reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Witam dziewczyny!

Bogusia
u mnie w pracy szybko sobie znaleźli zastępstwo za mnie i nie musiałam wracać i nie chciałam. może ten drugi gin będzie rozsądniejszy - powiedz mu że "nie chca" cię w pracy i masz ich błogosławieństwo na zwolnienie ;-)

Marta autko super, pojemne ;-)

Ana79, hausa
zdrówka życzę

pozdrawiam
i wracam do pracy :-)

reklama
Dzień dobry Brylanciki,
my po basenie i dziś mam dzień jakby wolny od Tymka, mąż ma jakies luźne spotkania więc zapakowałam mu pieluchy i Tymka i pojechał, ja idę zaraz ściąc włosy do fryzjera a wieczorem na ABT.
Kasiu pomysl z dziecmi jest dobry tym bardziej,ze masz na zywo obiekty!
Ana,hausa baaaaaaardzo duzo zdrówka!
Martynko a do przychodni nie mozesz sie przejsc? chyba jeszcze dziala stomatolog na nfz przeciez a z bólem mają obowiązek przyjąc.
Bogusia jak bedzie trzeba to zmien lekarza- to dla dobra Twojej dzidzi przeciez.

Hej laski.
Dzisiaj jesiennie za oknem. Leje deszcz :-( Młody jeszcze spi, ja pije kawke. Ząb boli nadal, mama miała przyjechac a ja do dentysty do przychodni chce isc, ale cos jej nie widac... A z Rafałem przeciez nie pojde, bo kto sie nim tam zajmie jak na fotelu będe?? Jak mama nie przyjedzie to jutro sie zbiore z Rafałem do tesciów i na Dąbrowie do przychodni pojde... Niech mi chociaz to zatruje, cokolwiek... A w ogole to mam chyba rope w tym zebie, wiec bedzie musiała to "wyciągnac" tak czy siak... A jeszcze mam problem z ósemką, ale tą wyrwe, bo po co mam robic skoro i tak wypadnie a do szczescia nie jest potrzebna ;-)
Czekam az moj królewicz wstanie na obiad...

Ps. Rafał ma już calutką dolną prawą 5 na wierzchu, a po drugiej stronie spuchniete dziąsło wiec tez bedzie szła... Taaa a niby po 2 latach idą... :szok::baffled: Ah te zęby od małego z nimi same problemy... :nerd:

Ostatnia edycja:
Witajcie...

Jasne ze wszyscy na spacerku trzeba korzystac z pieknej pogody - dzis bylam w parku i sie opalałam hehe a tak dzien mam lekko do bani bo znow czuje sie jak na samym poczatku ciazy powrocily mdlosci i wymiotuje masakra :(

Hello,
my dziś tez w parku oliwskim dwie godzinki spacerowalismy, pogoda bomba! są juz pierwsze kwiatki przebiśniegi, krokusy i stokrotki- fenomen jakiś!
Bogusia będzie lepiej!
Martynka jak ząb??

Własnie robie sobie whisky i ogladam dextera:) buziaki i spokojnych snow!!

nas też praktyczniue w domu nie ma:) dziś 6 godziny na ogrodzie bylismy - młody spał w wózeczku, a ja szalalam w ogrodzie ;)

Karolinko, Balneum emulsja dla skó♦ry schej i bardzo suchej, rewelka. smaruje po kąpieli tylko.
nie mam czasu nawet zjesc. schudlam juz 6 kg. wybaczcie,ze nei pisze.. naprawde mam za*******. jestem przeciez tu zupelnie sama. dobrze,ze w weekend jade do rodzicow do poznania.

caluje

Dziewczyny mam mega doła!! Dzisiaj koło 14 mój Fafik uciekł mojej mamie w lesie na Oksywiu i nie ma go do tej pory... Szukałysmy, wołałysmy i nic :-(
Wieczorem wywiesiłam pare ogłoszen i dzwoniłam do ciapkowa, podałam im numer, wiec jakby ktos go przyprowadził mają dzwonic...
Ja jestem załamana normalnie, płacze co chwile...
Jutro chyba małego dam do dziadków, a sama bede dalej szukac :-:)-:)-(

Załączniki

• Fafik.jpg
    Fafik.jpg
    38,9 KB · Wyświetleń: 24
  • Fafik 3.JPG
    Fafik 3.JPG
    36 KB · Wyświetleń: 28
reklama
hej laseczki , wielkie buziaki dla dzidzisiów:))))
Martynka nie martw sie znajadzie sie piesiulek..

u mnie slonko piknie świeci ...Czarek spi a ja sie nudzę ....i zazdroszczę spacerków...chyba dziisja wyskocze chociaż na 20 minut bo normalnie nie dam rady.....milego dzionka

Do góry