reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Dzień dobry ! ale pogoda ...nic tylko pić ;)
Aredzimska dziękuję za tabelkę, już sobie wydrukowałam i trafiła do kuchni na lodówkę. baaardzo pomocna! dziś Tymek jadł liść świeżej bazylii ;)

Zastanawiam się kiedy można podawać dziecku do picia kawę zbożową ?? może podziała na kupki? już nie wiem co wymyślić .
Pozdrawiam wszystkie brylanciki i życzę miłego weekendu.

Ostatnia edycja:
dzisiaj pogoda senna. Ostatnio mało się tu dzieje, każdy korzysta z pierwszego słońca, no i święta idą, trzeba porządki wiosenne robić.
U nas już lepiej z małym, jeszcze zdarzy mu się kasłać ale sporadycznie. Wczoraj nawet był na spacerku z tatusiem.
Pozdrawiam was mocno no i napiszcie co tam u was.
Martynko fajnie, że piesiu się znalazł.

Witam!
pogoda do bani! Amelka śpi. My po obiadku chyba do mojej siostry na kawkę pojedziemy ;-)

emkajot bardzo lubię tą stronkę - pomocna ;-). tam są tabelki co miesiąc więc można sobie sprawdzać co nowego wchodzi do diety. i Przepisy fajne też można znaleźć.

hausa super że już wychodzicie z choroby

pozdrawiam
p.s jak macię chwilkę proszę o głosiki ;), dzięki

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny...

Wczoraj byłam u nowego lekarza ,i mosze przyznac ze jestem zadowolona zupenie inne ma podejscie niz moj poprzedni lekarz. Dał mi zwolnienie bez problemu gdyż stwierdzil ze kobieta w tym okresie powinna odpoczywac a nie chodzic do pracy ;-)
Moja kruszynka rozwija sie prawidlowo... tak sie cieszylam ze wkoncu ja zobaczylam gdyz to moje drugie usg od poczatku ciazy bo pierwsze bylo robione w 7 tyg. wiec sporo czasu minelo ...

Stwierdzil ze to na 90 % dziewczynka :-), ale upewnie sie na polowkowym ktore mam 7 kwietnia ...

Pogode mamy dzis fatalna , dobrze ze wczoraj umylam okna bo w deszczu to lipa...

Pozdrawiam was serdecznie i zycze milego wypoczynku w obecny weekend

DZIEWCZYNY MAM PYTANKO:czy urząd miasta placi jakieś rodzine czy jakiekolwiek świadczenia rodzinne czy to zaklad pracy , chodzi mi o te 48 zeta czy coś kolo tego ....ja nie jestem w temacie bo nie dostaje tego a potrzebuje zaświadczenie , że nic nie pobieram a nie wiem gdzie iść czy fo pracy czy do jakiegos urzędu:confused:[/QUOTE]
Aniu to Urząd Miasta ;-)

dzieki za odpowiedź:)!!!!

Bogusia super z tym zwolnionkiem:)

no rzeczywiście pogoda do bani ..brrrr....my jednak wyruszlismy na podbój deszczowi, wzielam Czarka na pileczki do zamknietego placu zabaw na oblużu myslalm , że tam oszaleje , full dzieciakow urodzinki , normalnie koszmar:))))):-D;-), potem zawinelam sie do mojej mamy na obiadek i jakoś dzionek zlecial do wieczorka, teraz ja szperam po necie i po lodowce , bo same przyjemności w sobotę sobie zapodalalm a lodowka pusta , konkretnie pasztet i stary jogurt mam , he h e, jutro to chyba się wbije do teśćiów na śniadanko:cool2:.
dobranoc:)

reklama
Dzień dobry:)

Bogusia to masz cipulinkę pięknie! i bardzo dobrze,ze zmieniłaś lekarza i okazał się normalny:)

Ana to chociaz Czaruś miał piękny dzień :)

My spędziliśmy chyba 4 godziny w tym centrum, odkąd otworzyli drugą część to juz jest dłuższa wyprawa:( Tymuś na szczęście był grzeczny, chyba zawsze jest grzeczny na zakupach,bo coś sie dzieje ... kupiłam mu takie spodenki ogrodniczki na lato z lekkiej bawełny w coccodrillo- nie mogłam się oprzeć! Mąz marynarki nie kupił za to fajny płaszcz na wiosnę i dwie pary spodni- w levisie promocja za drugą parę spodni płacisz 50%.
Dziś wybywam do rodziców, pogoda do bani więc chyba nie bedzie spacerku...
Miłej niedzieli zycze!!

Do góry