reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Anja dziękuje, zapewne się wybiore na konsultację jak sie do niej dostane hahaha. Te zeby już się snią a jeszcze z nimi nie zaczęłam....i też czytałam w necie o tym jak nie chcą poprawiać spapranej roboty! Serdecznie Tobie współczuję !
Scalingu ani wybielania do tej pory nie miałam, zeby nie łapią tak osadu i dzięki temu nie mam kamienia a wybielanie może kiedys - choć wiem,że jak już się raz zrobi i naruszy strukturę szkliwa to trzeba powtarzać co jakiś czas... Jestem za to prawie pewna,ze bede musiała miec dwie licówki na gorne jedynki,bo po wyprostowaniu będą okropne- sa poodpryskiwane i starte przez krzywy zgryz..

A może od razu protezki- ładne i tyle nie kosztują ;-)

Wild buziaki dla Dzieciaczków!!! I dla Ciebie tez :-p

Macie jakieś plany na wieczór?? ja mam ochotę zostawić Małego mężowi i gdzieś wybyć... a może któraś też ma ochotę????? jakaś dobra kawka z ciachem i pogaduchy??

reklama
Beatka a to musi być koniecznie dzisiaj? Może wpadnij jutro na Pokład - potańczymy, poznasz niektóre babeczki z BB...

Właśnie czy któraś może już się zdeklarować czy będzie jutro? Żebym sama tam jak palec nie została hihi ;-) Marta - jak samopoczucie? Dasz radę jutro?

No i właśnie jakby któraś z Gdańska jechała to może z Beatką?

Anja - dużo zdrówka dla Waszej czwóreczki!

O zębach to się nie wypowiadam nawet... może i są w miarę proste ale szare i też o wybielanie krzyczą :no:

No popisałam chwilkę i wracam do zdjęć! Korzystam z tego, że laski śpią.

Iza bardzo dziękuję za zaproszenie, niestety nie mogę . Maż ma weekend zawalony pracą - to raz a dwa,że właśnie trochę mi szkoda 100zl za powrotne taxi a jechać autem na nocną imprę - chcialabym jakies dwa driny walnąć..;-) także niestety u mnie jutrzejszy pokład odpada.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hej Kobitki :-)

Miliony lat swietlnych mnie u Was nie bylo, to tez postanowilam zajrzec i skrobnac jakies pozdrowionka :-)
Widze, ze sporo "nowych" forumowych ciotek dolaczylo do kobiet brylantow-witam wszystkie serdecznie :-D

Zafasolkowanym serdecznie gratuluje, rozpakowanym dwa razy tak a tym, ktore w brzuchach maja pustki poganiam do roboty:-p

Marta-serdecznie gratuluje ponownego zamazpojscia z tym samym mezczyzna. Wygladalas pieknie, a i imprezka po fotkach widac ze udana :-)

Caluje Was wszystkie mocno i cieplo !

Anja, a napisz mi ile kosztuje w sumie wybielanie i co ile trzeba od nowa? Bo się zastanawiam...

800 ale szczerze lepiej scaling co 3msc,dobra pasta i elektryczna szczoteczka, u mnie to mus bo pije duzo czerwonego wina i kawe- teraz jestem na odwyku:confused2:

Anja dziękuje, zapewne się wybiore na konsultację jak sie do niej dostane hahaha. Te zeby już się snią a jeszcze z nimi nie zaczęłam....i też czytałam w necie o tym jak nie chcą poprawiać spapranej roboty! Serdecznie Tobie współczuję !

wiesz w stanach wiekosc gwiazeczek zaklada licowki na wszystkie zeby i z bani ale na 2 szuflady to w polsce nie robia chyba i duzo salaty kosztuje:eek:

ja sie czuje FATALNIE - haftalam cala noc ,dzisiaj spie caly dzien bo glowa mi peka i jem tylko jakes bulki i ryz:no:

Anja ja od lat elektryczna szczoteczka :-) polecam wszystkim... wina czerwonego nie pijam , cole czasem( w ciązy mialam jazde na cole) a kawa to z mlekiem wiec mało mi barwi . A licówki tylko na dwie gorne jedynki a kosztuje jedna nawet do 2 tys:( nie wiem jak ja sie z tym zabiore...
Co za cholerny wirus !!!! fuck!

Andziaa pozdrówka!

i nigdzie nie pojechałam za to mąz z kotami do weta ,bo jeden ma uszy leczone a drugi chyba dostał alergii na jedzenie- to kużwa nie wiem co one mają jesc!! i tak ich karma fortune kosztuje.shit happens:crazy:
to sobie poprzeklinałam.

Ja też wpadnę ponarzekać... dzisiaj miałam czwórkę dzieci - jestem strzępkiem siebie :sorry2: Wiem, że się powtarzam, ale podziwiam multimamy...
W dodatku Petunia rozbawiona i zasnąć ni grzyba nie chciała. Teraz chwilowo cisza, może zasnęła :confused:

A mąż akurat dzisiaj wykorzystał sobie karnet na masaż tajski, który mu Mikołaj pod choinkę przyniósł. Wyrelaksował się chłopak za wszystkie czasy - aż mi podziękował jak wrócił i powiedział, że mi też może taką przyjemność sprawić :szok: Za co z kolei ja podziękowałam i zamówiłam sobie wizytę u kosmetyczki Marty - a co, też chcę tak ślicznie wyglądać :-D

Anja - jeśli to to samo paskudztwo co padło na moją rodzinkę to jutro już będziesz jak nowo narodzona. Dużo zdrówka. A jak Nadusia to przechodzi?

Anetka - jak miło, że się odzywasz :-) Kopę lat! Co tam u Was słychać? Jak Zosia się rozwija? Widziałam zdjęcia na NK - sama słodycz, jak wszystkie nasze bejbusy trójmiejskie :tak:

Beatka - no to masz francuskie pieski :rofl2: w domu, faktycznie nic tylko wątróbki, ozorek :-p

Izuniu
Szczęścia, zdrowia, pomyślności
Czerp z życia same radości!
Niech los Ci zawsze sprzyja,
A co złe niech Cię omija.
Dużo słodkości, szczęścia w miłości
Samych luksusów, milion całusów.
Niech odejdą precz gorycze
Z głębi serca Tobie życzę.
O czym myślisz, o czym marzysz
Niech Ci w życiu się przydarzy!
zdjecie1729_2.jpg