reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

hey
ja też myślę, że 2 stówki wystarczy.
Minka gratuluję zdania egzaminu, a tak a propos to teorii i praktyki nie zdaje się tego samego dnia?
Pogoda okropna mam dosyć siedzenia w domu i mały pewnie też.
Mam pytanie czy znacie może jakąś nianię, która jest warta polecenia, bo ja po wakacjach wracam do pracy.

p.s. znalezione w sieci [video=youtube;eeJjsceoKbY]http://www.youtube.com/watch?v=eeJjsceoKbY[/video]

reklama
hey
ja też myślę, że 2 stówki wystarczy.
Minka gratuluję zdania egzaminu, a tak a propos to teorii i praktyki nie zdaje się tego samego dnia?
ja kiedys juz robilam prawko 8lat temu :) i mialam 3egz w plecy i zrezygnowalam teraz po raz drugi próbuję i dlatego najpierw test a pozniej jazda!
Natalia ja tez mysle że 200styknie

Dzień dobry, u nas kolejny dzień remontu, wściec się można,bo już byłoby po tylko w piątek nie mogli nam parapetów położyć ,bo im maszyna do przycinania się rozwaliła---- taaaaaaaaaaaa znam te wymówki. Więc ja sprzątałam na darmo chyba,bo znów pokuli i zapylili. Dodam,ze niedawno malowaliśmy sciany a dzis musieli podkuc,bo inaczej parapet nie wejdzie.... fuck...
Minka pierwsz koty za płoty:) teraz juz tylko z górki! trzymam kciuki!
Tez uwazam,ze 200zł to max.
Teraz piję kawkę i staram sie nie denerwowac...
pozdrawiam !!!

Kotki boskie:)

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny

U mnie tak o.
Grzesiek chory i to na maksa.Dzisiaj rano wstałam i od 6.50 stałam ładnie w kolejce żeby zarejestrować go do lekarza uwaga byłam już 7 :) Zimno i wilgotno było i nie chciałam żeby Grzesiek z gorączką stał 40 minut aż przychodnie otworzą.
No i dostał L4 jego pierwsze L4 w życiu.
Mam nadzieję,że Oliwka nic nie załapie.
Mi się nic nie chce.Babcia już po amputacji piersi.Na drugi dzień wypuścili ją do domu.Zobaczymy co będzie dalej.

minka to będę mega mocno trzymać kciuki.Może już za miesiąc będziesz śmigać po ulicach bez instruktora :)

Idę obiadek robić :)
Buziole

Hej!

Marta - po jednym dniu ją wypuścili po tak poważnej operacji? Dziwne, nawet po porodzie dłużej trzymają. Oby szybko doszła do siebie... trzymam kciuki. No i zdrówka dla męża i dla Wsa, żeby nic Wam nie sprzedał.

Monia - ja niestety nic nie wiem nt nani.

Beata - będzie ładnie na pewno w efekcie końcowym, cierpliwości, jeszcze troszkę.

Anja - a jak u Ciebie? I jak samopoczucie?

Ana - jak wyżej? Wszystko gra?

Martyna - kurujecie się grzecznie? Jak się Rafcio czuje?

Kasia - powodzenia dziś na wernisażu! Zrób mnóstwo fotek!

Dziewczyny pojechałam wczoraj po bandzie i jestem totally blond platynka :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
hey

u nas wsio w pariatku:tak: brzuch rosnie,remont pelna para,dzis przyjechaly okna, balkonowe zle wymierzone:angry:gdyby bylo dobrze to bylo by przeciez nienormalnie, facet 2 razy mierzyl:baffled: i kurnaa zle wymierzyl, szlak trafia:crazy:
dobrze,ze zauwazylam zanim wypierdzilelili stare i zrobili dziure na pol pokoju:nerd:
life normalnie :rofl2:

niestety patologicznie Was zdradzam z forum muratora, nie mam weny na bb:-p

buziaki

Dominiko - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Spełnienia najskrytszych marzeń, pociechy z dzieciaczków, zdanego prawka i mnóstwa zleceń w firmie :-)

bo108-d.jpg

Anja - no ta zdrada zrozumiała :-p Ale po remoncie wrócisz co nie?

Kasia - jak tam wernisaż?

Dominiko - najlepsze życzenia!!:))

hej dziewczyny - co u was słychać!? :))

my powolutku sobie żyjemy :) Mały się super rozwija, rośnie i rozrabia :))

reklama
Hej hej,
Dominiko, wszystkiego co najlepsze!!! :-)
Wernisaż fajnie, było pełno ludzi! Mała fotka:
IMG_0308.JPG

Reszta na Picasa Web Albums - zdanowicze2010 - 2010-05-09 We... do pooglądania :-)

Wczoraj Maciek fan piercingu (może pamiętacie jak Piotrek mu zszywaczem potraktował górną wargę i miał dwie dziurki) rąbnął wczoraj w stół zębami i zrobił sobie tym razem w dolnej wardze dziurę na wylot :szok: Na szczęście dziura nieduża i generalnie wygląda już jak zadrapanie, ale oczywiście ryk był... głównie z powodu "co mi tata krew tamujesz jak ja jeść chcę" ;-);-);-)

Do góry