reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Cześć
A ja zrealizowałam postanowienie noworoczne i poszłam zapisać sie na prawko i od wtorku zaczynam teorie. dzisiaj chyba mój M. wstał lewa noga bo cały poranek marudzi.
miłego dnia

reklama
Dzień dobry:)
Kasia_z gratuluję i zazdroszczę talentu- ja nie jestem niestety uzdolniona plastycznie :(
Aredzimska miłego basenu, my wtorek 9.20 się pluskamy.
Hausa super! nie wyobrażam sobie zycia bez tej umiejętności, kocham jeździć.
dziś mamy dzien piżamowy i oboje z Tymkiem jesteśmy w piżamach- on w welurkowym pajacu a ja w piżamce sportowej, mamy lenia tzn. ja mam ,bo on oczywiście pełen zapału do poznawania świata. Rosołek wstawiłam rano, utłukłam piers z indyka i sama będę jeść- może któraś ma ochotę to zapraszam na obiadek .

Miłego popołudnia Zyczę !

Ostatnia edycja:
Hej laseczki :-)
Wpadam na chwilke. Patryk dzisiaj koło 20 juz sobie pojechał, więc ja znowu sama :-( Mały wieczorem marudny, idzie prawa dolna piątka, już ją czuc dokładnie i różki są na wierzchu, do tego miał dzisiaj troche zatwardzenie... No ale na szczescie teraz ładnie śpi, mam nadzieje ze do rana będzie spokojnie.
Buzka

Dzien dobry dziewczyny w poniedziałkowy poranek... przez weeked niestety niebyłam obecna gdyż sobie odpoczywałam :) życze milego dnia

Hej hej!

Kasia zdolniacho :-) oczywiście pochwalisz się komiksami? Jak tam nowe autko?

Beata - i co? Załapałaś się na pieluchy w Karwinach?

Monika - super, że na prawko się zapisałaś :tak: Mnie też korci, co jakiś czas mężowi napomykam, ale jakoś nie reaguje, chociaż to by było wielkie udogodnienie. A jeszcze Wy mi robicie smaka bo co rusz któraś się zapisuje ;-)

Martynka - no to dobrze, że już na wierzchu ten ząbek, może mu ulży teraz. Pat od kilku dni lekko marudna i w nocy sie budzi, lekki katarek i pokazuje za zęby że bolą. Czyli też jakaś piątka zaczyna się pchać.

Ogólnie moje dziecko w weekend załapało samo korzystanie z ubikacji. W szoku byłam jak zdjęcia rajstopy, usiadła na kibelek, zrobiła co trzeba, ubrała się i spuściła wodę. A jaka zadowolona. Teraz nocnik już tylko do kupek.
W sobotę miałam bardzo udaną sesję narzeczeńską w Oliwie, słoneczko faktycznie pięknie dopisało i chociaż miałam nadzieję na śnieżycę to tak też było dobrze ;-)
A w niedzielę wybraliśmy się na długi spacerek pieszo do Gdyni i bulwarkiem, potem lody i plac zabaw dla dzieci w Gemini. Wieczorkiem natomiast mężuś zabrał nas na obiado-kolację z pizzą w tle. Pycha - Anker.

Właśnie leci Bad romance Lady Gagi i Petunia tańcuje tu obok. Bo wcześniej na bank broiła, cicho siedziała więc idę szukać co i gdzie dorwała :-D

Miłego dnia cioteczki! Ja się do pracy będę szykować, jutro też od od południa bo rano znowu sesja z jakimś facetem, który chce zostać facetem z okładki. Mam nadzieję, że jakieś ciacho :cool2:

Dzien dobry:)

bogusia odpoczywaj,bo po porodzie nie bedzie kiedy ;)
Martynko te zeby to udreka wszystkich mam, niech juz wyjda i bedzie spokoj!
Iza oby jakies ciacho sie trafiło hihi a pieluchy tylko 3ki w kartonie wiec skonczyło sie,ze te pampersy które zostały ma na noc(zeby mi nie przeciekły ) a w lidlu kupiłam na dzień toujour,bo sie juz sprawdziły- jemu obojetne w co sika ;) Pati jest niesamowita! to juz masz praktycznie luzy.
Tymo ostatnio zmienił się w krzyczącą istotkę a taki był aniołek- teraz drze pyszcza jak nie może cokolwiek albo czegos nie dostaje do ręki- typu kable, telefony, piloty( juz sa pogryzione), nie poznaje go. czy to bunt 9miesiecznych maluchow???

Tymo gryzie kable? :szok::-D To jak mały króliczek hihi (miałam takiego też kable gryzł). Może też mu zęby jakieś idą skoro taki gryzoń...

Pat się kładzie na podłodze, ziemi, błocie, byle gdzie i beczy jak coś idzie nie po jej myśli... Zazwyczaj po każdym spacerku wszystko zdejmuję i do prania leci. Ale poza tym luzik całe szczęście, nie bije, nie gryzie, nie szczypie, chyba że w zabawie, ale lekko nie po złości.

I znowu tańczy :-D Zapiszę ją po 3 roku życia do jakiejś szkoły tańca :-D:-D:-D

Hej hej,

Izka - 8 maja będzie wernisaż w Dworku Artura, zapraszam :-) Co do autka to proces trwa ;-) Najlepsze ceny dają w Elblągu i Olsztynie, więc w pt D. jedzie do Elbląga i Olsztyna wycenić naszą starą Fabię, którą chcemy zostawić w rozliczeniu. Musimy mieć też rozliczenie roczne do leasingu, co głównie nie możemy go zrobić, bo potrzebujemy kwit z banku do ulgi, a kwit oczywiście nie od ręki tylko za dwa tygodnie ... pewnie za dwa miechy będzie to nowe autko :DDD Ale jesteśmy zdecydowani na Octavię Mint w kolorze beż cappuccino. :D

Maćka to możemy z Pati razem zapisać - Maciek też mocno tańczący. U nas w przedszkolu starsze grupy mają kurs tańca więc się pewnie załapie. :-)

Iza zęby jak nic, druga górna jedynka idzie,bo biedaczek wkłada do buzi wszystko i z całą siłą "masuje" dziąsełka wyszarpując . Dałam mu czopek vibrucol i teraz zasnął,bo biedny się męczył aż był spocony od tego marudzenia.

Kasia octavia rewelka- moja sąsiadka kupiła nową ( wcześniej miała fabię) i dała mi się przejechać - rewelka! ja bardzo lubię skody. Świetny wybór,bo cena jest stosunkowo niska do proponowanego wyposażenia oraz trwałości auta. Na wiosnę będziesz śmigać pachnącym nowością autkiem:)

Ciekawe czy mój Tymo też będzie tańczący ...
Wzięłam się za wystawianie swoich ciuchów w rozmiarze S - leżą w tej szafie i nie wiem na co czekają.

reklama
Ogólnie moje dziecko w weekend załapało samo korzystanie z ubikacji. W szoku byłam jak zdjęcia rajstopy, usiadła na kibelek, zrobiła co trzeba, ubrała się i spuściła wodę. A jaka zadowolona. Teraz nocnik już tylko do kupek.

SZOK,nie dosc,ze sslicznotka, to jeszcze taka zdolna i madra dziewczynka:) wrozki obdarzyly ja wszytkimi mozliwymi darami:-)

Wzięłam się za wystawianie swoich ciuchów w rozmiarze S - leżą w tej szafie i nie wiem na co czekają.

na wiosne:tak:

ja dochodze do siebie po lekendzie, Nadi wymiotowala flegma cala sobotnia noc, cale to badziewie zalegalo jej od 3 tyg, wkoncu lekarka polecila mi srodek no i odeszla flegma:confused:

w niedziele chcialm sie zrelaksowac na poznym sniadanku i pojechalimsy do Manekina- nalesnikarnia, wszytko bylo by pieknie,gdzyby nie...weszli nagle tescie.:baffled::nerd:
chyba nie musze mowic jak sie ucieszylam na ich widok....:growl:

od ich pierdzilenia nie moglam dokonczyc sniadania i mialam do bani caly dzien:no:
czemu ludzie gadaniem musza zatruwac innym dzien:wściekła/y:

uslyszalm miedzy innymi, ze oni bardzo ie martwia o L , bo on ta moja ciaza sie STRAZNIE przejmuje

i cos jeszcze co dobiilo mnie totalnie cytuje ""my bymsy woleli zebys Aniu rodzila naturalnie tym razem"

nossz qrwaaaaaaa mac koncert zyczen czy co:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::growl:

to ja jestem w ciazy i to zalezy od innych spraw czy moge rodzic sn czy cc, i TAK BARDZO MARTWIA SIE O SYNKA, no tak w sumie to on zyga od 4msc:no:

tak wiec rozumiecie dlaczego niedzile mialam do dooopy, porypani ludzie:crazy: dobrze,ze sie rzadko widujemy bo tych gadek to po prostu nie moge przetrawic:cool:

sory,ze tyle negatywnych emotionek na dzien dobry ale musialam sie wyzalic, bo dl L to jetss smieszne co mi tam gadali,dla mnie troche mniej smieszne:blink:zero taktu!

Ostatnia edycja:
Do góry