reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Jasne, Iza, wbijaj do nas i pisz śmiało :-)

Ivi, dzięki za podpowiedź, że gołąbki trzeba najpierw obsmażyć! Nie wiedziałam o tym i ciągle zastanawiałam się, czego im brakuje, że nie są tak dobre jak teściowej.

Marta - chyba wyślę do Ciebie Jarka :-D, on uwielbia gołąbki i uważa, że stanowczo za rzadko je robię.

Martyna - dużo zdrówka dla Twego piękniejszego chłopa. A jak Ty sie czujesz?

Aniu - to wspaniałe wieści, że jutro już Jaśminka może wyjść do domku! :-)

Dziewczyny - znalazłam coś takiego: http://www.vistaprint.pl/gratulacje-kalendarze.aspx?GP=1%2f14%2f2010+11%3a32%3a19+AM&rd=2
Nie wiem, czy to nie jakaś ściema, ale jeśli jest faktycznie gratis i płaci się tylko za przesyłkę kalendarza własnego projektu to myślę, że chyba warto?

Jejku ale jestem nabuzowana energią, mimo że znowu w nocy mało spałam. Wszystko przez Ivi :-p albo dzięki niej.

Dzięki za komplementy - tego mi ostatnio bardzo brakowało (zwłaszcza gdy się obcięłam, spytałam męża jak wyglądam i usłyszałam "brzydko" - liczył że docenię szczerość:confused::no:).

Iza za kilka dni będziesz już "sami swoi". Napisz coś więcej o sobie i Amelce, jak sie rozwija, co już potrafi...

Nie chcę się powtarzać za dziewczynami ,ale zdjęcia przecudne, Ivi przepiękny brzusio, widać, że ciąża Ci służy.:-)
Wildwind trzymam kciuki za jutro.
ColorWoman witaj.
Emkajot znam to, spacery w śniegu koszmar! U mnie tez nikt nie dba o ulice.

O sobie hmm: mam 23 (prawie) lata , jestem samotną mamą.
Amelka jest baardzo ale to bardzo energicznym dzieckiem...bardzo dużo mówi i już składa zdania.Ma już 15 zabków ,szesnasty już się wykluwa.Jeżeli cos jeszcze pytajcie;-)

Mysle,ze to nie sciema ...

WildWind ja znam dziewczyne,ktora urodzila w 30tc synka , on przeszedl chyba wszystko co mozna- łacznie z sepsa! przetaczanie krwi itd.. teraz ma 10 miesiecy i nie odbiega od swoich rowiesnikow! Zobaczysz,ze Jasminka to dzielna dziewczynka i szybko bedzie w domku z Wami!

ivi pieknie w ciazy wyglada- na chłopaka :-D

reklama
Do góry