reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Dzięki za pamięć Martusiu :)

Dziewczyny, zostało nam mnóstwo ciasta po świętach, pewnie dziś też tego nie przejemy. Może wpadniecie jutro i pomożecie nam się z tym rozprawić?

Patusia całuje wszystkie e-cioteczki :)

reklama
Patrysiu:
Najlepsze życzonka,
dużo zdrówka i słonka,
humoru dobrego,
życia kolorowego
i wielkich wrażeń
przy spełnianiu marzeń!

Martyna, Patryk i Rafałek

I torcik dla Ciebie:
_dzieci_tort_barbie1.jpg

A ja się witam po świetach. Mój M juz rano pojechał, więc znowu sami, zaraz własnie kłade małego spac, a sama jakas kawke sobie trzasne :-)

Patrysiu
Dla Ciebie wszystkie cuda tego świata...
Dla Ciebie ciepło słonecznego lata
Dla Ciebie gwiazdki, co błyszczą na niebie
Dla Ciebie nutki w ptaszków śpiewie
Dla Ciebie kwiatki kolorowe
I marzenia deserowe...
Dla Ciebie wszystko co zapragnie dusza
Bo jesteś Aniołkiem, który wciąż do radości nas zmusza!:)

5.gif

2017.gif

Witajcie :)
Czy mogłabym dołączyc się do Was :)? Jestem wejherowianką, mam na imie Sylwia, lat 23, mama 3-miesięcznego Filipka:) Na codzierń opiekuje sie synkiem, ale za pół roku planuje podjąc jakąs prace:)
Równiez dołączam się do życzeń dla Patrycji :)

Patuniu wszystkiego najlepszego od jeszcze jednej e-ciotki :-)

sylwik witaj :-)

ale luzik dzisiaj, jedzenia jeszcze sporo w lodówce, nie trzeba gotować :tak:
niedługo na spacer zmykamy
pozdrawiamy :-)

Hej ponownie :)

Jedni goście wyszli, niedługo pewnie wpadną kolejni. Między zmywaniem wpadłam podziękować w imieniu solenizantki za piękne życzenia urodzinowe :)

Kasiu - Pati czuje się świetnie, tym bardziej że jest w centrum zainteresowania a to akurat tygryski lubią najbardziej, zwłaszcza te malutkie :)

To co, wpadacie jutro na torta? Zapraszamy z Patusią serdecznie :)

reklama
I ja się przyłączam do życzeń dla tygryska
Urodzinki, urodzinki,
Wszyscy robią słodkie minki
Żyj nam długo i szczęśliwie,
Pomyśl czasem o nas mile.

Do góry