reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

My jakoś podobnie - w sobotę jedziemy do teściów, w pn do moich rodziców - więc sprzątanie odpuściliśmy. Za to produkujemy jajka - pisanki. Absolutnym szałem są kleje z brokatem :D

reklama
a my jutro jedziemy do mojej tesciowej i zostajemy doniedzieli a w poniedzialek bedziemy u nas ale jeszcze niewiem jak poniedzialek do konca bedzie wygladal

Hello. Witam się piątkowo... :-)

Mój M bedzie dopiero dzisiaj po południu, wiec wtedy chyba jakies zakupy, ale nic wielkiego, bo i tak pewnie wiekszosc czasu spedzimy poza domem... A tak poza tym dalej brak weny...

Witajcie
Ponieważ nie będę miała później okazji już dzisiaj składam Wam życzenia:
W Święta
kolorowych jajeczek,
wełnianych owieczek,
kicających króliczków,
dużo jedzenia w koszyczku
i mokrych ubranek
w poniedziałkowy poranek!

Ponieważ ja także mogę tu nie zajrzeć, więc

dalmatek585tz0.gif

Żeby śmiały się pisanki,