caroline.g
Lutowa Mamuśka '10 ;)
Cześć Dziefczynki
Ana - na poprawę nastroju ;-)
Emkajot - nie będę pisała nazwiska, bo nie ma sensu... Ja nie kwestionuję, że ona jest dobrym specjalistą w swojej dziedzinie, ale fakt, iż nie rozmawia, nie wyjaśnia etc. daje wiele do myślenia...
No cóż, jeśli będę ponownie w ciąży, poprowadzi ją już inny lekarz.
A taką właśnie super babeczkę gin jak Twój Pan doktor miałam w Krakowie... zresztą prowadziła i prowadzi również wiele ciąż moich znajomych (w tym również mojej sister) i nikt żadnego złego słowa na nią powiedzieć nie może.
Dzięki za info o ciśnieniu. Wiesz, ja pierwszy raz miałam takie wysokie :-)
Hausa - sprawdź, czy w tej niskiej cenie nie ma kosztów ukrytych
Wiem, że temperatura za oknem nie jest zachęcająca do spacerów, ale słoneczko tak!
Chyba wybiorę się gdzieś zaraz...
Miłego dzionka.
Ana - na poprawę nastroju ;-)
Emkajot - nie będę pisała nazwiska, bo nie ma sensu... Ja nie kwestionuję, że ona jest dobrym specjalistą w swojej dziedzinie, ale fakt, iż nie rozmawia, nie wyjaśnia etc. daje wiele do myślenia...
No cóż, jeśli będę ponownie w ciąży, poprowadzi ją już inny lekarz.
A taką właśnie super babeczkę gin jak Twój Pan doktor miałam w Krakowie... zresztą prowadziła i prowadzi również wiele ciąż moich znajomych (w tym również mojej sister) i nikt żadnego złego słowa na nią powiedzieć nie może.
Dzięki za info o ciśnieniu. Wiesz, ja pierwszy raz miałam takie wysokie :-)
Hausa - sprawdź, czy w tej niskiej cenie nie ma kosztów ukrytych
Wiem, że temperatura za oknem nie jest zachęcająca do spacerów, ale słoneczko tak!
Chyba wybiorę się gdzieś zaraz...
Miłego dzionka.