reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Cześć Dziefczynki :happy2:

Ana - na poprawę nastroju ;-)

Emkajot - nie będę pisała nazwiska, bo nie ma sensu... Ja nie kwestionuję, że ona jest dobrym specjalistą w swojej dziedzinie, ale fakt, iż nie rozmawia, nie wyjaśnia etc. daje wiele do myślenia...
No cóż, jeśli będę ponownie w ciąży, poprowadzi ją już inny lekarz.
A taką właśnie super babeczkę gin jak Twój Pan doktor miałam w Krakowie... zresztą prowadziła i prowadzi również wiele ciąż moich znajomych (w tym również mojej sister) i nikt żadnego złego słowa na nią powiedzieć nie może.
Dzięki za info o ciśnieniu. Wiesz, ja pierwszy raz miałam takie wysokie :szok::-)

Hausa - sprawdź, czy w tej niskiej cenie nie ma kosztów ukrytych :tak:

Wiem, że temperatura za oknem nie jest zachęcająca do spacerów, ale słoneczko tak! :tak:
Chyba wybiorę się gdzieś zaraz...

Miłego dzionka.

reklama
Hej dziewczyny,
Wy tu piękne brzuszki pokazujecie a ja się "rozsypuję" - i nie mówię tu o rozwiązaniu ciąży :( Może któraś miała juz "coś" takiego.
Chciałam dobrze zrobić synkowi - bo się strasznie kręcił i było mu ciasno, więc położyłam się spać na podłodze. Oczywiście dwa koce, jakiś podkład wełniany. Ale co z tego. Dopadły mnie bóle stawów - kolanowych i łokciowych. Do tego wieczorem napuchnięte nogi i mrowienie w dłoniach. A rano jak wstałam dłonie miałam jak baloniki :(. Jakiś koszmar !!!
Dostałam lekarstwa - ponoć niesterydowe - ale dużej poprawy nie ma...
Czy to możliwe aby w wieku 32 lat zachorować na reumatyzm ?!?!?! :szok:

Dziewczyny gołąbki się robią,Oliwka śpi,moja siostra maluje małej motylki bo już kangurek i prosiaczek są :-) Słoneczko pięknie świeci :-) tylko wiosny brak...ale byle do kwietnia :-)

Zmykam pod prysznic
A jak Wam dzionek mija?
ivi jak spacerek?

A my bylismy u lekarza i osłuchowo czysto, gardło brzydkie czerwone z krosteczkami, wiec jakis wirus... Na razie syropy, a jak nie przejdzie to znów do kontroli...
Rano mały wypił ładnie mleczko, koło 11 zjadł troche kaszki, a potem wszystko zwrócił bo dostał napad kaszlu. Niedawno zjadł troche obiadku i teraz sie bawi. Ogolnie troche marudnawy jest, ale pewnie gardełko boli, no i kaszel go męczy :-( A temperatura teraz 37,8* :-(
A mój M mi zrobił niespodzianke i przed chwilą przyjechał, bo jutro wolne dostali bo tam mróz ponad 20stopni na minusie... :-)

Ostatnia edycja:
Przepis na gołąbki narobił mi smaka!!!!! chyba sie zabiore do zrobiena tylko kto to zje:( oststnio upiekłam karpatke i sama ja jem do dzis...męza widuje w nocy w lózku a raczej słyszę, ma ostatnio zajob a kasa z tego dopiero w maju:baffled: oby przetrwac te 2 tygodnie.
Dzis byłam na spacerze odsniezonymi uliczkami, mam problem z przejsciem na druga strone ulicy ,bo jest wychodzona sciezka dla ludzi a wozek grzeznie w sniegu! w ten sposób nie moge do carfurka dojechac- smieszne az tragiczne ...
chyba zaproszę Was do siebie na te gołąbki jak je zrobie ;)

ivi sliczny brzusio :) ciesz sie baraszkujacym skarbem oj duzo bym dala zeby znow poczuc małego kopacza:)

Isabela moze to tylko jakies chwilowe zapalenie stawów- moze byl przeciąg po podłodze i to wystarczyło,nie mam pojęcia. serdecznie wspólczuje i mysle,ze gorąca kąpiel moze pomoc(jezeli nie jestes w ciazy oczywiscie) ja bym sie starała wygrzac.

u mnie Tymek ostatnio bardzo mało je, mleka nie dopija a juz zmniejszyłam dawke,duzo pije soczku. to chyba przez te zabki.

Hej kobietki - ja tak z biegu na razie, bo mam dziś pod skrzydełkami oprócz mojej dwójki jeszcze Milenkę. teraz śpi to skończyłam obróbkę zdjęć Ivi i wrzuciłam na bloga - zapraszam serdecznie :-)

Uwielbiam Was moje ciężaróweczki :-D

reklama
caroline, ja srednio 30-40 minut mam USG. Wydra malo mowi,ale jest bardzo dokladny. mocz zleca mi za akzdym razem-wiec sie dziwie Twojej Pani doktor. KTG jest konieczne wiec musisz jezdzic:) trzymam kciuki za Was kcobiety i czekam na smska z wiesciami.

Jaśminka nieestety ma dzis przetaczaną krew. jesli bedzie dobrze jutro wychodzi do domku.

Do góry