reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

witam!
A ja dziś w pracy byłam. Amelka dzisiaj pierwszy raz z babcią na cały dzień została. Obie zadowolone :-D :-D :-D

emkajot cudne oczęta me ten twój synuś :tak: :-)

bogusia czyli glukozę masz już za sobą więc szybko zapomnij :baffled: i dalej ciesz się błogosławionym stanem

ivi Amelka też płakała przy pierwszym szczepieniu, ale potem już było lepiej :-D

hausa powodzenia!

idę na kolacyjkę! jutro też do pracy

reklama
cześć dziewczyny
mamy problemy z netem, teraz łączę się przez telefon T. , chyba zmienimy dostawcę internetu
kilka dni może potrwać przerwa, pozdrawiam :-)

hej dziewczyny... za to dzis mam kiepski dzien ..caly dzien wlozku normalnie oslabienie i bol glowy moze moj men mnie czym zarazil bo wczoraj przyszedl taki przeziebiony masakra. oki ide dalej sie polozyc pozdrawiam

hej ja tez mam kiespki dzionek , od Czarka sie zarazilam i katarzysko mnie dopadlo ...grrrgardlo tez boli ..cholera, cczym moge się wspomóc?????

emkajot , ale masz slodziaka:))))!!!!

dzis pogoda do bani- tez bym caly dzien spala a tu mala wariuje az milo:szok::cool2:, dom jest w takim stanie jakby cos piep....wszytko fruwa:szok::baffled:
wale , L jeszcze w pracy:confused: bedzie sprzatal po corence,2gi etat ma dzis zapewniony:-D
dzien lenia- obiad z baru byl, na szczecie malej smakowal lepiej niz moj:sorry2:

Ania czosnek,miod, cytyna i occilocilum :)

Ana na garlo najlepszy Bioparox w ciazy, nie przenika do krwioobiegu-dziala miejscowo i zabija bakterie..wlasnie przezywam straszy bol gardla.. zostal mi po ciazy ten lek i psikam. jest duzo lepiej. moze masz go w domu? czesto lekarze zapisuja i pozniej zostaje

nie wszystkie kobitki mnie mają na naszej klasie... wiec wrzucam jedno foto byscie nei zapomnialy jak moj Antonio wyglada...(to bylo w szpitalu, nie mam takiego łóżeczka w domu hihihi)

witam
ja po kolejnym dniu w pracy

w ciąży i nie tylko brałam bioparox - chyba jeden z moich ulubionych leków bo szybko przychodzi ulga ;-)

WildWind śliczne oczęta ma Twój synuś :tak:

w takim razie ja także pochwalę się swoją córcią :-D

DSC04013..jpg

dobranoc ;)

reklama
Hej dziewczyny :)
ja wczoraj byłam w Oliwie u rodziców a dziś jade do kumpelki do Sopotu, pożniej do Gdyni na chwile więc wybywam.
Antoś jest przesłodki!!! i takie blue oczka!
Amelkę ogladam klikajac na konkurs ;)
Ja tantum verde na gardło w ciązy i teraz tez, nawet dobrze działało..
Anja łożeczko fajowe a na jak długo wystarczy?? a cena tez nie niska... a i ważne,ze można zainstalować barierkę ochronna dla małej żeby nie fiknęła podczas snu.

Apropo zakupów ja wreszcie znalazłam dla siebie nawigacje- ma duzy wyświetlacz co jest dla mnie bardzo wazne, bo mialam mio i jakos mi nie lezał.
http://lokalizacja.info/aktualnosci-i-artykuly/aktualnosci/navigon-8110-nowy-wymiar-nawigacji.html

Ostatnia edycja:
Do góry