reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Witam!
Iza - gratuluję zdolnej córci:-D. moja Amelka też lubi tańczyć - i Gaga jej wpadła w ucho - chyba dobry rytm ma bo dużo dzieci na to reaguję kręcąc pupką :-D :-D :-D

emkajot ja też mam szafę pełną ciuchów za małych na siebie, ale zazwyczaj oddaję siostrze o dziwo 9 lat starszej i chudszej ode mnie - wstyd normalnie :zawstydzona/y: .

Anja78 no to współczuję ... moi teście niby się nie wtrącają a i tak jakoś na nerwy mi działają, szczególnie teść swoimi gadkami. właśnie mąż mi napisał że na kawkę wpadną dziś - już skaczę z radości :baffled:

no nic lecę szykować obiadek, bo zaraz mi tu się wszyscy po kolei zwalą. Amelka śpi.
Jeszcze moja siostrzenica na korki z niemieckiego wpadnie :-) ja już za dużo nie pamiętam ale jedyna w rodzinie miałam do czynienia z tym językiem :-D :szok: więc trzeba dziecku pomóc.

reklama
Cześć
A ja zrealizowałam postanowienie noworoczne i poszłam zapisać sie na prawko i od wtorku zaczynam teorie. dzisiaj chyba mój M. wstał lewa noga bo cały poranek marudzi.
miłego dnia

no to super:)))trzymam kciuki za prawko...

Hej laseczki :-)
Wpadam na chwilke. Patryk dzisiaj koło 20 juz sobie pojechał, więc ja znowu sama :-( Mały wieczorem marudny, idzie prawa dolna piątka, już ją czuc dokładnie i różki są na wierzchu, do tego miał dzisiaj troche zatwardzenie... No ale na szczescie teraz ładnie śpi, mam nadzieje ze do rana będzie spokojnie.
Buzka
oj biedny Rafcio.....ja jeszcze sama tydzień i maż przylatuje w końcu.Martynka ja widze , ze spotkanko stoi w miejscu , a mnie meczy ta foremka , moze ci podrzuce bo ja codziennie Czarka do przedszkola odwoze, jesteś rannym ptaszkiem czy lubisz sie potarmosic z rana w lóżku???

Hej hej!

Kasia zdolniacho :-) oczywiście pochwalisz się komiksami? Jak tam nowe autko?

Beata - i co? Załapałaś się na pieluchy w Karwinach?

Monika - super, że na prawko się zapisałaś :tak: Mnie też korci, co jakiś czas mężowi napomykam, ale jakoś nie reaguje, chociaż to by było wielkie udogodnienie. A jeszcze Wy mi robicie smaka bo co rusz któraś się zapisuje ;-)

Martynka - no to dobrze, że już na wierzchu ten ząbek, może mu ulży teraz. Pat od kilku dni lekko marudna i w nocy sie budzi, lekki katarek i pokazuje za zęby że bolą. Czyli też jakaś piątka zaczyna się pchać.

Ogólnie moje dziecko w weekend załapało samo korzystanie z ubikacji. W szoku byłam jak zdjęcia rajstopy, usiadła na kibelek, zrobiła co trzeba, ubrała się i spuściła wodę. A jaka zadowolona. Teraz nocnik już tylko do kupek.
W sobotę miałam bardzo udaną sesję narzeczeńską w Oliwie, słoneczko faktycznie pięknie dopisało i chociaż miałam nadzieję na śnieżycę to tak też było dobrze ;-)
A w niedzielę wybraliśmy się na długi spacerek pieszo do Gdyni i bulwarkiem, potem lody i plac zabaw dla dzieci w Gemini. Wieczorkiem natomiast mężuś zabrał nas na obiado-kolację z pizzą w tle. Pycha - Anker.

Właśnie leci Bad romance Lady Gagi i Petunia tańcuje tu obok. Bo wcześniej na bank broiła, cicho siedziała więc idę szukać co i gdzie dorwała :-D

Miłego dnia cioteczki! Ja się do pracy będę szykować, jutro też od od południa bo rano znowu sesja z jakimś facetem, który chce zostać facetem z okładki. Mam nadzieję, że jakieś ciacho :cool2:

he he Pati ma taki gust jak cii=ocia ANIA ,HMMMM:) FAJNIE , ZE TAKA MUZYKALNA , ZAPISUJ JA NA RYTMIKE CZY TAŃCE

SZOK,nie dosc,ze sslicznotka, to jeszcze taka zdolna i madra dziewczynka:) wrozki obdarzyly ja wszytkimi mozliwymi darami:-)

na wiosne:tak:

ja dochodze do siebie po lekendzie, Nadi wymiotowala flegma cala sobotnia noc, cale to badziewie zalegalo jej od 3 tyg, wkoncu lekarka polecila mi srodek no i odeszla flegma:confused:

w niedziele chcialm sie zrelaksowac na poznym sniadanku i pojechalimsy do Manekina- nalesnikarnia, wszytko bylo by pieknie,gdzyby nie...weszli nagle tescie.:baffled::nerd:
chyba nie musze mowic jak sie ucieszylam na ich widok....:growl:

od ich pierdzilenia nie moglam dokonczyc sniadania i mialam do bani caly dzien:no:
czemu ludzie gadaniem musza zatruwac innym dzien:wściekła/y:

uslyszalm miedzy innymi, ze oni bardzo ie martwia o L , bo on ta moja ciaza sie STRAZNIE przejmuje

i cos jeszcze co dobiilo mnie totalnie cytuje ""my bymsy woleli zebys Aniu rodzila naturalnie tym razem"

nossz qrwaaaaaaa mac koncert zyczen czy co:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::growl:

to ja jestem w ciazy i to zalezy od innych spraw czy moge rodzic sn czy cc, i TAK BARDZO MARTWIA SIE O SYNKA, no tak w sumie to on zyga od 4msc:no:

tak wiec rozumiecie dlaczego niedzile mialam do dooopy, porypani ludzie:crazy: dobrze,ze sie rzadko widujemy bo tych gadek to po prostu nie moge przetrawic:cool:

sory,ze tyle negatywnych emotionek na dzien dobry ale musialam sie wyzalic, bo dl L to jetss smieszne co mi tam gadali,dla mnie troche mniej smieszne:blink:zero taktu!
OJ Ania kocham takie gadki , kuźwa mać!!!!współczucia kochna , duzo cierpliwości i no stress!!!!

ja dzisija po kolezankach kawkuje i czekam do 15 , żeby Czarusia odebrac z przedszkola ...myslałam , że sie przejde na spacer , ale zimno i wiatrrzysko....
szkoda , że sie nikt z Was nie dał namówic na warsztaty decoupagu , ale mam dwie laseczki znalazłam więc nie bede sama, juz nie moge się doczekać...
dobra uciekma bo u kumpeli jestm , zycze milego dnia:)

Kasia bardzo ciekawe masz zainteresowania :tak: no i zdolności
hausa powodzenia na kursie
Iza gratki dla Patusi :-) i smacznego (fotogenicznego) ciacha jutro z rana ;-)
emkajot moze się wstrzymaj ze sprzedażą, po tych wszystkich ćwiczeniach i basenie na pewno sie przydadzą :tak:
Anja mi od gadek i światopoglądu mojej teściowej często niedobrze i spotkanie z nią zrypie mi zazwyczaj humor na jakiś czas, a Ty widzę ze masz to x 2 (u mnie chociaż teść spoko :-)) Jak najmniej spotkań z teściami Ci życzę :tak:

miałam T. cały weekend w domu, więc czas na maksa wykorzystany :-)
a dziś nudy okropne, do tego pogoda nie sprzyja spacerom, niby słonko ale potworny wiatr wieje

O kurczę Anja ale jazda..a miało być tak miło w niedzielny późny poranek... współczuję i nie wiem co doradzić,bo na "kochanych teściów" chyba nie ma lekarstwa...
W ciuchy S to już marne szanse żeby się wcisnąć a nawet jeżeli przyjdzie taki piękny dzień to kupię nowe:) co jakiś czas trzeba wymieniać garderobę.
A my poszliśmy na spacer, wiało ale nie było zimno aż tak, ważne było słoneczko:)
Mam nadzieję,ze mały zaśnie w miarę szybko,bo dziś jest wyjątkowo męczący i pokazuje swój charakterek...wrrr chyba ma po mnie:(

Witajcie babeczki we wtorkowy poranek.
Ja nie dawo wrociłam z badan dzis mialam badana glukoze fee jakie to slodkie , ze az potym mnie mdlilo- wlasnie zjadlam sniadanko bo tak zgłodnialam ze chyba konia z kopytami bym zjadla hhehe. a tak ogolem wszytko ok. pozdrawiam

Cześć brylanciki

Jakie ładne dzisiaj mamy słoneczko za oknem, aż chce się wyjść z domu.
Izka jak tam te ciacho, było oka na czym zawiesić, czy tylko jakiś narcyz?
ja dzisiaj na 17 na pierwsze zajęcia na prawko i strasznego mam stresa.
pozdrawiam

cześć laseczki
my właśnie wróciliśmy ze szczepienia. Tymuś strasznie się popłakał.. aż mi się serce krajało :( Ale w drodze powrotnej (byliśmy wózkiem) zasnął i śpi teraz na tarasie.. Jest wietrznie więc nigdzie daleko dziś nie idziemy to chociaż się wywietrzy na tarasie.
Zaszczepiliśmy w końcu 5w1 + wzw b. Za 6 tygodni kolejne szczepienie..

Dzień dobry,
Iza bidulek mały...całuski dla Tymusia!
Hausa pierwsze koty za płoty, a 17ta to ciężka godzina korków...powodzenia!! dasz radę i zadziwisz wszystkich!

My dziś po basenie to nie wychodzimy, była coś zimniejsza woda i nie chcę go dodatkowo wyziębić.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry,
Iza bidulek mały...całuski dla Tymusia!
Hausa pierwsze koty za płoty, a 17ta to ciężka godzina korków...powodzenia!! dasz radę i zadziwisz wszystkich!

My dziś po basenie to nie wychodzimy, była coś zimniejsza woda i nie chcę go dodatkowo wyziębić.
Mój skarbek dziś w południe:
5odn52.jpg

śliczny chlopczyk normalnie sama słodycz.... gratuluje ;)

reklama
Do góry