reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

:-)hej dziewczyny

wiam nowa koleżankę:happy2:, Bgusia ja jestem w 20-21 tyg:rofl2:, termin mam na 18 lipca(25), ja to badanie mam ok.26 tygodnia robić:tak: bardzo wspóczuje wymiotów , mi to na początku dokuczalo , ale w poruwnaniu z pierwszą ciąża to lajt na calego:-Dteraz juz o tym zapomialam:cool:, ogólnie się dobrze czuję , maly kpie , rozszalal się na calego , tylko od wdóch dni mam taki bol glowy , że po scianach chodze , dzisiaj Czarek zostal w domu bo nawet nie mailam sily nogi podnieść z óżka , teraz troche się przespalal i cosik lepiej , ale masakre mialam wczoraj i rano:baffled:
Anja a jak u Ciebie ....:happy2:
Niestety z mieszkanienm lub wolnym pokojem nic nie wiem:no:

reklama
witajcie

Witam Bogusia!!

U nas dziś był rodzinny dzień pod znakiem sprzątania:tak: Także jestem lekko zmęczona, ale nie aż tak, jutro już sama zostaje z dziećmi i powoli zaczynam się przygotowywać do wyjazdu do teściowej-jedziemy w czwartek :-) i wracamy po świętach:tak:
Także, trzeba będzie rzeczy do kupy zebrać i na wakacje jechać :cool2:Przynajmniej trochę będę mogła pospać:happy2:

narazie, uciekam dzieciaki kąpać.

a to propozycja na piątkowy wieczór:-p
http://www.ekhoz.com/wp-content/uploads/2007/09/kamasutra.jpg

Dobry wieczór brylanciki.
Długo mnie nie było, ale to przez to, ze nie mogłam się zalogować, bo ja przez facebooka się loguję.
Pozdrawiam Was mocno i witam nowe forumowiczki

cześć kobitki :-)
mamo w boju wow, ale urozmaicenie, na kilka wieczorów nawet wystarczy :-D fajnie że sobie odpoczniesz w gościnie, sprawnego pakowania :tak:
bogusia witaj :-)
emkajot i jak? wózeczek dojechał?

dopisałam się na spotkanie organizowane przez BB i Johnsona, mam nadzieję że dojdzie do skutku :tak:
T. na firmowej imprezce, obkupił mnie w łakocie żebym miała jakieś urozmaicenie, chyba rozstroju żołądka dostanę jak to pochłonę ;-)
mam Sherlocka z R.Downeyem do obejrzenia ale raczej zostawię na jutro a poszperam sobie na allegro :-)

miłego weekendu :-)

Witaj Bogusia -
Moi znajomi jakoś pod koniec marca zmieniają ekipę w mieszkaniu (tj wyprowadzają się ich starzy lokatorzy i będą kogoś szukać, nie wiem czy już mają czy nie) - mieszkanie to kawalerka z osobną kuchnią i łazienką - na Siedlcach na ul. Skarpowej. Oni jeszcze chcą tam zrobić mały remont (podłogi nowe i wymalować). jak cię interesuje to napisz, mogę się dowiedzieć co i jak.

A my dziś ambitne plany na sobotę - D. z Piotrkiem pojechali oglądać ryby w Akwarium i Skody w Groblewskim. Potem skręcamy regał i jedziemy na jazdę próbną nową Octavią. A wieczorem Quantophoniq w PFB :D

Dzień dobry :)
jakie gorące tematy wieczorową porą hehe niezłe:)
Wczoraj wózek dojechał, zjedliśmy obiadokolację i pojechaliśmy go wypróbować do Tesco- oczywiście pieluch już nie dostałam, dzis podjadę na Karwiny to może się załapię. Wózio sprawdził się rewelacyjnie, jestem baaardzo zadowolona- zwrotny, lekki, swietnie się składa i jest rewelacyjnie mały po złożeniu. Wieczorkiem był popcorn i oglądanie Dextera.

Iza masz piękny poranek w Parku!!!! My w Oliwie dzis tez będziemy ale popołudniu.A z mieszkaniem u mnie cisza niestety...
Ja dziś od rana miałam spięcie z męzem - ja nie wiem skad oni pochodza!

hej hausa:)
Mamo- udanego pakowania i wyjazdu!
Mirabelko- po obzarstwie albo herbatka mietowa albo rapaholin;)
Ana ja mam meza w domu ale jakby go nie było- chyba wolalabym aby byl na wyjezdzie.

witam dziewczynki!
cudne słoneczko aż chce się żyć:-D
ja zaraz na zakupy do reala - kaszki, mleczko ... itp:tak:
a potem może do siostry się wybierzemy - niedaleko bo 5 min od nas ale za to las, pole, jeziorko a też Osowa ;) no i moje siostrzenice co uwielbiają bawić się z Amelką więc odpocznę :-D. choć plan pobiegać na orbitreku :szok:

pozdrawiam! paaa :-)
emakjot kliknęłam na wizaż ;-)

reklama
witam w słoneczną niedzielę :-D
kasia_z gratulacje!

ale tu pusto przez week........
właśnie położyłam Amelkę na drzemkę przed basenem... bo jak nie pośpi to nici z pływania tak marudzi.

uciekam się powoli szykować, zmykam papa

Do góry