reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Aniu- ucaluj Antosia 2latka!!!!!
zdrowka dla dzieciaczkow:tak:

Emka, twoj Tymus wyglada zupelnie jak Nadinka byla w jego wieku,ja juzsieneimoge doczekac niemowlaczka w domu znow, z drugiej strony te nieprzespane noce i inne:confused2:
oto Nadisia jako 6/7 msc;-)

Załączniki

• mala dusia2.jpg
    mala dusia2.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:
reklama
Jestem żyję...
Goście już pojechali,a my teraz dopiero odpoczywamy Ja z tego wszystkiego dostałam gorączki,mielismy jechać na narty i nie pojechaliśmy,Grzesiek ma spuchnięte prawe oko w kąciku i wygląda jak po walce bokserskiej,Oliwia jest mega marudna bo idą jej ząbki a ja wyglądam jak widmo,bo nawet nie mam kiedy się wyspać.
Z dobrych wiadomości młoda ma już swoje łóżko i szybko się do niego przyzwyczaiła,gorzej ze mną,bo w nocy pielgrzymuje do naszego łóżka i muszę ją odkładać do jej łóżeczka.

Jakby któraś miała ochotę na kawę to zapraszam...

p.s w sobotę o której się widzimy?

Dzień dobry Wszystkim:)

DZIŚ DZIEŃ KOTA WIĘC WSZYSTKIM FUTRZAKOM ŻYCZĘ ABY NIGDY NIE SPOTKAŁY AUTA NA SWOJEJ DRODZE I ABY ICH BRZUSZKI BYŁY ZAWSZE PEŁNE!

Anja to mam szanse na ładnego chłopca skoro Nadinka teraz taka śliczna :)

Apropo niemowlaków- jak się czuje Twoj brzuszek??? Ja nie miałam nieprzespanych nocy z Tymo, nie wiadomo jednak jak bedzie z nastepnym:rofl2:

Hej MArciu! Raz jeszcze ogromne gratulacje!! Ale masz teraz teraz wyzwanie! mam nadzieję, ze się szybko przyzwyczai. kurcze kazdy wiek ma inne problemy wychowawcze- jak juz myslisz,ze jest dobrze to cos wyskakuje! trzymam kciuki !

Hej kochane kobitki!

Marta - uff, dobrze że się odezwałaś, bo martwiłam się po tym lakonicznym smsie. Powodzenia z Oliwką, oby szybko załapała gdzie jej łóżeczko teraz jest. Jakie jednak kupiliście?
Spotykamy się w sobotę o 20:00 - jakby komuś nie pasowało to poczekam :-) Mam nadzieję, że zbierze się spory tłumek :-D

Aredzimska - super masz futerko :happy:

Anja - szybko zleci, ani się obejrzysz, spytaj naszych świeżynek-mamusiek, Iwonki i Caroli. A wyglądasz kwitnąco w błogosławionym stanie :-)

Martyna - WOW :szok: Podziw wielkie! Złotą rączkę ma w domu Patryk!

Wczoraj jednak pojechaliśmy po dzieci.... babcia jednak nie chciała się nimi dłużej zająć, tata sobie coś ubzdurał...

Dzień doberek

Powoli dochodzę do siebie,gorzej z Grześka okiem :-(
Dzisiaj się nie wyspałam.Oliwia non stop pielgrzymowała do naszego łóżka.Na dodatek miałam dziwny sen..śniło mi się,że byłam na porodówce,napisałam Izie smsa,że jestem rodzę,bo wody mi odeszły i nagle przyszedł jeden skurcz party i na tym koniec skurczy bo cała akcja porodowa się zatrzymała...Później się obudziłam,bo Grzesiek wstawał do pracy...
Dzisiaj umawiamy się ze stolarzem i zabieramy się pełną parą za kuchnie no i o 16 jedziemy oglądać samochód,bo w nasz już nie będziemy inwestować...

Ciężko mi wrócić do rzeczywistości czyli siedzenia samej w domu z Oliwią..
Już tak czekam na wiosnę...

Miłego dnia

cześc dziewczyny

ALE PIEKNE ZDJECIA:tak::szok:Marta wyglądałaś przepieknie:tak:

dziewczyny tez oczywiście :-), widze po relacjach , że imprezka sie udała:tak: super!!!!

Aniu dużo zdrówka dla solenizanta i Jaśminki , trzymajcie sie dzielnie....

Emkajot bobasek sliczny ., tylko tulić:)

u mnie powoli , Czarewk już zdrowy od wtorku pusciłłam go do przedszkola, nawet sie cieszy , a juz myslałam , ze po takim długim okresie nieobecności ten powrót bedzie płaczliwy....
ja ciagle na etapie szukania mieszkania i załatwiania spraw z tym zwiazanym....w poniedziałek mam przetarg na mieszkanie za całkiem przyzwoitą ceną , na pogórzu gornym , za 200 tys jak sie uda to na wiosne sie wprowadzamy a jak nie to rax kozie smierć budujemy sie bo juz mamy ekipę, która w miare tanio sie oferuje.
Mój maz znowu przylatuje w piątek , ja może za dwa tyg polece sobie z zCzarkiem do Norwegii.

a jak tam nowo upieczone mamuski , dzieciaczki sie dobrze mają?

reklama
Hej kobietki! Meldować się :-)

Ana - no to oby wszystko poszło według Waszej myśli, trzymam kciuki. Jak samopoczucie?

Marta - oho czyżby prezent ślubny od męża z tym snem "proroczym"? :-D:rofl2::-D A Grzesiek wybrał się z tym okiem do lekarza? Jak już oboje dojdziecie do pełni sił to będę Was nękać o sesję poślubną :tak: Te zdjęcia, które teraz obrabiam są tak piękne, że nie mogę się doczekać kolejnej sesji :-)

Aredzimska - jak Ci na imię? Czy już pisałaś a ja nie doczytałam? A za futerkiem trudno się stęsknić jak mieszka kilka domów dalej ;-)

Anja - ale bym wpadła obejrzeć Was album ślubny, narobiłaś mi smaka straszliwego :laugh2:

Co porabiacie lasencje że Was nie ma?

Do góry