reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Anja dziękuje, zapewne się wybiore na konsultację jak sie do niej dostane hahaha. Te zeby już się snią a jeszcze z nimi nie zaczęłam....i też czytałam w necie o tym jak nie chcą poprawiać spapranej roboty! Serdecznie Tobie współczuję !
Scalingu ani wybielania do tej pory nie miałam, zeby nie łapią tak osadu i dzięki temu nie mam kamienia a wybielanie może kiedys - choć wiem,że jak już się raz zrobi i naruszy strukturę szkliwa to trzeba powtarzać co jakiś czas... Jestem za to prawie pewna,ze bede musiała miec dwie licówki na gorne jedynki,bo po wyprostowaniu będą okropne- sa poodpryskiwane i starte przez krzywy zgryz..

A może od razu protezki- ładne i tyle nie kosztują ;-)

Wild buziaki dla Dzieciaczków!!! I dla Ciebie tez :-p

Macie jakieś plany na wieczór?? ja mam ochotę zostawić Małego mężowi i gdzieś wybyć... a może któraś też ma ochotę????? jakaś dobra kawka z ciachem i pogaduchy??

reklama
Beatka a to musi być koniecznie dzisiaj? Może wpadnij jutro na Pokład - potańczymy, poznasz niektóre babeczki z BB...

Właśnie czy któraś może już się zdeklarować czy będzie jutro? Żebym sama tam jak palec nie została hihi ;-) Marta - jak samopoczucie? Dasz radę jutro?

No i właśnie jakby któraś z Gdańska jechała to może z Beatką?

Anja - dużo zdrówka dla Waszej czwóreczki!

O zębach to się nie wypowiadam nawet... może i są w miarę proste ale szare i też o wybielanie krzyczą :no:

No popisałam chwilkę i wracam do zdjęć! Korzystam z tego, że laski śpią.

Iza bardzo dziękuję za zaproszenie, niestety nie mogę . Maż ma weekend zawalony pracą - to raz a dwa,że właśnie trochę mi szkoda 100zl za powrotne taxi a jechać autem na nocną imprę - chcialabym jakies dwa driny walnąć..;-) także niestety u mnie jutrzejszy pokład odpada.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hej Kobitki :-)

Miliony lat swietlnych mnie u Was nie bylo, to tez postanowilam zajrzec i skrobnac jakies pozdrowionka :-)
Widze, ze sporo "nowych" forumowych ciotek dolaczylo do kobiet brylantow-witam wszystkie serdecznie :-D

Zafasolkowanym serdecznie gratuluje, rozpakowanym dwa razy tak a tym, ktore w brzuchach maja pustki poganiam do roboty:-p

Marta-serdecznie gratuluje ponownego zamazpojscia z tym samym mezczyzna. Wygladalas pieknie, a i imprezka po fotkach widac ze udana :-)

Caluje Was wszystkie mocno i cieplo !

Anja, a napisz mi ile kosztuje w sumie wybielanie i co ile trzeba od nowa? Bo się zastanawiam...

800 ale szczerze lepiej scaling co 3msc,dobra pasta i elektryczna szczoteczka, u mnie to mus bo pije duzo czerwonego wina i kawe- teraz jestem na odwyku:confused2:

Anja dziękuje, zapewne się wybiore na konsultację jak sie do niej dostane hahaha. Te zeby już się snią a jeszcze z nimi nie zaczęłam....i też czytałam w necie o tym jak nie chcą poprawiać spapranej roboty! Serdecznie Tobie współczuję !

wiesz w stanach wiekosc gwiazeczek zaklada licowki na wszystkie zeby i z bani ale na 2 szuflady to w polsce nie robia chyba i duzo salaty kosztuje:eek:

ja sie czuje FATALNIE - haftalam cala noc ,dzisiaj spie caly dzien bo glowa mi peka i jem tylko jakes bulki i ryz:no:

Anja ja od lat elektryczna szczoteczka :-) polecam wszystkim... wina czerwonego nie pijam , cole czasem( w ciązy mialam jazde na cole) a kawa to z mlekiem wiec mało mi barwi . A licówki tylko na dwie gorne jedynki a kosztuje jedna nawet do 2 tys:( nie wiem jak ja sie z tym zabiore...
Co za cholerny wirus !!!! fuck!

Andziaa pozdrówka!

i nigdzie nie pojechałam za to mąz z kotami do weta ,bo jeden ma uszy leczone a drugi chyba dostał alergii na jedzenie- to kużwa nie wiem co one mają jesc!! i tak ich karma fortune kosztuje.shit happens:crazy:
to sobie poprzeklinałam.

Ja też wpadnę ponarzekać... dzisiaj miałam czwórkę dzieci - jestem strzępkiem siebie :sorry2: Wiem, że się powtarzam, ale podziwiam multimamy...
W dodatku Petunia rozbawiona i zasnąć ni grzyba nie chciała. Teraz chwilowo cisza, może zasnęła :confused:

A mąż akurat dzisiaj wykorzystał sobie karnet na masaż tajski, który mu Mikołaj pod choinkę przyniósł. Wyrelaksował się chłopak za wszystkie czasy - aż mi podziękował jak wrócił i powiedział, że mi też może taką przyjemność sprawić :szok: Za co z kolei ja podziękowałam i zamówiłam sobie wizytę u kosmetyczki Marty - a co, też chcę tak ślicznie wyglądać :-D

Anja - jeśli to to samo paskudztwo co padło na moją rodzinkę to jutro już będziesz jak nowo narodzona. Dużo zdrówka. A jak Nadusia to przechodzi?

Anetka - jak miło, że się odzywasz :-) Kopę lat! Co tam u Was słychać? Jak Zosia się rozwija? Widziałam zdjęcia na NK - sama słodycz, jak wszystkie nasze bejbusy trójmiejskie :tak:

Beatka - no to masz francuskie pieski :rofl2: w domu, faktycznie nic tylko wątróbki, ozorek :-p

Izuniu
Szczęścia, zdrowia, pomyślności
Czerp z życia same radości!
Niech los Ci zawsze sprzyja,
A co złe niech Cię omija.
Dużo słodkości, szczęścia w miłości
Samych luksusów, milion całusów.
Niech odejdą precz gorycze
Z głębi serca Tobie życzę.
O czym myślisz, o czym marzysz
Niech Ci w życiu się przydarzy!
zdjecie1729_2.jpg