reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

2e5skgj.jpg
wszystkiego naj dla Patusi
2e5skgj.jpg

10omt0x.jpg

Aby serduszko Twoje
gorące było zawsze jak słońce...
A uśmiech Twój radosny
przypominał zapach wiosny...

29y1qxd.jpg

reklama
Hej hej!

Wróciłam :-D:-D:-D

Dzięki jeszcze raz za życzenia dla mojej dwulatki :-) ależ ten czas szybko zleciał :szok:. Tym razem udało się jej zdmuchnąć świeczkę za 3 podejściem, dwa pierwsze tata pomagał i się nie liczyło. No i nauczyła się pokazywać paluszkami ile ma lat.
Tylko taki maminy cyc się zrobił, jak coś nie halo to do mamy tylko... To chyba taki etap i minie cooo? ;-)

Święta u nas mega rodzinne, spokojne, domatorskie plus małe spacerki. Pati bardzo podobało się lanie wody :-). Mam nadzieję, że u Was też upłynęły w miłej atmosferze?

wszystkiego naj naj naj dla Patusi!!

STO LAT

dziewczynki, podczytuje was ale nie mam czasu ani weny na pisanie,jestem totalnie pochlonieta remontem-wiec teraz bardziej bob budowniczy niz matka polka ;):-D

buziaki

Dzień dobry bardzo! :-D

Anja - powodzenia w remoncie, oby przeszedł szybko i bezboleśnie, i jak najmniej nerwów kosztował.

Dzięki dziewczynki za odwiedziny! Było jak zwykle bardzo milutko gościć Was i Wasze cudowne dzieciaczki :-):tak:

Zdjęcia ze spotkania do obejrzenia na stronie Izabela Wilma-Drzeżdżon Photography a hasło to "trojmiasto".

Buziaki i uciekamy na spacerek :-D Mam nadzieję, że na dworzu jest tak pięknie jak to wygląda przez okno.

Witam słonecznie - wreszcie pogoda wydaje się piękna
Ja dziś w domku ;-). niedługo wybiorę się na spacerek z Amelką.
Potem wizyta u gin - czas najwyższy na badania kontrolne :eek:
A po obiadku na Matarnie na zakupy się wybieramy, znów dostałam sms z kaphala z wyprzedażą :szok: :-D więc może coś fajnego za mniejsze pieniądze uda nam się kupić.
Pozdrawiam!! :rolleyes:

Czesc dziewczyny, pomyslalam, ze zajze sobie do Was. Mozna? :-) Ja nadal siedze z synkiem w domu, ale szukam pracy i mam nadzieje, ze niedlugo sie uda. A teraz uciekam na spacerek, bo piekna pogoda. Milego dnia zycze

Hej!
Iza - cieszę się że impreza udana, jubilatka szczęśliwa - zdjęcia śliczne! Ja niestety w tygodniu nie daję rady, bo nie mam samochodu, a ode mnie do ciebie jest strasznie daleko - szczególnie w kontekście powrotu żeby odebrać Piotrka z przedszkola.
Z nowości - Piotrek się dostał do przedszkola w przyszłym roku, uff, kamień z serca.
Maciek zaczął strasznie gadać - zdaniami i podobnie do polskiego już. Skończyło się nocne AAA i zmieniło się na PIICIEEE MAMAAA ;-)

reklama
Oj coś czuję Kasiu że prędzej się wybierze góra do Mahometa :-) To kiedy mogę wpaść? :-D;-)
I już gada ten Twój młodziak? Co za ekspress. Starszy też tak szybko zaczął?
Co do przedszkola do wielkie gratki - ja pełna optymizmu wybrałam się do przedszkola a by młodą zapisać bo przecież ma 2 lata i we wrześniu już by się kwalifikowała a tam dyrektorka kubeł zimnej wody na głowę, że dopiero rocznik 2007 ma nabór :sorry:ops.

Justyna - powodzenia w szukaniu pracy! Trzymam kciuki aby się udało.

Amanda - byłam dziś w Klifie kupować młodej apaszkę bo z gołą szyją biega i zachęcona Twoim wpisem zajrzałam do Kappy, ale to chyba nie sklep dla mnie... zobaczyłam pierwszy wieszak, przecena na 179 zeta i aż mnie cofnęło hihihi. :happy: Mam nadzieję, że jednak coś dla siebie znalazłaś?

Meldować się dziewczynki, Wy jeszcze przed czy już po spacerkach? My teraz na Minkę, Wiktora i Juliankę czekamy...

Do góry