reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Aredzimska - jak Ci na imię? Czy już pisałaś a ja nie doczytałam? A za futerkiem trudno się stęsknić jak mieszka kilka domów dalej ;-)
Co porabiacie lasencje że Was nie ma?
Już się melduję - Amanda :)
Za kotkiem tęsknię bo niby do rodziców blisko, ale jakoś rzadko tam jestem :) bynajmniej ostatnio przez te śniegi:)

A ja dziś lenia miałam i na obiadek do siostry mojej się wybraliśmy. Też mieszka niedaleko ok 5 min samochodem. Moje dwie siostrzenice zajęły się Amelką więc odpoczęłam troszkę i gotować nie musiałam :-D

Mąż właśnie usypia Amelkę, więc mam chwilkę na komputerek :)

pozdrawiam :)

reklama
Dobry Wieczór:-)

Iza oczywiście w swoim zywiole!

Ana mocno trzymam kciuki za przetarg! MOOOOCNO! i włąsnie nie piszesz jak się czujesz!!!

Amanda koci super! ja mam kota na puncie kota :laugh2:

Ja dziś troche pracowałam w domu, podłogi plus łazienka plus prania małego ciuchów i część zabawek,bo wszystko "je" więc co jakiś czas muszę je "odchrupkować" .
Mój mały też jeszcze nie śpi, broi w łóżku ale zapewne padnie niebawem.

Anja - ale bym wpadła obejrzeć Was album ślubny, narobiłaś mi smaka straszliwego :laugh2:
zapraszam w przyszlym tygodniu-bo na razie u nas szpital:confused2:kolega nadinki przyniosl jakiego wirusa, sieklo nas wszystkich. Luciu oczywiscie NAJCIEZEJ chorowitki:rofl2:

Ania a dzis mi sie snilo,ze biegalymsy po Rewie, ja szukalam dzialki ,wszytko bylo mega zabudowane,nawet jakies wiezowce:cool: jak sie czujesz?

zapomniałam dodać,ze mialam wczoraj konsultacje ortodontyczna:( musze jeszcze sie z dwoma skonsultowac,bo tak radza inni .. a werdykt brzmi: usunąć 3!!! zęby w tym dwa górne i górny łuk ma mieć dodatkowo szynę do przesuwania. Koszt 2,700 za łuk( nie mówie już o dodatkowych kosztach...) to w Impladencie na Kowalach. Kolega robił w klinice zdrowego usmiechu ale podobno jeden z lekarzy przeciaga zdjecie aparatu w nieskonczonosc..wiec tam sie nie zjawie.. Anja a gdzie Ty zakładałas i czy byłaś zadowolona?? Jak z zamkami itd?

Emka ja tez troche chora.. metalozlom zakladalam u dr Slominskiej,aparat i inne super
, teraz mam retainer
na wizyte sie mega dlugo czeka ale podobno jest najlpesza orto w miescie,z tymze ,ona idzie juz na emeryture a biznes przekazuje corce i zienciowi o do nichjuz taka przekonana nie jestesm:-p
,sproboj jescze DeNTAL SPA na grunwaldzkiej,dr Honorata jakas tam, bylam u niej raz

ja mialam jeszcze zabieg chirugcziny,ktory mi spier...na AM i musialam miec prywatnie u damiana w wawie poprawiane:crazy:ile wydalam na moje zeby to smiech,scalling co 3msc,wybielanie etc... moglabym zajebista fura jezdzic za ta kase ,ale *******ec to *******ec:-D:rofl2:

hej,hej:tak:

właśnie ze spotkania z brzuchatką wróciłam, bardzo fajna kobietka,także w maju będę mieć debiut:-p:tak:jestemjakaś zmęczona, głowa boli, jutro latanie po urzędach a sob i ndz szkoła... ech, już mi się nie chce:cool:
ana:powodzenia z przetargiem!!
anja:dużo zdrówka:tak:
marta: mam nadzieję, że za niedługo wiosna zawita:tak:

kochane idę spać, bo mi się oczy zamykają.:confused2: do jutra:happy:

Beata, to dla ciebie, decyzja jestMEGA wazna bo jak sie cos spapra to zeby beda ci latac aponowne ustawienie jest trudne i potem ortodaci nie chce poprawic po swoich kolegach

tutaj ja chodzilam
slominska.pl | Gabinet ortodontyczny dr n. med. Anna Wojtaszek-Słomińska

tam chodze na scalling i wybielanie,zaliczylam jedna wizyte u orto,majadosc dobre opinie na trojmiasto.pl

DentalSpa

pochodz, popytaj o opinie,ceny,program leczenia etc

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry