reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

witam!
A ja dziś w pracy byłam. Amelka dzisiaj pierwszy raz z babcią na cały dzień została. Obie zadowolone :-D :-D :-D

emkajot cudne oczęta me ten twój synuś :tak: :-)

bogusia czyli glukozę masz już za sobą więc szybko zapomnij :baffled: i dalej ciesz się błogosławionym stanem

ivi Amelka też płakała przy pierwszym szczepieniu, ale potem już było lepiej :-D

hausa powodzenia!

idę na kolacyjkę! jutro też do pracy

reklama
cześć dziewczyny
mamy problemy z netem, teraz łączę się przez telefon T. , chyba zmienimy dostawcę internetu
kilka dni może potrwać przerwa, pozdrawiam :-)

hej dziewczyny... za to dzis mam kiepski dzien ..caly dzien wlozku normalnie oslabienie i bol glowy moze moj men mnie czym zarazil bo wczoraj przyszedl taki przeziebiony masakra. oki ide dalej sie polozyc pozdrawiam

hej ja tez mam kiespki dzionek , od Czarka sie zarazilam i katarzysko mnie dopadlo ...grrrgardlo tez boli ..cholera, cczym moge się wspomóc?????

emkajot , ale masz slodziaka:))))!!!!

dzis pogoda do bani- tez bym caly dzien spala a tu mala wariuje az milo:szok::cool2:, dom jest w takim stanie jakby cos piep....wszytko fruwa:szok::baffled:
wale , L jeszcze w pracy:confused: bedzie sprzatal po corence,2gi etat ma dzis zapewniony:-D
dzien lenia- obiad z baru byl, na szczecie malej smakowal lepiej niz moj:sorry2:

Ania czosnek,miod, cytyna i occilocilum :)

Ana na garlo najlepszy Bioparox w ciazy, nie przenika do krwioobiegu-dziala miejscowo i zabija bakterie..wlasnie przezywam straszy bol gardla.. zostal mi po ciazy ten lek i psikam. jest duzo lepiej. moze masz go w domu? czesto lekarze zapisuja i pozniej zostaje

nie wszystkie kobitki mnie mają na naszej klasie... wiec wrzucam jedno foto byscie nei zapomnialy jak moj Antonio wyglada...(to bylo w szpitalu, nie mam takiego łóżeczka w domu hihihi)

witam
ja po kolejnym dniu w pracy

w ciąży i nie tylko brałam bioparox - chyba jeden z moich ulubionych leków bo szybko przychodzi ulga ;-)

WildWind śliczne oczęta ma Twój synuś :tak:

w takim razie ja także pochwalę się swoją córcią :-D

DSC04013..jpg

dobranoc ;)

reklama
Hej dziewczyny :)
ja wczoraj byłam w Oliwie u rodziców a dziś jade do kumpelki do Sopotu, pożniej do Gdyni na chwile więc wybywam.
Antoś jest przesłodki!!! i takie blue oczka!
Amelkę ogladam klikajac na konkurs ;)
Ja tantum verde na gardło w ciązy i teraz tez, nawet dobrze działało..
Anja łożeczko fajowe a na jak długo wystarczy?? a cena tez nie niska... a i ważne,ze można zainstalować barierkę ochronna dla małej żeby nie fiknęła podczas snu.

Apropo zakupów ja wreszcie znalazłam dla siebie nawigacje- ma duzy wyświetlacz co jest dla mnie bardzo wazne, bo mialam mio i jakos mi nie lezał.
http://lokalizacja.info/aktualnosci-i-artykuly/aktualnosci/navigon-8110-nowy-wymiar-nawigacji.html

Ostatnia edycja:
Do góry