reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Karolina w Krakowie jestesmy do soboty tj w sobote po 12 mamy pociag do Gdyni.
Od czwartku ma sie slonce pokazywac a od niedzieli ma byc cieplutko i 18 stopni :(

Grzesiek juz wrocil zaraz ide do recepcji zapytac o transport do centrum i moze chociaz gdzies wyjdziemy,bo zwariowac idzie.Oliwka spi juz prawie 3 godziny w pokoju.
Pewnie pogoda tak na nia dziala...

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki chyba jutro wpakuję się do taksówki i się tam wybiore z małą bo już mi po ścianach chodzi.Dzisiaj tak już się jej nudziło,że wpadła na pomysł wyrzucania wszystkiego co miała pod ręką.Grzebała z mini barze dobrze,że nic nie zbiła.W hotelu marny jest kącik dla dzieci.Tak na prawdę nie ma czym się bawić.
Jutro przyjdzie mi ładowarka do hotelu,bo zapomnielismy to napiszę do Ciebie
Mam już pustą baterie :((( pewnie w nocy padnie...
Dzięki

Hej kobiety!

Wczoraj już byłam w Gdyni, ale musiałam ogarnąć sytuację, więc dopiero dziś się odzywam. Było super, mega relaks psychiczny, bo fizycznie oczywiście duży kop ;-)
Tam jest pięknie, muszę latem wyciągnąć rodzinkę na Mazury, pogoda średnio dopisała, nie lało, tylko chmurno i wietrznie. Za to mnóstwo zieleni, bujnej, soczystej, pachnącej, bzy i kasztany w pełnym rozkwicie, ludzie i zwierzęta żyją w symbiozie, kaczki, żurawie, bociany, różne nieznane mi ptaki, sarny biegają prawie na wyciągnięcie ręki :szok: Coś niesamowitego.

Dominika - wpadłaś i wypadłaś i nawet słowa nie napisałaś jak się wyjazd udał?:confused: Raporcik proszę :-p

Marta - życzę poprawy pogody, bo faktycznie wściec się można, każda pogoda jest ok, byle nie deszcz.

Carola - też słucham RMF i podobno woda opada. Mam nadzieję, że nie zalało wujka?

Monika - współczuję :sorry2: Mam nadzieję, że "mamusia" już wyjechała :-p Szkoda że Twój men nie stoi za Tobą murem...

Ana Ty się tam trzymaj kobieto, bo w tym ani w przyszłym tygodniu nie dam rady :-( Ledwo przyjechałam a zostałam zawalona różnymi akcjami, a potem do mamy jadę bo jej święto przeca :happy2:

Marta, Cris - zaległe życzenia urodzinowe!!! STO LAT!

Coś tam jeszcze chciałam pisać, ale ze łba wyleciało :-D Gorąco pozdrawiam i uciekam do zdjęć :-)

PS: Jak wróciłam po tych 4 dniach to mnie dziecko nie poznało, wstało, patrzy na mnie i pyta "mama? mama?" :-D:-D:-D Pobeczałam się jak głupia.

Hej laseczki :))))
Marta oj wspóczuje , m mam nadzieje , że wyprawa sie uda i humory dopiszą , powodzonka w wycieczkowaniu.
Iza postaram sie , ah jak fajnie być taka naladowaną:)))

ja dzisiaj aktywny dzień , zaraz jadę oblókać remont bo juz dzialają i zaliczke dać ...grr,,,,, to ostatnie najgorsze:)
zmykam bo ani weny ani czasu , pozdrawiam wszystkie mamuski:)

Iza hehe juz melduje, było bajecznie ciepło i niedeszczowo :) obkupiona :) wiecej napisze po egzaminie na prawko :)

Czesc ja tez jestem z Moreny ,i tez rodzilam w Kopernik i masz racje to wszystko prawda co o nim napisalas :)

:lol:
wiec ja jestem z Gdańdka-Moreny:)
Jestem obecnie w 35 tygodniu ciazy:)
15.12.04r ide na usg trzecie lecz platne bo mój lekarz ginekolog nie przyjmje juz w grudniu pacjetek ani nie robi usg,wiec z decydowalismy sie z przyszlym tatusiem by pujsc prywatnie na usg:)nie poznalismy jeszcze płci dziecka:( a tak ciekawosc gryzie:)
Moja mama muwila ze najlepszy szpital w kturym mozna bylo kiedykolwiek rodzic jest w Gdyni Redłowie,lecz ja tam nie urodze to z byt daleko:(
Dlatego tu w gdańsku najlepszy jest szpital Im Mikołaja Kopernika,swietnie sie tam zajmuja kobietamy,dbaja o nie jest czysto lekarze mili opiekunczy:)
A ode mnie z Moreny to 3 przystanki autobusem:)blisko:)
czzko znalesc kogod z trujmiasta a tym bardziej z GdanskA:) :lol:

reklama
Do góry