reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Hej kochane, ja tylko na chwilkę wpadam. Ten atybiotyk chyba dopiero teraz zaczął działać bo wcześniej czułam się jakby mnie ktoś rozjechał. Ani ręką, ani nogą. Teraz też słaba jestem jak mucha więc zaraz wracam pod kołdrę, ale mogę chociaż coś zjeść, bo wcześniej nawet śliny połykać nie mogłam.

A za oknem tak ślicznie kwitną drzewa na biało buuu :((

reklama
Widze ze tu majówka na całego! Pustki jak nie wiem....

Mały juz lepiej, ale ja za to płuca wypluwam... Jakas masakra... A za oknem leje deszcz....... aaaaaa dołek... :-(

Ps. Nie wiem czy pisałam, ale u nas już koniec ząbkowania na długi czas (mam nadzieje)... Pospieszyło się Rafałowi, hehe :-)

Dobra dziewczęta,pobudka! Jak Wam majówka minęła?
Bo widzę, że u mnie i Martyny podobnie - czyli zaleganie w wyrku ;) Dużo zdrówka dla Was kochana!

Dziś już nie będę leżała bo zgniję całkiem. Zresztą mają wpaść młodzi na herbatkę, w czerwcu ich ślub i chcą dogadać szczegóły.
Muszę domek ogarnąć, chociaż nie jest tak źle bo mój mąż -anioł wszystkim się porządnie zajmował, mną też. Gdyby nie choróbsko czułabym się jak rozpieszczona księżniczka :p

Monia -a jak dziś samopoczucie? lepiej?

Natalia - udała się aktywna majówka? Tylko się nie ulotnij na amen, wpadnij czasem coś skrobnąć.

Martyna - co do aparatów do ten Sony Cyber Shot DSC S930 ma dość jasną optykę, więc może sobie lepiej radzić w ciemnych pomieszczeniach, nagrywa też filmiki co dla mnie jest dużym +.
Kodak C1013 też nagrywa i w sumie ma jaśniejszy obiektyw niż Soniak.
Ten trzeci Kodak C190 najciemniejszy, więc nie brałabym go pod uwagę, bo dla mnie właśnie jasność optyki jest b. ważna, jak ciemny obiektyw to ma też większy problem z ostrzeniem w trudnych warunkach oświetleniowych. Z kolei Kodaki szybko się psują. Więc chyba jak dla mnie to Sony wysuwa się na prowadzenie :) Ale pooglądaj jeszcze inne aparaty i może coś sobie wybierzesz fajnego.

Iwonka - dobrze rośnie Tymuś na mamusinym mleczku :) Dlatego taki silny z niego chłop.

Carola - jak Maciuś zniósł podróż? I autko jak sie sprawdziło?

No a u nas w niedzielę kroi się rocznica Komunii. Dominika a u Was kiedy?

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki!
Dawno nie pisałam, ale jakoś czasu nie mogłam znaleźć :szok:
W środę byłam z Amelką na szczepieniu i moja :-D"kruszynka" :-D waży 13 kg i ma 82 cm - wielka z niej babka :tak:. Piątek cały dzień w garach bo w sobotę stuknęło mi 29 lat :baffled: i imprezka grillowa była. Pogoda w miarę - pół dnia na ogrodzie a potem nagle się chłodno zrobiło i trzeba było się schować.
Niedziela - Rewa - pyszna rybka :-) i potem spacer w Spocie - oczywiście tłumy i głośno.
Poniedziałek - masakra z tym deszczem - cały dzień w domu przed tv - ale odpoczęłam troszeczkę :tak: :-D
A co u Was dziewczynki??

Życzę zdrówka wszystkim chorowitym ;-)
Pozdrawiam

Witajcie
Ja mam dzisiaj lekkiego doła, ale co tam, trochę słodkości i poprawiam sobie humorek.
dziewczyny jak tam po majówce?

Pozdrawiam
p.s. proszę o głosik
Dzień Dobry TVN

Hej dziewczyny:)
dużo zdrówka dla chorowitych, nie czytam wczesniejszych postow,bo nie mam czasu:( u nas ok, remont w toku ale juz coraz czysciej...
Dziewczyny wazne- może któraś z Was ma "nianię" i nie używa- muszę kupić, bo Tymek ma pokoj na gorze a my sypialnie na dole wiec za diabła nie bede słyszec co sie dzieje u niego... jak nie, to na allegro cos kupie tylko najpierw pytam u "swoich" ;)
pozdrawiam cieplutko !!!!!!!!!!!!!!!

czesc dziewczynki, za namową Izuni-odzywam sie. wybaczcie,ze Was zaniedbuje,ale jestem zupelnie sama z 2 malenkich dzieci. Antek ma kolejne zapalenie oskrzeli przez refluks, ja zapalenie zatok. moge sie tylko pochwalic tym,ze schudlam juz 16 kg. Jasmin jest śliczna. ma wielkie niebieskie oczka-ale pewnie wiekszosc widziala na naszej klasie. brakuje mi nawet czasu na jedzenie ostatnio:) co do Jaśminki to jeszcze dodam,ze wazy juz 6 kg,ale ciagle walczymy z anemią.

przepraszam za chaos wypowiedzi

caluje i obiecuje odzywac sie czesciej

Ania

Witam:-D :-D :-D

Hausa
- masz głosik ode mnie :) . ja także poproszę :) Dzień Dobry TVN

emkajot ja mam nianię którą nadal używam, ale u mich rodziców też mamy piętra i się sprawdziła, więc jak co to mogę polecić firmy switel tylko w tej chwili nie pamiętam numeru. jak będziesz zainteresowana to sprawdzę. kupiłam na allegro.

WildWind gratuluję wagi :-D i życzę powrotu do zdrowia

ja dziś znów w pracy.Pozdrawiam was wszystkie

hejhej,
melduję się po majówce - byliśmy w Windykach, niedaleko Iławy - bardzo fajne miejsce - była stadnina koni, więc trochę pojeździliśmy, dla dzieci plac zabaw, wszystko w miarę ogrodzone i bez stawów (zmora agroturystyk jak się jedzie z maluchami), super jedzenie, z atrakcji pobliski akwapark w ostródzie (dla dzieci basen z mnóstwem zabawek), w którym byliśmy codziennie. Ogólnie opaleni, wypoczęci, a dzieciaki szczęśliwe. No i już w takim fajnym wieku, że same się sobą zajmowały, tylko się zgłaszały na siku i jedzenie :-D
Ccaroline - ja mam taką antychlorową kulkę i od czasu jak ją mamy Piotrkowi zniknęły czerwone placki suchej skóry, ale dalej nie wierzę, że ona działa ;-) Jednak może warto spróbować? :-)
WildWind - zdrówka i powodzenia w chudnięciu! :-)

reklama
Czy któraś z Was ma może ogródek, w którym kwitną teraz drzewa owocowe?

Potrzebuję takiej fajnej miejscówki na sesję...

Do góry