeba się zaopatrzyć w pieluszki ;-) Zapas na jeden dzień przywiozę ze sobą, a resztę bedzie trzeba z biegu dokupić ;-) i stąd moje pytanie do Was kochane: Gdzie najtaniej można kupić pampersy new baby 3???

pandorko - real lub tesco b. często mają promocje. Ostatnio jumbo packi były też w promocji w Kauflandzie :)
a udało się wam załatwić łóżeczko turystyczne? pamiętam że kiedyś szukałaś :)

pandorko - real lub tesco b. często mają promocje. Ostatnio jumbo packi były też w promocji w Kauflandzie :)

no to tylko real nam pozostaje, bo w zasiegu mamy real lub ew. carefoure ;-)

a udało się wam załatwić łóżeczko turystyczne? pamiętam że kiedyś szukałaś :)

chyba będziemy musieli na miejscu jakieś kupić, bo wieźć z UK się nie opłaca- na allegro jakiś facet z Gdyni ma całkiem niezłą ofertę poniżej 200zł za nowe i dość spory wybór kolorów i można odebrać osobiście ;-)

Cris - wszystkiego naj, naj w Dniu Urodzinek.
Radości, miłości, szczęścia i zadowolenia z dzieciaczków:-)

Pandorka
- ja kupiłam parę dni temu w Tesco Pampersy Active Baby 3 za 49,99 zł (96 sztuk). Czasami fajne promocje są też w Rossmannie.
Poza tym każdy market ma aktualną gazetkę z promocjami na swojej stronie w necie, więc zawsze możesz sobie wcześniej sprawdzić i wybrać najbardziej korzystną opcję :-)
A jeśli chodzi o łóżeczko to na Allegro są nawet za 97 zł :-)

Ostatnia edycja:
Kochane dziewczynki, dziękuję ogromnie za życzenia, znowuż mnie nie ma za często, to z braku czasu, ciągle praca praca, za to mamy meble w pokoju już! teraz brakuje tylko krzeseł do stołu, piekarnika, lampy do dużego pokoju i firanek w du,zym... i chyba juz wszystko bedzie! pogoda do d..., nawet nie można iść z dzieckiem na huśtawki bo mokre, tylko do sklepu łazimy i kasę wydajemy :/

Anja - jak remont? naprawde można sie wkurzyć z tymi oknami... ile trzeba czekać żeby naprawili czy wymienili na prawidlowe?

Iza - miłego urlopiku!!

pandorka - ja też kupuję w Realu najczęściej, albo w ETC na Zaspie, bo czesto są promocje, ale najlepiej jak byś sprawdziła przed samym przyjazdem gdzie akurat trwa promocja

Kasiu - zdjęcia superowe! ale Ci chłopaki urosły!!

Cristianko - Kochana życzę Ci, aby to, co najpiękniejsze było jeszcze przed Tobą! samych cudownych chwil, pociechy z dzieci i spełnienia marzeń!!

lecimy do Lidla z małą, bo rodzina mi sie dziś zjeżdża, pierwsza impreza PRZY STOLE!!

buziule i miłego weekendu (niech w końcu przestani e padać!!)

Natalia - super, że już niewiele zostało :tak: Fajne uczucie, jak wszystko idzie do przodu i tak, jak zaplanowałaś, prawda? :tak::happy2:
Miłej rodzinnej imprezki życzę!

A dla Wszystkich miłego weekendu, pomimo fatalnej pogody :-)

Pandorka - ja kupiłam parę dni temu w Tesco Pampersy Active Baby 3 za 49,99 zł (96 sztuk). Czasami fajne promocje są też w Rossmannie.
Poza tym każdy market ma aktualną gazetkę z promocjami na swojej stronie w necie, więc zawsze możesz sobie wcześniej sprawdzić i wybrać najbardziej korzystną opcję :-)
Dzięki kochana, ale do Tesco to z Wrzeszcza jednak kawał drogi :-/
A jeśli chodzi o łóżeczko to na Allegro są nawet za 97 zł :-)
Owszem sa i takie za 97zł, ale mi zależy żeby było z opcją "regulacji" wysokości i najlepiej przewijakiem, bo mam zamiar zostawić dla kolejnego malucha ;-)

pandorka - ja też kupuję w Realu najczęściej, albo w ETC na Zaspie, bo czesto są promocje, ale najlepiej jak byś sprawdziła przed samym przyjazdem gdzie akurat trwa promocja

Oooo... ETC na zaspie mi jak najbardziej pasuje, bo będę tam miała dosłownie 5 minutek piechotą ;-)

hej mamusie:)
patrze przez okno i tylko mam nadzieje , że sie poprawi i słonko wyjdzie, my dzisiaj ciąg dalszy grillowania rodzinka się zjeżdża z dzieciakami , sezon na trampolinę otwarty , więc też się szykujcie:)

Dziuba jak tam imprezka?na pewno udana :)
Pandorka życzę powodzenia w zakupach , my mamy takie bez regulacji , normalnie porażka , ale na wyjazdach dało sie przezyć

my wczoraj po castoramie buszowaliśmy z mężem, w poniedzialek wylatuje i wszystko sobie dogrywamy , żeby nie bylo rozczarowań , choć niektóre moje pomysły go przerażają, hi hi :)))dziewczyny mam pytanko ma , któraś kuchnie z ikei, jak to jakościowo wygląda????

buziole
dvijxi.jpg

reklama
hello, pozdrawiam wszystkie brylaciki:)
Ana ja mam z ikea - potrzebowałam na szybko- kupiłam tylko szafki( blat mam od stolarza dębowy ) i fronty dębowe, jak dobrze złożne to super za śmieszną cene :) polecam ! aaa moja mama tez sobie kupiła i chwali, bo tanio , jakosciowo dobre i funkcjonalne.

Do góry